icon

Mali by ste nahlásiť nevhodné správanie z mladosti?

Dnes o 06:34

Ahojte. Rada by som sa s vami podelila o svoj zážitok. Tato tema bude skor asi pre 40-tnicky. Raz ma nemenovana kamaratka priviedla do nemenovaneho podniku kde som zazila veci ktoré som nikde nezazila predtym ani potom. Ta dotycna kamaratka ma zoznamila s istymi dvojickami s ktorými sme sa neskor ocitli pri stole. Oni nam nosili pitie z kuchyne nie casnik. Zrazu ma jeden z nich odviedol prec ze nech sa idem na niečo pozrieť. Isli aj nejaki chalani tak som teda isla aj ja,no a chvilu sme čakali na chodbe a tam vysiel nahy jeho brat len opasany uterakom a ze vo vnutri ma babu a ten vraj ked nejaku dostane tak jej da pelendrek do ust potom takto vyjde von,chalani ho " pochvalia" a on sa ide osprchovať. No a neskôr...ze ci viem co su to spanielske musky. A ja ze nie... No a potom o par dni som sa ocitla na det. nefrologii a krvou a bielkovinou v moci. No a potom som sa z toho zosypala. Bolo to uz davno. Oni dnes ziju so svojimi rodinami a trenuju deti. Ja som dnes pedagogicka a viem ze takito ludia by nemali pri detoch co robit. Nahlasili by ste ich napr. Na Upsvar aj po tolkych rokoch? Co ked pridu na to ze som to bola ja. Bojim sa ze by ma zabili. Jeden z nich pracuje s mojim bratom v jednom znamom podniku.

Strana
z2
anonym_61ff5e
Dnes o 06:39

@anonym_autor z čoho si sa zosypala? Zneužili ťa nejako? Lebo teraz som z toho nejako nerozumela, že čo sa stalo. Tzv. "Španielske mušky" nie sú opiát, ani žiadne narkotikom ani psychotrópna látka. Je to výťažok z bylín na zvýšenie libida a potencie u mužov a u žien. Tzv. afrodiziakum. Čo konkrétne chceš nahlásiť na políciu po viac ako 20r?

anonym_70b364
Dnes o 06:40

Som jediná, čo nerozumie?
Neverím, že takýmto štýlom píše pedagogička

anonym_3d6781
Dnes o 06:41

Nema to hlavy, paty. Kto vas nutil chodit do baru s cudzimi magormi a nechat sa nadajat drinkami, v ktorych nevies, co ti tam niekto mohol nasypat? To vam mama nepovedala, ze nemas brat cukriky na parkovisku od cudzich?

doriiis
Dnes o 06:48

Neverím, že toto písala učiteľka

anonym_c90371
Dnes o 06:50

@anonym_autor ta s tym pelendrekom v hube si bola ty? Ved pis normalne, nikto ti nerozumie

anonym_9e6227
Dnes o 06:53

Ak spôsobom akým píšeš, učíš aj deti tak zbohom ... :D a prosím ta nepozeraj toľko filmov ... Napíšeš rozprávku na UPSVAR ktorá sa Ti stala pred 20 rokmi a zrazu to chceš riešiť ? Čo si myslíš, že nabehnú ako policajne komando a dajú ich do pút a nariadia zákaz trénovať deti, lebo mal niekto pelendrek v ústach ? :D To, že sa s niekym niekto vyspal snáď ešte nie je trestný čin a tipujem, že Tebe nikto ten drink silou nelial do hrdla, ale napila si sa dobrovoľne ...čiže to je už tvoja chyba, že za prvé chodíš tam, kde si nemala a piješ to, čo ani nevieš čo tam maš ... Keby to bolo také katastrofálne asi to riešiš skôr, ako po 20 rokoch ... Bože niekto to považoval za nevinné stredoškolské hrádky a Ty z toho robíš kovbojku ...

luccys
Dnes o 06:53

Treba uzit lieky, rannu davku.

