icon

Ako dnes funguje zoznamovanie?

14. feb 2026

Baby ako dnes funguje zoznamovanie? Cez aplikácie alebo aj nazivo? Stáva sa vám ze vás oslovia muži alebo keď máte spoločne aktivity skôr? Ja nemám ziadnych mužov prirodzene v prostredí, ak nerátam výťahy 😀 A na zoznamkach je to samy tragéd sa mi zdá

anonym_19f2d6
14. feb 2026

To iste si asi myslia muzi o zenach na zoznamke, tragedia. Tie atraktivnejsie na zoznamenie nepotrebuju zoznamku.

unbeholfen
14. feb 2026

@anonym_autor sama si to povedala “samí tragéd” teda že si vyberáš len toho kto sa ti páči. Tak nehovor všeobecne že sa kde zoznamuje, lebo hneď sa ti ponúknem.

Som síce zúfalec čo sa vtiera ženám, ale je valentína tak skúsim. Zoznámime sa? Odkiaľ si a kolko máš rokov?

unbeholfen
14. feb 2026

Ženy názov témy má byť stále niečo v zmysle: Kde/Ako sa zoznámim s mužom, okrem unbeholfena a jemu podobným.

jblheart
14. feb 2026

Je to ako keď ideš v nedeľu večer do obchodu... Kvalitný tovar za dobrú cenu je už dávno vypredaný... a taký unbeholfen to je ako taký posledný rožok čo tam trčí od rána už tvrdý a nikto ho nechce zobrať, lebo všetci vedia že napriek tomu že nemáš pečivo chytať holými rukami ho už aj tak ohmatalo minimálne 20 ľudí a tak po zavretí obchodu ho len odpíšu. 😂😂😂

anonym_fd1f3f
14. feb 2026

@anonym_autor ja idem normálne do podniku, alebo len tak na pivko a večeru sem tam, alebo do Luny na disko a takmer vždy sa zoznámim. Je to skôr také kamarátske z mojej strany a takmer vždy ma osloví nejaký muž, alebo skupinka chalanov (25-45r záleží od miesta) Tak ale ja aj dobre vyzerám, som stihla a nenosím make-up a som skôr športovy typ, ale v každej spoločnosti sa viem smiať, uvoľniť sa a baviť sa a byť autentická. Takže žiadna naskrobena cica na bare 😀 Chodievam buď s partiou von alebo s kamoškami a vždy mňa alebo kamky niekto oslovi, na zoznamky nechodím, lebo netreba. Často mi píšu aj na sociálne siete ak ma niekto zaujme, zahajime ľahkú konverzáciu a je to. Dnes ľudia majú bloky, traumy, nízke sebavedomie, neveria si a nechodia do spoločnosti (večierky, koncerty, klubové akcie atd) a je to len ich problém že su potom nedobrovoľne sami. Treba sa vedieť uvoľniť a vedieť sa zabaviť..... A také, že turistika a krúžky, s tým choďte dakam. Tam žena nie je ženou, lebo nic z jej ženskosti ani chlap neuvidí. Chlap sa zalubuje očami a samozrejme je dôležitý aj prejav. Ale prvé sú chlapské oči. Na to nezabúdajte milé ženy.

anonym_cf67a8
14. feb 2026

@anonym_autor internetové zoznamky. Žijeme v dobe technológií, ak ti ešte nie je známe.

unbeholfen
14. feb 2026
@anonym_fd1f3f

@anonym_autor ja idem normálne do podniku, alebo len tak na pivko a večeru sem tam, alebo do Luny na disko a takmer vždy sa zoznámim. Je to skôr také kamarátske z mojej strany a takmer vždy ma osloví nejaký muž, alebo skupinka chalanov (25-45r záleží od miesta) Tak ale ja aj dobre vyzerám, som stihla a nenosím make-up a som skôr športovy typ, ale v každej spoločnosti sa viem smiať, uvoľniť sa a baviť sa a byť autentická. Takže žiadna naskrobena cica na bare 😀 Chodievam buď s partiou von alebo s kamoškami a vždy mňa alebo kamky niekto oslovi, na zoznamky nechodím, lebo netreba. Často mi píšu aj na sociálne siete ak ma niekto zaujme, zahajime ľahkú konverzáciu a je to. Dnes ľudia majú bloky, traumy, nízke sebavedomie, neveria si a nechodia do spoločnosti (večierky, koncerty, klubové akcie atd) a je to len ich problém že su potom nedobrovoľne sami. Treba sa vedieť uvoľniť a vedieť sa zabaviť..... A také, že turistika a krúžky, s tým choďte dakam. Tam žena nie je ženou, lebo nic z jej ženskosti ani chlap neuvidí. Chlap sa zalubuje očami a samozrejme je dôležitý aj prejav. Ale prvé sú chlapské oči. Na to nezabúdajte milé ženy.

