icon

Aká partnerka sa hodí pre športového introverta?

6. okt 2025

Ako by ste odporučili, aby vyzerala partnerka pre takého muža, po vzhľadovej, povahovej a charakterovej stránke, ako aj z hľadiska rodinného zázemia?

Muž vo veku 48 rokov, vysoký 174 cm, s veľmi zachovalou a športovou postavou (85 kg). Je introvertnej povahy, vysokoškolsky vzdelaný ..tretí stupeň. Rozvedený, bezdetný, žijúci na Slovensku. Nefajčiar a abstinent. Aktívne sa venuje športu, predovšetkým motoristickému. Je vášnivý cestovateľ a podnikateľ v oblasti motorizmu. Precízny, so zmyslom pre detail, má rád poriadok a systematickosť. Medzi jeho záľuby patrí maľovanie obrazov a čítanie kníh.

Strana
z2
viestta
6. okt 2025

Ty mu ides robit dohadzovaca alebo sam nevies ake zeny sa ti pacia?

januska12323
6. okt 2025

Mama, ožeň ma? Nevie aké ženy sa mu páčia a čo mu nevyhovovalo na bývalej žene?

martinmmartin
6. okt 2025

Na byvalu partnerku daj kontakt nech to vieme pravdivo posudit

morpheuss
6. okt 2025

Podľa mňa takto...

autor
6. okt 2025
@januska12323

Mama, ožeň ma? Nevie aké ženy sa mu páčia a čo mu nevyhovovalo na bývalej žene?

@januska12323 Moja exmanželka je už 18 rokov mojím navigátorom na pretekoch, i napriek rozvodu. Ponorková nemoc proste.

dadis
6. okt 2025

Mala by byt nizsieho vzrastu max 160cm, vek 48+, VS vzdelana - aspon prveho stupna, slobodna alebo rozvedena, abstinentka a nefajciarka. Ci ma alebo nema deti by uz vo vasom veku mohlo byt jedno a tiez asi si viac rozumies s niekym introvertnejsim. Tak a teraz uz len najst 🙂

zuzanita1609
6. okt 2025

A teraz tie negatíva 😁

unicornlady
6. okt 2025

Asi musí mať pochopenie pre tie motorky.

drobec02
6. okt 2025

@anonym_autor možno partnera treba sa ho opýtať alebo ho nechať kľudne žiť

reanda
6. okt 2025

ja by som povedala, ze akakolvek, co by ho chcela a on by chcel ju..
ci co, potrebujes udaje, co zadas AI pre vytvorenie?

koniarova
6. okt 2025

Naše odporúčania prd pomôžu. To asi hádam musí každý zistiť sám.

tiezjedna
6. okt 2025
@anonym_autor

@januska12323 Moja exmanželka je už 18 rokov mojím navigátorom na pretekoch, i napriek rozvodu. Ponorková nemoc proste.

@anonym_autor takže jazdíš rally, hej?? No tak primárne taká, ktorá miluje adrenalín a motorsport obecne. Rally je špecifická disciplína, nie každá ju predýcha. Ja motorsport milujem, tiež sa v ňom roky pohybujem, ale rally by som nedala...

tiezjedna
6. okt 2025
@unicornlady

Asi musí mať pochopenie pre tie motorky.

@unicornlady to nebudú motorky, tam nie je pozícia navigátora. Rally.

personality
6. okt 2025

@anonym_autor popis je jedna vec, výzor, správanie je ďalšia vec. Podstatnejšia.

dskjhfdlkdjhl
6. okt 2025

@anonym_autor Znam jednu divku, ta ma diukaty😀 To si Ty?

zuzanita1609
6. okt 2025

A keďže sa asi nedozvieme o negatívnych vlastnostiach (ktoré má každý),je to ako kupovať mačku vo vreci 😉. Mala by byť hlavne rozumná a mať pud sebazáchovy.
Ale keďže si precízny a máš rád svoj "rád",tak by som povedala,že trošku puntičkár, trošku namyslený, možno,všetko musí byť podľa tvojej predstavy,čo sa trošku vylučuje, keďže jazdiš rally a tam by bolo potreba navigátora pozorne poslúchať a rešpektovať 😁

marca12
6. okt 2025
@zuzanita1609

A teraz tie negatíva 😁

@zuzanita1609 ako napisal Precízny, so zmyslom pre detail, má rád poriadok a systematickosť,tak toto su pre mna aj negativa. Takeho perfecionistu by som nezniesla.

anonym_defe26
6. okt 2025

Keď to píše daný muž tak žiadna. Pokiaľ on sám nevie akú ženu chce tak urobí každej službu ak sa na hľadanie vykašle a najprv si to ujasní v hlave.

januska12323
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hm, ktorej žene sa bude páčiť, že sa stýkaš s bývalou vo voľnom čase?

anonym_9889c9
6. okt 2025
@marca12

@zuzanita1609 ako napisal Precízny, so zmyslom pre detail, má rád poriadok a systematickosť,tak toto su pre mna aj negativa. Takeho perfecionistu by som nezniesla.

