icon

Môžeme my, malí, chrániť prírodu?

Včera o 23:23

myslíte, že zmôžeme niečo my malí? načo ja niečo skušam, keď veľké firmy aj tak stále dávajú igelitové tašky všade?

Môžeme my, malí, chrániť prírodu?
haley7897
Včera o 23:39
anonym_d82f3a
Dnes o 07:02

kolko xy "malych" ludi je na svete ..keby kazdy jeden z nich recykloval,obmedzoval plasty,zasadil strom,upratal cast ulice ci lesa /prirody- malo by to efekt? ano malo ..ale mnohy si len povedia,ze by to aj tak bolo na nic a dalej su lahostajny a len frflu doma z gauca ....napriek tomu dost normalnych ci chudobnych ale aj bohatych prirodu chrani a snazi sa .. lebo kazda snaha sa ceni a aj mala zmena je zmena

anonym_4675bf
Dnes o 08:57

skôr som myslela že chceš ohľadom tej najnovšej sanácie Tatier, čo chcú vleky vystavať kde kade. Proti týmto ľuďom sme asi nič. Však vidíš čo sa robí.

anonym_ec2f2e
Dnes o 09:01

Príspevok na úrovni Nového Času. Jednoduchy aprimitivny.

anonym_d0505f
Dnes o 09:32
@anonym_ec2f2e

Príspevok na úrovni Nového Času. Jednoduchy aprimitivny.

@anonym_ec2f2e to je Jožka. Od nej nič iné nečakaj.

anonym_f53ef2
Dnes o 10:17

Je mi to ukradnuté. Ja ako jednotlivec sa nebudem obmedzovať a komplikovať si život, keď veľké firmy a krajiny nič nerobia. Príroda má slúžiť ľuďom a keď skončí, skončíme aj my. A to mi už bude úplne jedno.

anonym_d7ecc6
Dnes o 10:21

Všetky zákony sú namierené len proti obyčajným ľudom . A argument že napríklad vymrie stat a zem . A čo zem nebola , je a raz zanikne , skôr či neskôr. Keď sa neobmedzuje 10% bohatých, tak ja sa tiež nebudem.