@anonym_fd1f3f to ja aj tak robím, celý život sa zoznamuje kade tade, bary, diskotéky, zábavy, oslovím presne tak ako hovoríš… Ale dopadne to vždy tak ako hovoríš že je to len také kamarátske. Tak mi poraď ako dosiahnúť aby sa žena aj zalúbila a chcela byť frajerkou, nie len “také kamarátske” lebo ja sa nemám problém zoznámit, ale neviem dosiahnúť to, aby žena chcela viac ako kamarátstvo. Tebe sa to ako stalo že ťa muž priťahoval? Čo spravil? Čím to dosiahol? V Lune som bol aj ja ináč, ak tých Lún nieje viac.

unbeholfen
14. feb 2026
@anonym_fd1f3f

@anonym_fd1f3f prebieha všetko presne ako píšeš, partia báb, my partia mužov, prihovorím sa, zabavíme sa, pokecáme, zasmejeme, všetko OK len proste vždy to je také kamarátske. Ale ako dosiahnem aby somnou chcela žena chodiť?

autor
14. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_autor sama si to povedala “samí tragéd” teda že si vyberáš len toho kto sa ti páči. Tak nehovor všeobecne že sa kde zoznamuje, lebo hneď sa ti ponúknem.

Som síce zúfalec čo sa vtiera ženám, ale je valentína tak skúsim. Zoznámime sa? Odkiaľ si a kolko máš rokov?

@unbeholfen 38r, Bratislava. Kde môžem vidieť tvoju fotku?

unbeholfen
14. feb 2026
@anonym_autor

@unbeholfen 38r, Bratislava. Kde môžem vidieť tvoju fotku?

@anonym_autor ja bývam neďaleko bratislavy síce 45km (ale výborné prepojenie) a pracujem v bratislave takže som tam skoro každý deň. Fotku tu:

autor
15. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_autor ja bývam neďaleko bratislavy síce 45km (ale výborné prepojenie) a pracujem v bratislave takže som tam skoro každý deň. Fotku tu:

@unbeholfen nevyzerás zle, kde je problém?

unbeholfen
15. feb 2026

Charizma, vyžarovanie, príťažlivosť, chémia… Proste neviem vybolať v žene tie pocity nazývané motýle v bruchu, zalúbenie, proste že stále som len kamarát.

Ale napísať mi môžeš. Pošli obálku.

unbeholfen
15. feb 2026
@anonym_autor

@unbeholfen nevyzerás zle, kde je problém?

@anonym_autor a ešte ťa pozdravujem na valentína.

yoginka231
15. feb 2026

Ja som sa zoznamila s byvalym v klube a bol skvely, predtym s byvalym vo vlaku sme sa zakecali. Za mna ked budes hodit na hobby a stretavat sa s chlapmi, tak sa najde niekto 🙂 Ja ked som zase single tak musim odhanat chlapov lebo tolko ich mam v okoli haha

marca12
15. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_fd1f3f to ja aj tak robím, celý život sa zoznamuje kade tade, bary, diskotéky, zábavy, oslovím presne tak ako hovoríš… Ale dopadne to vždy tak ako hovoríš že je to len také kamarátske. Tak mi poraď ako dosiahnúť aby sa žena aj zalúbila a chcela byť frajerkou, nie len “také kamarátske” lebo ja sa nemám problém zoznámit, ale neviem dosiahnúť to, aby žena chcela viac ako kamarátstvo. Tebe sa to ako stalo že ťa muž priťahoval? Čo spravil? Čím to dosiahol? V Lune som bol aj ja ináč, ak tých Lún nieje viac.