anonym_b6932f
Dnes o 06:57

@anonym_autor píšeš, ako presná ukážka nezrelej pedagogičky. Chudáci študenti. Darmo sa nehovorí, že čo učiteľka to diagnóza 😀

anonym_3d6781
Dnes o 06:58

No povedzme si, ze povolanie ucitel uz nie je co bolo, cest vynimkam. Ked niekto nevie, co ma robit, alebo by v sukromnom sektore nevydrzal tempo prace, tak zenu ucitelka a muzi policajt, vojak. Co mozu naucit deti ludia, co sami ficia na hoaxoch (antivax, plocha zem, ruska propaganda,...). Kvalita vzdelania klesa, kto chce lepsie vzdelanie, ide na VS do CR. Pedagogicka, co nevie, kedy sa pisu ciarky vo vete.

billy_jean
Dnes o 06:58
@luccys

Treba uzit lieky, rannu davku.

@luccys toto je uz stav po... uz ich uzila ...

luccys
Dnes o 06:59
@anonym_3d6781

No povedzme si, ze povolanie ucitel uz nie je co bolo, cest vynimkam. Ked niekto nevie, co ma robit, alebo by v sukromnom sektore nevydrzal tempo prace, tak zenu ucitelka a muzi policajt, vojak. Co mozu naucit deti ludia, co sami ficia na hoaxoch (antivax, plocha zem, ruska propaganda,...). Kvalita vzdelania klesa, kto chce lepsie vzdelanie, ide na VS do CR. Pedagogicka, co nevie, kedy sa pisu ciarky vo vete.

@anonym_3d6781 Tato je taka pedagogicka, ako ja jadrovy fyzik.

ivicatolic
Dnes o 07:04

@anonym_autor nie si žiadna učiteľka, si tá ktorá niečo zažila a teraz sa jej to zdá čudné 👉👉👉👉to je ako keď sú niektoré dámy znásilnené a idú to riešiť po 20tich rokoch... 😭😆😭😆👎👎👎👎👎

anonym_8c372a
Dnes o 07:06

Akoze, dobre, ak si bola zneuzita, je mi to luto. Ale tento vyjav posobi, akoby si bola na drogach. A neverim, ze si z toho tak rozrusena aj po 30 rokoch, ze pises stylom, ze nedokazes sformulovat zmysluplnu myslienku. Obzvlast, ak tvrdis o sebe, ze si pedagog. Toto nikto nezozerie.

maca1984
Dnes o 07:06

A zosypala si sa z čoho ? Že si videla chlapa v uteráku či z otázky čo sú španielske mušky ?
A nahlásiť by si chcela prosím ťa čo konkrétne ?

anonym_775405
Dnes o 07:13
@ivicatolic

@anonym_autor nie si žiadna učiteľka, si tá ktorá niečo zažila a teraz sa jej to zdá čudné 👉👉👉👉to je ako keď sú niektoré dámy znásilnené a idú to riešiť po 20tich rokoch... 😭😆😭😆👎👎👎👎👎

@ivicatolic
Tak ty evidentne nemáš kúska empatie a asi ani rozumu. Máš ty poňatia, čím si tie znásilnené ženy prešli a aj potom, počas tých 20tich rokov?? Ale veď pohodaaa, nič strašné keď sa hlásia až teraz, však? Takýchto nedozrerych jedincov ako ty by mali dať na preškolenie alebo prevýchovu. No tebe by asi pomohlo pochopiť len rovna

anonym_775405
Dnes o 07:15

@ivicatolic
Len rovnaký "zážitok" aby to ta tvoja plytkosť pobrala. Tupelo jedno.

svetlonos
Dnes o 07:17

@anonym_autor
A neboli náhodou z Mesta začínajúce na P....v?

tykat
Dnes o 07:37

a rodicia kde boli? na nich by som podala trestne oznamenie, ze nevedia ze sa im decko tula po baroch. Z toho by si sa mala zosypat, ze ta mali na haku.

anonym_bb114e
Dnes o 07:38
@billy_jean

@luccys toto je uz stav po... uz ich uzila ...