@marca12 zmysel pre detail. Zaujímalo by ma, ako konkrétne by mi ako potenciálnej partnerke mala táto informácia pomôcť? V domácnosti? Všetko musí byť presne na svojom mieste? Nehybat so soškami a umeleckými dielami v sekretari? Alebo tanieriky a hrnčeky zoradené podľa farby? Tričká v kominku? Teda neviem, ale toto by som nepísala do inzerátu. A ten tretí stupeň VŠ? To je tiež taká nepodstatná info. Stačí VŠ. Alebo ako konkrétne ten tretí stupeň má ovplyvniť potenciálnu partnerku? Že keď nemáš 3. stupeň, radšej sa ani neozyvaj, či ako?

sisska96
6. okt 2025

Tak vysokoškolsky vzdelaná, slušne oblečená upravená, ktorá nefajčí, nepije. Je intelektuálna

stanka_k
6. okt 2025

@anonym_autor tak hlavne, aby ste si sadli, keď budete reálne spolu.... Kritériá sú fajn, ale niekedy nestačia a môže ti (aj jej) niečo prekážať pri stretnutí alebo spoznaní..... (Kľudne to môže byť aj hlúposť.... Spôsob reči, chôdze, názor na niečo a milión iných príkladov, ktoré môžu dvihnúť tlak, nie zrovna tým správnym spôsobom 😉....)

eeffka
6. okt 2025

No po takejto sebaprezentacii ti treba taku jednoduchsiu co ti navari, operie, bude ta nekonecne obdivovat a tolerovat tvoj sportik , ty 3ti stupen 🤣

tykat
6. okt 2025

@anonym_autor tak hlavne aby si.sadli, to sa neda len tak.zadefinovat. Moze byt vzhladovo ok ale nepreskoci iskra, moze mat podobne zaujmy a budu sa nudit... niekedy sa pritahuju prave protiklady, nie je zaruka ze to klapne aj ked vsetko vyzera idealne.

modratrixie
6. okt 2025

Po 40, nefajčiarka, nepije, pozitívne náladena a za každé dobrodružstvo, deti odrastene a vedomá si svojich kvalít

anonym_9889c9
6. okt 2025
@modratrixie

Po 40, nefajčiarka, nepije, pozitívne náladena a za každé dobrodružstvo, deti odrastene a vedomá si svojich kvalít

@modratrixie a hlavne aby bola vedomá kvalít svojho vyvoleného. ☝️

anonym_ead861
12. okt 2025

Asi stvrty stupen vs🤣, mozno pani docentka, ci profesorka?🤔

maya_hi
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no výborne. Tak do tohto by sa každá len hrnula. Aby ťa sledovala každú nedeľu, ako tráviš dni s manželkou 😁 vzťah na pohľadanie. Pre mňa tam máš okrem tohto ešte niekoľko veľkých red flags. To že precíznosť a zmysel pre detail vypichneš ako pozitívum (ak ti na tom tak záleží, pre partnerku to bude peklo). To že máš dosť časovo a finančne náročného koníčka (načo ti je žena? Kedy chceš byť s ňou?) A nakoniec o sebe hovoríš v tretej osobe a nepovieš na rovinu čo potrebuješ (strašné pózerstvo) 🫤 V podstate si sa chcel vytiahnuť, ale za mňa, len sa zosmiešňuješ

personality
19. okt 2025
@maya_hi

@anonym_autor no výborne. Tak do tohto by sa každá len hrnula. Aby ťa sledovala každú nedeľu, ako tráviš dni s manželkou 😁 vzťah na pohľadanie. Pre mňa tam máš okrem tohto ešte niekoľko veľkých red flags. To že precíznosť a zmysel pre detail vypichneš ako pozitívum (ak ti na tom tak záleží, pre partnerku to bude peklo). To že máš dosť časovo a finančne náročného koníčka (načo ti je žena? Kedy chceš byť s ňou?) A nakoniec o sebe hovoríš v tretej osobe a nepovieš na rovinu čo potrebuješ (strašné pózerstvo) 🫤 V podstate si sa chcel vytiahnuť, ale za mňa, len sa zosmiešňuješ

@maya_hi presne, to čo popísal, precíznosť, detail, systematickost, to bude dobrá vojna 🤣

brontofuz
21. okt 2025

Precízny, so zmyslom pre detail, má rád poriadok a systematickos= konečná, ziadna vášen, ziadna spontanost, tu si sadni tu budeš lol, kup si psa

Strana
z2