Neznámy muž
Bola som na nakupe na bicykli. Ako som prichadzala a sla zaparkovat bicykel (tam, kde su nakupne voziky) prechadzal okolo mna pan s plnym nakupnym vozikom a siel pravdepodobne k svojmu autu. Ja som si v klude nakupila a ked som sa vracala k bicyklu, zrazu sa zjavil ten pan a siel odstavit nakupny vozik, v tom pride ku mne s otazkou, ze odkial mam zamok na bicykel😀 Trochu divne,nie?

je to divne, pravepodobne na teba schvalne cakal a chcel s tebou zacat konverzaciu
Nuž, asi si sa mu zapáčila a nevedel ako inak začať konverzáciu
@anonym_autor mňa sa včera pani opýtala v Kauflande že po koľko sa predava kapusta, trochu divné, nie?
Je to veľmi nezvyčajné ... ľudia sa ľuďom prihovávarajú. Kam to spejeme, keď budeme spolu hovoriť?
@anonym_autor JEžžíííš, niekto sa ťa niečo opýta a ty hneď že je to divné.
Mal som susedku, nebola vydatá a nemala priateľa. Raz nám (mne a manželke) rozprávala, že sa na ňu nejaký mladý chalan v autobuse usmieval (ona mala vtedy asi 30). Že sa naľakala a na ďalšej zastávke radšej vystúpila a išla domov pešo.
Niektorí ľudia sú jak mechom praštení. A ešte k tomu píšeš anonymne. To si dnes prišla na MK nám toto oznámiť?
@anonym_autor mozno sa mu ten zamok pacil a chcel by si kupit taky isty.
O teba kludne vobec neslo.
@martinmmartin Do Píšťan na barlách a z Píšťan bez nich. Volágdo mu ich tam ukradel...
@anonym_autor bolo by to divne v pripade, ak by si tam ziaden zamok nemala 🤷♀️
Strašne veľká záhada 😀 Si to napísala, ako keby sa vyparil ten pán, tebe rovno pred očami. A ešte pod príspevkom zamknuté barly 😂😂😂 Ja že aký zázrak sa tam stal.
Strašne veľká záhada 😀 Si to napísala, ako keby sa vyparil ten pán, tebe rovno pred očami. A ešte pod príspevkom zamknuté barly 😂😂😂 Ja že aký zázrak sa tam stal.
@anonym_967a4f Pozri sa lepšie. Ten obrázok dal niekto iný, nie autorka otázky.
@anonym_967a4f Pozri sa lepšie. Ten obrázok dal niekto iný, nie autorka otázky.
@anonym_8d4d63 Ja viem, že ten obrázok tam dal niekto iný. Ale mne to prišlo s tými barlami tam, že to bude mať úplne inú pointu, taká záhada. A to somarina.
@anonym_autor No ozaj záhadné a divné, na tvojom mieste by som povolala Muldera a Scallyovu. Ale inak si ok, hej?
@anonym_autor a čo je na tom divné? Možno len chcel začať konverzáciu, možno si sa mu páčila a chcel ta osloviť.. nepíšeš nikde vek,takže aj to mohlo byť dôvodom. A možno fakt sa mu len páčil tvoj zámok a chcel si ho tiež kúpiť. Mňa minule oslovila neznáma pani na ulici,že mám krásnu tašku (ručne háčkovaná,bol to darček)a že kde sa to dá dostať,alebo objednať.
Bol priblizne v mojom veku. Prislo mi to zvlastne pytat sa na zamok na bicykli. Keby to bol daky vynimocny zamok, ale bol uplne obycajny, ako ma 95% ludi😁
Prečo normálna otázka, rozmýšľam, kde to reálne človek hneď kúpi, ani neviem keby som zrazu chcela v ktorom obchode
To sa už neznámy ľudia nemôžu len tak rozprávať? Ved sa ta nepýtal na adresu.
@alex49 keby sa ma pytal na adresu, tak to sa mi zda normalne, hoci by som mu ju nepovedala. Alebo odkial mam bicykel, ale nie zamok na bicykel😄
Prečo normálna otázka, rozmýšľam, kde to reálne človek hneď kúpi, ani neviem keby som zrazu chcela v ktorom obchode
@zuzubb007 tam, kde kupis bicykel
No a čo si mu na to odpovedala? Prečo ten príbeh nepokračuje?
@ria_sprout ze som ho dostala uz davnejsie a odisla som...samozrejme na bicykli🙈
@alex49 keby sa ma pytal na adresu, tak to sa mi zda normalne, hoci by som mu ju nepovedala. Alebo odkial mam bicykel, ale nie zamok na bicykel😄
@anonym_autor A máš pocit, že získať adresu/číslo nejakej ženy sa normálne dá tak, že sa jej muž priamo opýta? To nemá dostatočnú výťažnosť predsa...