Akého muža by ste si vybrali?
minule som sem dal prispevok aby ste mi poradili, ktorym smerom sa uberat po prvom rande so 4 zenami. velmi vela hluposti ste tam popisali a nemate o nich sajnu. Tak som to prerobil pre vas zeny, aby ste si vedeli cca predstavit z vasej strany ako som to videl ja. som zvedavy ktoreho by ste si vybrali vy. Citajte pozorne a zamyslite sa. ktory by presiel dalej??
# 🔵 **Muž 1**
* **Vek / deti / vzhľad:** 43 rokov, jedno dieťa 9 rokov, **holohlavý**, neupravená brada, 180 cm, 78 kg
* **Bývanie / rodina:** Prenájom, matka sa o dieťaťa nestará
* **Výhody:** priemerne platená atraktívna práca, príjemný na stretnutí
* **Nevýhody:** Tvrdohlavosť, náladovosť, 60 km
* **Ďalšie info:** Sám 5 rokov
---
# 🔵 **Muž 2**
* **Vek / deti / vzhľad:** 48 rokov, 3 dospievajúce deti, **vlasy stiahnuté do copu**, športovo-elegantný štýl, **172 cm, 90 kg**
* **Bývanie / rodina:** Novostavba, matka sa o deti nezaujíma byvaju u neho
* **Výhody:** Komunikácia úplne hladká, bez konfliktov, veľmi vášnivý, prvá návšteva u neho dopadla sexom
* **Nevýhody:** 40 km
* **Ďalšie info:** Sám 3 roky, pôsobí zrelo a otvorene
---
# 🔵 **Muž 3**
* **Vek / deti / vzhľad:** 46 rokov, jeden dospelý syn, **účes na ježka**, 185 cm, 82 kg, vysportovaná postava
* **Bývanie / rodina:** Prenájom, syn dospely sem-tam príde, ex žije v zahraničí
* **Výhody:** Atraktívna práca, rýchla chémia medzi vami, vyspal sa s tebou na prvom rande, býva len 4 km od teba
* **Nevýhody:** Extrémne nabitý program – čas len dopoludnia
* **Ďalšie info:** Sám rok
---
# 🔵 **Muž 4**
* **Vek / deti / vzhľad:** 32 rokov, malé dieťa, **plesina**, **165 cm, 98 kg**, priemerná tvár, skôr bacuľatejšia postava
* **Bývanie / rodina:** Býva u rodičov,
* **Výhody:** Slušné vystupovanie, pokojný
* **Nevýhody:** Málo vášnivý, pasívny, nudné rozhovory, dve práce – často unavený
* **Ďalšie info:** Sám 2 roky, býva 20 km od teba
Diskusie tohto typu absolútne nechapem. Nudis sa?
Diskusie tohto typu absolútne nechapem. Nudis sa?
@anonym_4d03b5 odpovede tohoto typu asi nechape nik. Nudis sa?
Ten, s ktorým išla najlepšie a najplynulejšie konverzácia + tam bola chémia, takže v tomto prípade asi 2… ostatné parametre som nejak neporovnávala, na prvom rande pre mňa musí byt hlavne o čom hovoriť a musím sa cítiť príjemne, zvyšok zistím ako funguje na ďalších…
Chyba info o velmi zachovalom penise a ci ma krasnu alebo len priemernu tvar.
Prerobit.
@anonym_99c21f este som nepocul ze by sa tvar penisu deformoval . Mala si niekedy chlapa?
nudis sa?
Ten, s ktorým išla najlepšie a najplynulejšie konverzácia + tam bola chémia, takže v tomto prípade asi 2… ostatné parametre som nejak neporovnávala, na prvom rande pre mňa musí byt hlavne o čom hovoriť a musím sa cítiť príjemne, zvyšok zistím ako funguje na ďalších…
@anonym_286ed9 Dakujem.
Ja som čo za ženu v tomto príbehu? Koľko mám rokov? Mám deti? Ako žijem? 😅 Lebo naozajstná ja by s týmito mužmi nešla ani na rande asi, vekovo sú okrem štvrtého úplne inde ako ja
Mne je úplne jedno, či má vlasy v cope alebo plešinu.. Ja beriem toho, čo má najväčšiu chémiu, hádam si nevyberiem nudného, lebo býva blízko mňa. Ostatné veci sa ukážu časom. Ale takého, čo by takého koniny riešil, ako sú tu rozpísané, by som nechcela ani náhodou. Choď radšej do fitka, alebo niekde, kde sa reálne zoznámiš aj bez týchto rozborov.
Ja som čo za ženu v tomto príbehu? Koľko mám rokov? Mám deti? Ako žijem? 😅 Lebo naozajstná ja by s týmito mužmi nešla ani na rande asi, vekovo sú okrem štvrtého úplne inde ako ja
@lindous tak si predstav ze mas 44 a bezdetna, pomerne na urovni, dobre vzdelanie, vlastnu firmu, barak, investicne byty, niekolko aut.
@anonym_99c21f este som nepocul ze by sa tvar penisu deformoval . Mala si niekedy chlapa?
@anonym_autor a ty si mal?
