Výhody Kaufland Card CZ
Ahojte. Nemáte náhodou niekto kaufland card cz? Pomôžem vám zo zbieraním bodov 🙂 ak poskytnete číslo. Ďakujem pekne
My sme muzovi robili konto kvoli tomu, ze robi v Cechach. Normalne sme dali slovenske udaje a vybrali cesku predajnu. Naskocili mu ceske akcie a zda sa, ze digitalna karta v pohode funguje aj v Cechach.
priamo v predajni pri kase predo mnou stala pani, tak som ju poprosil a cvakol jej kartu.
tesco a kaufland musi mat cz region. lidl prepinas region priamo v apke.
My sme muzovi robili konto kvoli tomu, ze robi v Cechach. Normalne sme dali slovenske udaje a vybrali cesku predajnu. Naskocili mu ceske akcie a zda sa, ze digitalna karta v pohode funguje aj v Cechach.
@andrea_82 prosím ťa ako v apke prehodím krajinu?
@andrea_82 prosím ťa ako v apke prehodím krajinu?
@stellarstar len sme nastavili cesku predajnu ako vybranu predajnu. Ja to mam hore v liste, kde uz mam nejaku nastavenu, tak na to som klikla
@stellarstar len sme nastavili cesku predajnu ako vybranu predajnu. Ja to mam hore v liste, kde uz mam nejaku nastavenu, tak na to som klikla
@andrea_82 ano super mám to, na toto som ešte neprišla 😃 ďakujem ti
To je blbost. Ja mam spraveny screen mojej karty, aby som nemusela otvarat aplikaciu (nerieste, preco to tak robim) a funguje bez problemov.
Ja len dodám že screen nepomôže, keďže sa ten kód vždy mení. To som ani ja do včera nevedela
@stellarstar pre srandu som porovnala screen a ten, co som aktualne otvorila v aplikacii a su uplne rovnake.
@stellarstar pre srandu som porovnala screen a ten, co som aktualne otvorila v aplikacii a su uplne rovnake.
@andrea_82 tak ptm na čo píšu vadné info 😂🙈
@andrea_82 tak ptm na čo píšu vadné info 😂🙈
@stellarstar umela inteligencia nema vzdy spravne info. 😁 K uctu mozes mat napr. aj fyzicku kartu v plastovej podobe a tam sa ten QR kod logicky ani nemoze menit. Ale napr. DM drogeria to tak tusim ma, ze vzdy vygeneruje novy.
@stellarstar umela inteligencia nema vzdy spravne info. 😁 K uctu mozes mat napr. aj fyzicku kartu v plastovej podobe a tam sa ten QR kod logicky ani nemoze menit. Ale napr. DM drogeria to tak tusim ma, ze vzdy vygeneruje novy.
@andrea_82 vidíš pravda veď ani na karte sa nemení 😂 áno no o dm karte viem
@andrea_82 mozno DM to tak ma, ale ja mam v klarne zoskenovanu kartu a zatial fici ako vino 😉

@fox252 ja mám