Neznámy muž
Bola som na nakupe na bicykli. Ako som prichadzala a sla zaparkovat bicykel (tam, kde su nakupne voziky) prechadzal okolo mna pan s plnym nakupnym vozikom a siel pravdepodobne k svojmu autu. Ja som si v klude nakupila a ked som sa vracala k bicyklu, zrazu sa zjavil ten pan a siel odstavit nakupny vozik, v tom pride ku mne s otazkou, ze odkial mam zamok na bicykel😀 Trochu divne,nie?

je to divne, pravepodobne na teba schvalne cakal a chcel s tebou zacat konverzaciu
Nuž, asi si sa mu zapáčila a nevedel ako inak začať konverzáciu
@anonym_autor mňa sa včera pani opýtala v Kauflande že po koľko sa predava kapusta, trochu divné, nie?
Je to veľmi nezvyčajné ... ľudia sa ľuďom prihovávarajú. Kam to spejeme, keď budeme spolu hovoriť?
@anonym_autor JEžžíííš, niekto sa ťa niečo opýta a ty hneď že je to divné.
Mal som susedku, nebola vydatá a nemala priateľa. Raz nám (mne a manželke) rozprávala, že sa na ňu nejaký mladý chalan v autobuse usmieval (ona mala vtedy asi 30). Že sa naľakala a na ďalšej zastávke radšej vystúpila a išla domov pešo.
Niektorí ľudia sú jak mechom praštení. A ešte k tomu píšeš anonymne. To si dnes prišla na MK nám toto oznámiť?
@anonym_autor mozno sa mu ten zamok pacil a chcel by si kupit taky isty.
O teba kludne vobec neslo.
Strašne veľká záhada 😀 Si to napísala, ako keby sa vyparil ten pán, tebe rovno pred očami. A ešte pod príspevkom zamknuté barly 😂😂😂 Ja že aký zázrak sa tam stal.
Strašne veľká záhada 😀 Si to napísala, ako keby sa vyparil ten pán, tebe rovno pred očami. A ešte pod príspevkom zamknuté barly 😂😂😂 Ja že aký zázrak sa tam stal.
@anonym_967a4f Pozri sa lepšie. Ten obrázok dal niekto iný, nie autorka otázky.
@anonym_967a4f Pozri sa lepšie. Ten obrázok dal niekto iný, nie autorka otázky.
@anonym_8d4d63 Ja viem, že ten obrázok tam dal niekto iný. Ale mne to prišlo s tými barlami tam, že to bude mať úplne inú pointu, taká záhada. A to somarina.
@anonym_autor No ozaj záhadné a divné, na tvojom mieste by som povolala Muldera a Scallyovu. Ale inak si ok, hej?
@anonym_autor a čo je na tom divné? Možno len chcel začať konverzáciu, možno si sa mu páčila a chcel ta osloviť.. nepíšeš nikde vek,takže aj to mohlo byť dôvodom. A možno fakt sa mu len páčil tvoj zámok a chcel si ho tiež kúpiť. Mňa minule oslovila neznáma pani na ulici,že mám krásnu tašku (ručne háčkovaná,bol to darček)a že kde sa to dá dostať,alebo objednať.
Bol priblizne v mojom veku. Prislo mi to zvlastne pytat sa na zamok na bicykli. Keby to bol daky vynimocny zamok, ale bol uplne obycajny, ako ma 95% ludi😁
Prečo normálna otázka, rozmýšľam, kde to reálne človek hneď kúpi, ani neviem keby som zrazu chcela v ktorom obchode
To sa už neznámy ľudia nemôžu len tak rozprávať? Ved sa ta nepýtal na adresu.
@alex49 keby sa ma pytal na adresu, tak to sa mi zda normalne, hoci by som mu ju nepovedala. Alebo odkial mam bicykel, ale nie zamok na bicykel😄
Prečo normálna otázka, rozmýšľam, kde to reálne človek hneď kúpi, ani neviem keby som zrazu chcela v ktorom obchode
@zuzubb007 tam, kde kupis bicykel
No a čo si mu na to odpovedala? Prečo ten príbeh nepokračuje?
@ria_sprout ze som ho dostala uz davnejsie a odisla som...samozrejme na bicykli🙈
@alex49 keby sa ma pytal na adresu, tak to sa mi zda normalne, hoci by som mu ju nepovedala. Alebo odkial mam bicykel, ale nie zamok na bicykel😄
@anonym_autor A máš pocit, že získať adresu/číslo nejakej ženy sa normálne dá tak, že sa jej muž priamo opýta? To nemá dostatočnú výťažnosť predsa...
@anonym_autor mozno sa mu ten zamok pacil a chcel by si kupit taky isty.
O teba kludne vobec neslo.
@moonlight1210 áno ak by išlo o zámok ako na obrázku, tak by som sa spýtal aj ja. Ten som zháňal a dosť ťažké ho bolo zozhnat. Lebo všade majú také prstencové že musím celý ten prstenec otáčat a je to veľmi nepraktické a ja som lúbil tieto čo mali páčku na prstenci. Tak keď som konečne našiel, hneď som kúpil viac aj do zásoby.
Mňa sa raz v Tatrách pri lanovke na Solisko traja turisti spýtali že či neviem kde je predné Solisko. Vy viete? Lebo ja mu vravím že Solisko je tam kam vedie tá lanovka ale to je iba Solisko, ale nie predné. Len mi nepovedzte že to je hneď vedľa alebo súčasť toho Soliska lebo sa budem hanbiť.