@billy_jean inšpirovala sa kauzami Epsteina, Trumpa a iných. 🤷. Iné je, keď ide o verejné známeho človeka a tretine oznámenia dávajú na neho 10, 15, 20 žien a sú záznamy, videá, výpovede dôveryhodných svedkov. A iné je, keď na diskotéke v Hornej Lehôtke, bez prítomnosti svedkov a vôbec bez ničoho ťa niekto " pretiahol". Tam asi na zmysel nič.

anonym_bb114e
Dnes o 07:39
@anonym_bb114e

@billy_jean inšpirovala sa kauzami Epsteina, Trumpa a iných. 🤷. Iné je, keď ide o verejné známeho človeka a tretine oznámenia dávajú na neho 10, 15, 20 žien a sú záznamy, videá, výpovede dôveryhodných svedkov. A iné je, keď na diskotéke v Hornej Lehôtke, bez prítomnosti svedkov a vôbec bez ničoho ťa niekto " pretiahol". Tam asi na zmysel nič.

@anonym_bb114e oprava " trestné oznámenia"

anonym_c90371
Dnes o 07:44

Ale ved nikde nepise, ze zneuzita bola aj ona

anonym_5fd63e
Dnes o 07:57

Obávam sa, že by si nič neporiešila. Po takej dlhej dobe? Prečo si to neriešila skôr? ublížili ti nejak? aké máš dôkazy? to že v mladosti blbli ešte neznamená, že sú z nich dnes úchyláci.

anonym_61ff5e
Dnes o 08:00

Dievčatá, my sme celé 90te roky do cca. roku 2008 podnikali v oblasti diskoték, niekoľko po Slovensku. Ja som od rannej mladosti toho videla veľa, naozaj veľa. Keby som mala vyťahovať všetku špinu na ľudí z tých rokov, tak polovica ľudí by bola možno vo väzení, alebo trestne stíhaná, minimálne by sa za svoje správanie boli verejnosťou odsúdení. A dnes sú to politici, lekári, sudcovia, podnikatelia a ctihodní občania. Bolo to obdobie mafie, výpalného, "ochrankárov/biletárov", sexu, striptízu, začínajúce drogy, kriminálna trestná činnosť, alkohol, krádeže, ublíženia na zdraví, bitky, podpaľovanie áut, nástražné systémy... naozaj to bola taká doba, ja sama som bola xy krát vypovedať na polícii a niekoľko rokov som sa súdila... čiže po 30r vyťahovať teraz špinu je prinajmenšom zvláštne.

anonym_eb6b45
Dnes o 08:12

autorka, napíš to ešte raz a troška zrozumitelne

anonym_bb114e
Dnes o 08:45
@anonym_61ff5e

Dievčatá, my sme celé 90te roky do cca. roku 2008 podnikali v oblasti diskoték, niekoľko po Slovensku. Ja som od rannej mladosti toho videla veľa, naozaj veľa. Keby som mala vyťahovať všetku špinu na ľudí z tých rokov, tak polovica ľudí by bola možno vo väzení, alebo trestne stíhaná, minimálne by sa za svoje správanie boli verejnosťou odsúdení. A dnes sú to politici, lekári, sudcovia, podnikatelia a ctihodní občania. Bolo to obdobie mafie, výpalného, "ochrankárov/biletárov", sexu, striptízu, začínajúce drogy, kriminálna trestná činnosť, alkohol, krádeže, ublíženia na zdraví, bitky, podpaľovanie áut, nástražné systémy... naozaj to bola taká doba, ja sama som bola xy krát vypovedať na polícii a niekoľko rokov som sa súdila... čiže po 30r vyťahovať teraz špinu je prinajmenšom zvláštne.

@anonym_61ff5e bolo to obdobie 😂a teraz už nie je ?

kocuris
Dnes o 10:11

Delírium

januska12323
Dnes o 10:41

@anonym_autor bola si dieťa a zneužili ťa? Či čo chceš nahlásiť? Že si pila dobrovoľne neznáme drinky a videla chlapa v uteráku? Tá slečna vnútri bola znásilnená?

ivicatolic
Odpoveď bola odstránená
anonym_775405
Dnes o 11:07
@ivicatolic
Odpoveď bola zmazaná

@ivicatolic
Tak upresňuje hneď, keďže je xy prípadov, o ktorých som písala ja.

Strana
z2