Smogová situácia
Dobrý večer prajem je niekomu zle alebo máte niekto niečo stej smogovej situácie zevraj boli stoho strasne hlava
No ja neviem, ale u nás v Košiciach je celkom kritická situácia so smogom. A mne dnes naozaj išla prasknúť hlava. Hydratujem, pijem, zdravá strava, vitamíny a dnes koniec.
No ja neviem, ale u nás v Košiciach je celkom kritická situácia so smogom. A mne dnes naozaj išla prasknúť hlava. Hydratujem, pijem, zdravá strava, vitamíny a dnes koniec.
@anonym_8ea808 som z Košíc už druhy deň mi praská Hlava lieky nepomohli je mi horšie a horšie, zajtra už snáď budem schopná ísť k lekárovi aspoň. Nevedela som ze to môže byť aj z toho
@anonym_8ea808 som z Košíc už druhy deň mi praská Hlava lieky nepomohli je mi horšie a horšie, zajtra už snáď budem schopná ísť k lekárovi aspoň. Nevedela som ze to môže byť aj z toho
@anonym_52f4bb ja behám po KE ako každý deň a nič mi nie je🤔
V KE sa to uz zlepsuje, dnes som nevidela co dycham, vcera to bolo strasne, v Myslavskej doline to naozaj bolo vidiet, ze kuria kadecim. Mne to nerobi nic, este stale je to lepsie ako to co som videla v Belehrade
😏 nečítam správy tak ani neviem…

že smogová situácia omg