Mali by ste nahlásiť nevhodné správanie z mladosti?
Ahojte. Rada by som sa s vami podelila o svoj zážitok. Tato tema bude skor asi pre 40-tnicky. Raz ma nemenovana kamaratka priviedla do nemenovaneho podniku kde som zazila veci ktoré som nikde nezazila predtym ani potom. Ta dotycna kamaratka ma zoznamila s istymi dvojickami s ktorými sme sa neskor ocitli pri stole. Oni nam nosili pitie z kuchyne nie casnik. Zrazu ma jeden z nich odviedol prec ze nech sa idem na niečo pozrieť. Isli aj nejaki chalani tak som teda isla aj ja,no a chvilu sme čakali na chodbe a tam vysiel nahy jeho brat len opasany uterakom a ze vo vnutri ma babu a ten vraj ked nejaku dostane tak jej da pelendrek do ust potom takto vyjde von,chalani ho " pochvalia" a on sa ide osprchovať. No a neskôr...ze ci viem co su to spanielske musky. A ja ze nie... No a potom o par dni som sa ocitla na det. nefrologii a krvou a bielkovinou v moci. No a potom som sa z toho zosypala. Bolo to uz davno. Oni dnes ziju so svojimi rodinami a trenuju deti. Ja som dnes pedagogicka a viem ze takito ludia by nemali pri detoch co robit. Nahlasili by ste ich napr. Na Upsvar aj po tolkych rokoch? Co ked pridu na to ze som to bola ja. Bojim sa ze by ma zabili. Jeden z nich pracuje s mojim bratom v jednom znamom podniku.
Vie mi niekto vysvetliť,o čo sa vlastne tu jedná? Lebo mne to príde ako blabol bez zmyslu...
Som jediná, čo nerozumie?
Neverím, že takýmto štýlom píše pedagogička
@anonym_70b364 ja tiež nechápem...
@anonym_61ff5e bolo to obdobie 😂a teraz už nie je ?
@anonym_bb114e nie, teraz už toto nie je, čo bolo v tých rokoch. Nevybuchuje nám auto pred domom, nikto po mne nestrieľa na ulici /a netrafí ma podľa možností/. Neplatím výpalné skupinám, raz jednej, potom druhej. Nemám každý druhý deň v podniku raziu a bitku s ťažkým ublížením na zdraví.
Ved aj oni Teba mozu nahlasit, vedome si tam chodila a vedela si, co robia a v tom case si ich neudala, si jednoducho spolupachatelka
@anonym_autor znásilnili ťa? Bola si maloletá? O čo vlastne v tomto príbehu ide? Lebo z tvojho rozprávania si bola v bare dobrovoľne, pila si dobrovoľne, tak tu asi nikto nechápe o čo ide. Skús podrobnejšie.

Teraz už asi nemá zmysel urobiť nejaké kroky.
Ty pred príslušným orgánom povieš, že oni tamto pred dvadsiatimi rokmi urobili a oni to poprú, že nič také neurobili.
A skončilo by to najpravdepodobnejšie tak, že každý by nad tým mávol rukou.
A keďže si Ty už vo svojom zadaní témy zaváhala, či máš do toho ísť a vyslovila aj obavy o svoju bezpečnosť, predpokladám, že nebudeš ochotná do toho vkladať svoje meno, energiu, čas a trpezlivosť.