@unbeholfen Ty mi pripadas ako jeden moj kamos. Ten kade chodil vsade sa zoznamoval. Jemu bolo jedno,ktora s nim pojde,hlavne,ze bude mat zenu. U teba s kazdou,ktoru oslovis prebehne iskra? Podla mna si az prilis hrrr a mozno tym ich odpudzujes,ze si lahko dostupny

unbeholfen
15. feb 2026
@yoginka231

Ja som sa zoznamila s byvalym v klube a bol skvely, predtym s byvalym vo vlaku sme sa zakecali. Za mna ked budes hodit na hobby a stretavat sa s chlapmi, tak sa najde niekto 🙂 Ja ked som zase single tak musim odhanat chlapov lebo tolko ich mam v okoli haha

@yoginka231 presne takto sa zoznamujem aj ja… Len neviem zaujať ako muž. Teda že väčšinou som medzi tými odháňanými…

unbeholfen
15. feb 2026
@marca12

@unbeholfen Ty mi pripadas ako jeden moj kamos. Ten kade chodil vsade sa zoznamoval. Jemu bolo jedno,ktora s nim pojde,hlavne,ze bude mat zenu. U teba s kazdou,ktoru oslovis prebehne iskra? Podla mna si az prilis hrrr a mozno tym ich odpudzujes,ze si lahko dostupny

@marca12 tak zle myslíš lebo osobne poznám ludí, čo sa zoznámili a do týždňa boli frajeri. Keď prebehne iskra tak zrazu už neni moc hrrr. To je len výhovorka.

Vluse len témy “ako sa zoznámiť” alebo “kde sa zoznámiť” a pritom problém je úplne inde. Prečo okrem mňa nikto nezakladá témy typu “ako dosiahnúť aby sa žena zalúbila” alebo “ako sa nedostať do friendzóny” či “ako vyvolať záujem ženy” toto sú veci čo chcem vedieť. Nie že ako sa zoznámiť, veď to mám v malíčku.

anonym_ff918b
15. feb 2026

@anonym_autor Mňa zaujala táto veta: „Ja nemám žiadnych mužov prirodzene v prostredí, ak nerátam výťahy.“
Presne takto to mám aj ja, ale opačne. V minulosti v škole, v práci (IT), vo všetkých outdoorových koníčkoch, rôznych športoch, v mieste, kde som býval a aj teraz bývam, dokonca aj v saune alebo na plavárni – všade sú len muži alebo presnejšie 75 - 90 % sú muži. Asi žijeme v inom svete. Mňa by zaujímalo, v akom prirodzenom prostredí sú ženy. Tiež mám problém sa zoznámiť.

unbeholfen
15. feb 2026

Zase Level 1 čo ja už mám prejdený. K Levelu 2 sa nikto nevyjadrí? Ako dosiahnúť aby druhá strana opätovala rovnaké city?

jblheart
15. feb 2026
@unbeholfen

Zase Level 1 čo ja už mám prejdený. K Levelu 2 sa nikto nevyjadrí? Ako dosiahnúť aby druhá strana opätovala rovnaké city?

@unbeholfen Tak sa zdá že tebe už nepomôže ani handrička z chloroformom 😨😂

anonym_fda67f
16. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_autor a ešte ťa pozdravujem na valentína.

@unbeholfen vidíš, toto je napríklad už cez. Dáš o sebe vedieť, ok. Dáš info že si voľný, ok. Ale posielať pozdrav na Valentína a ešte v prevedení ako je vyššie niekomu kto ti len slušne odpíše je prejav takého zúfalstva že dovidenia. Pre mňa by to bol total red flag, pretože také zúfalé typy sa chytajú aj najmenšieho prejavu slušnosti a v hlave už idú svoj úplne nereálny film.

unbeholfen
16. feb 2026
@anonym_fda67f

@unbeholfen vidíš, toto je napríklad už cez. Dáš o sebe vedieť, ok. Dáš info že si voľný, ok. Ale posielať pozdrav na Valentína a ešte v prevedení ako je vyššie niekomu kto ti len slušne odpíše je prejav takého zúfalstva že dovidenia. Pre mňa by to bol total red flag, pretože také zúfalé typy sa chytajú aj najmenšieho prejavu slušnosti a v hlave už idú svoj úplne nereálny film.

@anonym_fda67f to si ty. Poznám nejedeného čo sa v jeden deň spoznali, a do týždňa boli frajeri. Ja sa aktívne zoznamujem. Hovoria mi raz tú pravú nájdem, tak teda hľadám všade kde sa len dá.