icon

Otupené city pri depresii

mirka4041
Včera o 15:18

Ľúbim svojho muža a keď mám stavy mám otupene city vtierace myšlienky ako to máte vy

any_soj
Včera o 17:34

@mirka4041 je to úplne normálne a bežné pri depresii. Treba si uvedomiť, že to v tej chvíli nevidíš objektívne.

mirka4041
autor
Včera o 18:05
@any_soj

@mirka4041 je to úplne normálne a bežné pri depresii. Treba si uvedomiť, že to v tej chvíli nevidíš objektívne.

@any_soj a ako to mám riešiť ja už neviem ani kto som

euka210
Včera o 18:25

@mirka4041 psycholog, psychiater

mirka4041
autor
Včera o 18:28
@euka210

@mirka4041 psycholog, psychiater

@euka210
@euka210 to by mi museli hlavu vymeniť keď si nepomozes sám nikto ti nepomoze

marca12
Včera o 18:31
@mirka4041

@euka210

@mirka4041 To nie je pravda. Lekar ti pomoze. Clovek s depresiou si nedokaze sam pomoct. Beries antidepresiva?

mirka4041
autor
Včera o 18:35
@marca12

@mirka4041 To nie je pravda. Lekar ti pomoze. Clovek s depresiou si nedokaze sam pomoct. Beries antidepresiva?

@marca12 áno beriem hlavu ti nevymenia

euka210
Včera o 18:52
@mirka4041

@euka210

@mirka4041 to je hlupost. Sama mam depresie a obcas hrozne uzkosti, poznam ten pocit citovej stiahnutosti, otupenosti, aj stavy, ze uz neviem.co je realne a co nie a lieky mi na to pomohli. A psychoterapia mi pomaha zit normalnejsie.
Hlavu nie, ale s pocitmi atd.sa da pracovat.
Tiez by som chcela vymazat traumu z hlavy, nejde to, ale s pomocou sa snazim zit ako sa najlepsie da. Raz je lepsie, raz horsie.

marca12
Včera o 19:36
@mirka4041

@mirka4041 Hlavu ti nevymenia,ale daju ti iny pohlad na vec povzbudia,uistia.

manzelskyporadca
Včera o 19:50

@mirka4041 z toho čo píšeš je ťažké, to diagnostikovať. Určite sa nájdu ľudia ktorí ti pomôžu. Ak ti psychiater iba predpíše lieky, skús nájsť niekoho iného. Lieky majú slúžiť iba ako doplnok terapie, nie ju nahradiť.

any_soj
Včera o 20:50
@manzelskyporadca

@mirka4041 z toho čo píšeš je ťažké, to diagnostikovať. Určite sa nájdu ľudia ktorí ti pomôžu. Ak ti psychiater iba predpíše lieky, skús nájsť niekoho iného. Lieky majú slúžiť iba ako doplnok terapie, nie ju nahradiť.

@manzelskyporadca psychiater predpisuje lieky, vďaka ktorým môže terapia fungovať. V akútnej vážnej fáze bez liekov je akákoľvek terapia slabá. Na terapiu je psychológ, psychoterapeut. To psychiater ani nemá robiť.

any_soj
Včera o 20:51
@mirka4041

@mirka4041 ako dlho berieš lieky? To trvá dlhšie, kým zaberu. Prípadne možno treba zmeniť lieky, ak berieš dlhšie a nepomohli. Často sa to stáva, že sa hľadá dlhšie, ktoré zaberú ...