Cislo 4 si uz nemohol viac dokafrat ? Plesaty, tlsty s malym deckom a u rodicov ? Vsetky by sme sa on trhali
Ja by som napriklad nechcela chlapa s malym dietatom ,to by bolo asi hlavne . Teda,nezoznamovala by som sa s takym a nestracala zbytocne cas jemu aj sebe. A potom uz by slo ostatne
@anonym_autor a ty si mal?
@anonym_99c21f chlapa nastastie nie🙂
@anonym_99c21f chlapa nastastie nie🙂
@anonym_autor teraz neviem, malo to byt chlapa alebo capa? Oboje si viem u teba predstavit
Tvl, toto je uz diagnoza
Cislo 4 si uz nemohol viac dokafrat ? Plesaty, tlsty s malym deckom a u rodicov ? Vsetky by sme sa on trhali
Ja by som napriklad nechcela chlapa s malym dietatom ,to by bolo asi hlavne . Teda,nezoznamovala by som sa s takym a nestracala zbytocne cas jemu aj sebe. A potom uz by slo ostatne
@ivik4 ak si najdes moj povodny prispevoko zenach tak pochopis.
Z tychto fakt ziadny.
@lindous tak si predstav ze mas 44 a bezdetna, pomerne na urovni, dobre vzdelanie, vlastnu firmu, barak, investicne byty, niekolko aut.
@anonym_autor tak ako takáto žena by som ja už asi malé alebo dospievajúce nevlastné dieťa nechcela, takže jedine 3, ktorý má samostatné dieťa, ale málo času by ma odradilo, čiže by som hľadala ďalej
Z tychto fakt ziadny.
@anonym_6b3bda a na ake kriteria si hladela? ak si prislak takemu zaveru?
@anonym_autor tak ako takáto žena by som ja už asi malé alebo dospievajúce nevlastné dieťa nechcela, takže jedine 3, ktorý má samostatné dieťa, ale málo času by ma odradilo, čiže by som hľadala ďalej
@lindous no. a ak si najdes moj povodny prispevok o zenach, preco ma vtedy odsudzovali za to ze ja som hladel na to ze kolko ma deti? nieje to zvlastne?
@anonym_autor Sám najlepšie vieš o čo ti ide a čo očakávaš od ženy a vzťahu. Načo sú tieto hry nutné? Ešte to chceš z akého uhlu rozobrať? No daj. Napíš, čo ponúkaš ty, aj s podrobným opisom, takým, ako si opísal ty tie ženy.
Na svoj vek mi prídeš veľmi nevyzretý. Také veľké decko.
@anonym_autor Sám najlepšie vieš o čo ti ide a čo očakávaš od ženy a vzťahu. Načo sú tieto hry nutné? Ešte to chceš z akého uhlu rozobrať? No daj. Napíš, čo ponúkaš ty, aj s podrobným opisom, takým, ako si opísal ty tie ženy.
Na svoj vek mi prídeš veľmi nevyzretý. Také veľké decko.
@anonym_92f1f7 no ja som to tam spominal, S damou pod cislom 3 sme momentalne v rozbehu vztahu a napriek jej obmedzenemu casu kazdy den zatial. a vyzera to dobre. Cize uz iba zistujem ze ci si vobec viete predstavit ako to vidi clovek chlap. Tak na skusku som vam to prelozil do vaseho jazyka.
@lindous no. a ak si najdes moj povodny prispevok o zenach, preco ma vtedy odsudzovali za to ze ja som hladel na to ze kolko ma deti? nieje to zvlastne?
@anonym_autor pre mňa je na toto hľadieť úplne normálne, ale každý má iné priority vo vzťahu aj živote, preto si partnera treba vyberať sám a podľa seba a nehladiet na ostatných… ono zase ak by som si s niekym neuveriteľne sadla, tak asi ani tie deti by mi nevadili… nie je to čiernobiele a pocity, ktoré pri danom človeku máme sa nedajú preniesť na papier ako výhody a nevýhody
@anonym_autor takto si ľudí k životu nevyberám to si môže vyberať autista alebo robot
Tak to je ozaj otras vyber. To ako keby si opisoval 4 najhorsich chlapov a treba si vybrat. 4 podpriemer chlapi na vyber.
Ani jeden by ma nazaujal. Jednak tym, ze byvaju u rodicov, alebo v prenajme. Jednak to, ze by sa mal niekto zaujem so mnou vyspat na prvom rande. Kazdopadne takto to nefunguje, to bud klikne alebo nie. A nikdy neporovnavam. Kazdy clovek je vynimocny. Riadim sa srdcom.
@anonym_92f1f7 no ja som to tam spominal, S damou pod cislom 3 sme momentalne v rozbehu vztahu a napriek jej obmedzenemu casu kazdy den zatial. a vyzera to dobre. Cize uz iba zistujem ze ci si vobec viete predstavit ako to vidi clovek chlap. Tak na skusku som vam to prelozil do vaseho jazyka.
@anonym_autor Nie. Dospelá zdravá žena si takto nevyberá partnera. Je to povrchné, lacné a trápne. Taká hra bola populárna medzi deťmi. Napísali sme si niečo podobné ako ty a potom sme si to vyentetičkovali, že akého muža budeme mať. 😂
Z tych ani jedného
Prerobit.
@anonym_99c21f skor zachovale vajcia, tie zvyknu časom lingať 🤣

Prerobit.