icon

Aký je váš život po psychoterapii?

8. feb 2026

Napíšte ... ako sa vám žije? Akékoľvek svedectvo človeka, čo si tým prešiel nedávno či dávno..

anonym_28c6a4
8. feb 2026

Isto dobre. Ľahší o pár desiatok e.

anonym_c1d192
8. feb 2026

Žije sa mi lepšie avšak treba pochopiť to, že sa človek nemôže zacyklit v neustálom sebauzdravovaní, lebo to nikdy neskončí ale proste žiť. 🙂

anonym_a88dd0
8. feb 2026

@anonym_autor ja sa po každej cítim skvele , áno je to veľa peňazí , ale cítim sa dobre a prináša mi to očakávaný výsledok 🙂

anonym_d6e221
8. feb 2026

ja chodim uz dlhsie, zazila som zradu v dlhorocnom manzelstve, opat sa snazim získať sebavedomie, zit nanovo, ked sa vsetko rozpadlo, boli aj dni, ked som to uz chcela na svete vzdat, takze za mna super, ze mam moznost chodit na terapiu

anonym_154669
8. feb 2026

chodim rok a vnimam ze mi to pomohlo, zomrela mi mamina pred 2r na rakovinu, riesili sa pokazene rodinne vztahy, myslim si, ze to nie su vyhodene peniaze, ak clovek citi, ze potrebuje pomoc s myslienkami vecami ktore riesi, a sam sa v tom uz nevyzna alebo nevie ako dalej, mna to fakt dost nakoplo, zaroven ten terapeut musi cloveku sadnut podla mna aj po osobnostnej stranke

anonym_b79eba
8. feb 2026

Nedávno som začala chodiť a chodím rada. Po každom sedení mám pocit, že zo mňa spadlo niečo ťaživé. Je skvelý pocit môcť všetko povedať niekomu, kto pozorne počúva, nesúdi, je rozhľadený a múdry.