icon

Ako sa vyrovnať s narážkami na váhu po pôrode?

23. feb 2026

Ahojte tiež ste sa s tým stretli ako na to reagovať.. mám ešte nejaké 3-4kg naviac rodila som 10 týždňov do zadu. A prišla som až teraz na návštevu k rodine a hneď ako som prišla že som pribrala potom na další deň zas to iste.. je mi to dosť nekomfortne a dnes som už vybuchla že či si uvedomujú že som len nedávno porodila a že to telo sa musí zotaviť.. ale keď som sama je mi to strašne ľúto aj ja by som chcela mat tu postavu ako pred tým a vždy takéto reči na mna zle pôsobili. Trpela som aj poruchou príjmu potravy ale teda zachvatovym prejednaním a bojím sa že tam skončím znovu. Bojím sa že keď to neprestane že ešte stratím mlieko alebo čo..

anonym_5d8638
23. feb 2026

odpovedz "nezáviď" a hotovo 😝

aurelia2000
23. feb 2026

Závidia ti dieťa, tak do teba vyrypuju, chudáci.

crazy_cat_lady
23. feb 2026

To mas co za idiotov v rodine?

beata_k
23. feb 2026

@anonym_autor Ale prosim ta. Nepripustaj si reci blbcov. Si kratko po porode.

anonym_a02f5e
23. feb 2026

Tak povedz, nech sa paci, chod ty, porod a ukaz sa o 2 mesiace po porode ako miss World, nech sa mozem zasmiat.

biba_18
23. feb 2026

jemine, to mi je ľúto že máš takých idiotov v rodine… držím palce aby sa sa s tým ppp popasovala a už aby si s tým nikdy nemusela bojovať…

vikss1
23. feb 2026

proste ich prestan navstevovat, naco su ti taki znami, ktory ti len ublizuju? aj keby to bola rodina, toto nepotrebujes pocuvat a trapit sa, hlavne v takom citlivom obdobi, keby mas mat klud a uzivat si radosti.

deti95060810
23. feb 2026

Keby si mala aj +10 kg , čo sú toto už za chudáci. Ako ktosi napísal vyššie kto vie či ti nezávidia bábo alebo čo je vlastne za tým. To nebudú len kg navyše.

midka
23. feb 2026

3-4kg ved to skoro nemoze byt ani vidno,,,,,,

anonym_020037
23. feb 2026

To co za rodina? Ak Ti to tak prekaza, nechodievaj tam kazdy den a vybavene.
A si dospela zena, tak nehorekuj co Ti je luto, dobre vies ze po porode je to uplne normalne. V zivote Ta cakaju horsie veci ako taketo blbe reci alebo keby Ti aj ostane +5 kg do smrti, na tomto zivot fakt nestoji ani nepada.

esther100
23. feb 2026

3 -4 kilá?ja mám na sebe ešte 20 a úprimne je mi u prdele kto si čo myslí a čo hovorí.makám na sebe a pekne chudnem..ale chápem ťa,to že som pribrala mi rodina vedela šplechnúť do očí,ale keď som schudla tak nik ma nepochválil.jednoducho sa nad tým povznes

sara07
23. feb 2026

ak by to bola žena , povedal by som že ano mám 4 kg , kolko tebe ostalo po pôrode ... ak by to bol muž povedala by som mu nech sa stara o svoju vahu
ty sa mieniš tiež, nehovoriac že maternica sa bude zavinovat ešte par mesiacov
tak nemáš na plastiky par tisic, ano su modelky čo po mesiaci ani nevieš že rodili .. s plastkou to vieme byt každa
zastan sama seba , pripadne omez naštevy, daj si pohov od toxickej časti rodiny

babushkaem
23. feb 2026

a presne kvoli rodine si mala ppp. mala som to aj ja. a kvoli babke. si 10 tyzdnov po porode, ze maju vobec chrbtovu kost nieco na tvoj vyzor povedat, fuj

anonym_9a0ddb
23. feb 2026

@anonym_autor toľko neempatických debilov,.kde na ne chodiš?
Ja som mala počas tehi aj dosť zdravotných problémov a pribrala.cez 30kg 2m po pôrode to bolo stále 15kg a nikdy nikto nemal poznámky...

som_realistka
23. feb 2026

Na taketo reci som si nacvicila odpoved "ja som len par tyzdnov po porode a tych par kil zhodim ale ty budes necitlivy trulo sii stale".

anonym_431a89
23. feb 2026

Pri prvom dieťati som pribrala cca 15 kíl a tiež narážky na moju postavu boli . Samozrejme som stoho tiež bola smutná ale kaslala som na to .Neries to každá priberie v tehotenstve.Neboj sa krpec bude behať,ty za ním a pôjde to dole

anonym_3cd24b
23. feb 2026

@anonym_autor Ja mám peknú postavu, štíhlu ale nekomentujem predsa druhých ľudí váhu, postavu .. veď prečo by som to robila, nezáleží mi ako vyzerajú iní, ale ako vyzerám ja 🤦. Tak Ťa nemusí zaujímať čo na teba hovoria.

anonym_4c9ef0
23. feb 2026

ja si pamatam ako prisla na navstevu znama, bola som doma asi mesiac po porode, ze ako to, ze mam strie na boku, najlepsie je vyjst z porodnice s tehlickami, ze, ludia su trafeni, uvazuj logicky, ked oni nevedia

luciaruz
24. feb 2026

Asi by som ich na nejaky cas nevidala. Aj narovinu by som im to povedala, ze nemam zaujem pocuvat na svoju adresu urážky par týždňov po porode, co je absolútny vrchol všetkého.

slavomira236
27. feb 2026
@anonym_4c9ef0

ja si pamatam ako prisla na navstevu znama, bola som doma asi mesiac po porode, ze ako to, ze mam strie na boku, najlepsie je vyjst z porodnice s tehlickami, ze, ludia su trafeni, uvazuj logicky, ked oni nevedia

@anonym_4c9ef0 moj chlap je chudy a ma strie z mladosti ako rychlo narastol ani rodit nemusel

kristina2412
1. mar 2026

Povedala by som, že manžel si naopak pochvaľuje , konečne je ma za čo chytiť 😀. Ja som dlho predlho nevidela jednu susedu, vychádza von zriedka ,ona sama bola celý život obézna a minule mi hovorí, počuj ty si dosť pribrala a ja jej hovorím áno teta ,medzi časom prešlo 20 rokov + mám dve deti.