icon

Ako osloviť ženu?

pett40000000
17. feb 2026

Dobrý večer mám 27 rokov a som stále panic nepodarilo sa mi za tie roky osloviť žiadnu ženu a už aj strácam tu chuť že už má nič nevzrušuje môže to byť už nejaký prechod alebo to libido už upadlo už vidím pekne ženy a nič už to somnou nerobí

anonym_ff6992
17. feb 2026
minenkaa
17. feb 2026

Ako dlho sú vlastne prázdniny

patrike
17. feb 2026

Pozerat po chlapoch si skusal ?

anonym_a82e93
17. feb 2026

Dobry den,môzem vas pozvat na kavu?
Nie.
Škoda,tak krasne sme si mohli zatrtkat.
Nz.

anonym_32a269
17. feb 2026
@anonym_a82e93

Dobry den,môzem vas pozvat na kavu?
Nie.
Škoda,tak krasne sme si mohli zatrtkat.
Nz.

@anonym_a82e93 Predpokladam, ze ty by si neodmietla take romanticke pozvanie 🙂

anonym_4f0b6c
17. feb 2026

@pett40000000
daj si inzerat - som panic a hladam zenu, ktora ma vovedie sveta aj telesnej lásky. Velmi sa na teba a nase spolocne chvile tesim (vek do...)

jblheart
18. feb 2026

Unbeholfen zapojil kamarátov na MK aby mu zakladali diskusie ? 😂😂😂

patrike
18. feb 2026
@jblheart

@jblheart Su dve velke chyby, ktore moze muz urobit :
1. Chvalit sa, aky je kanec a kolko mal zien.
2. Vyplakavat vsade, aky je chudacik a ako ho ziadna nechce.
Oboje odpudzuje, aj ked to prve menej (zdravime pana Borisa a jeho harem).

anonym_32a269
18. feb 2026
@jblheart

@jblheart Tiez nerobite najlepsie (ti co sa mu smeju). Nevyzera to dobre, Aky je, taky je, ale nemusite do neho vrtat. Bud mu v dobrom poradte, alebo radsej nic nepisat.

anonym_1530a6
18. feb 2026

daj na seba kontakt. mam pre teba jedni 25 rocnu. s 3 rocnym dietatom. potrebuje sa niekam surne prestahovat a vyzera poberne fajn.

anonym_32a269
18. feb 2026

Kamaratky, niekoho z rodiny zenu nemas? S nimi castejsie komunikuj. A hladaj si na vztah niekoho, co k tebe pasuje. Normalne priemerne dievca, co ma tiez problem si niekoho najst.
Pripadne skus o niecio starsiu zenu, s detmi, ktora nema az tak na vyber, ako mladsia a bezdetna.

patrike
18. feb 2026
@anonym_1530a6

daj na seba kontakt. mam pre teba jedni 25 rocnu. s 3 rocnym dietatom. potrebuje sa niekam surne prestahovat a vyzera poberne fajn.

@anonym_1530a6 Aj mu potom poradis, ako sa jej zbavit, ked zisti skutocnu cenu takeho sexu ?

anonym_d536dc
18. feb 2026

@pett40000000
Mňa by zaujímalo, ako si sa pokúšal osloviť ženy? A podľa čoho si si ich vyberal? Koľko si ich oslovil? Ako to prebiehalo?
Mám známeho, čo s oslovovaním mal tiež problém, ale všeobecne nadviazať rozhovor s neznámymi ľuďmi.
Dostal sa k práci anketára a tak sa musel donútiť oslovovať ľudí. Hovoril, že mu to pomohlo osmeliť sa, ale aj zlepšiť sa v komunikácii. Ak je to teda skôr o neskúsenosti, ostýchavosti, na tomto sa dá zapracovať. Tiež sa dá zapracovať na sebavedomí. Asi tiež uznáš, že sebavedomé dievčatá /ženy sú viac príťažlivé, ako utiahnuté a nespoločenské.
Hovorí sa: Aký išiel, takú našiel.
Skús na sebe popracovať, nech si sám so sebou spokojný, nech môžeš byť na seba a svoj život hrdý. Nech má budúca partnerka chuť stať sa s tebou pár. Nech v tebe vidí potenciál šťastného spoločného života. Libido môže naznačovať i osobnú frustráciu. Tak vzchop sa! Hádam chceš byť dobrý partner, chceš byť silný chlap, o ktorého sa dá oprieť, chceš byť vzorný otec, ku ktorému budú jeho deti vzhliadať!

anonym_1234
18. feb 2026

Oslovovať ženy je veľmi ťažké všade - aj na ulici, aj pri nejakom športe napríklad. Človek ani nevie, či je zadaná alebo či niekoho má. Keby sa aspoň usmiala alebo ti nejako inak naznačila, že má záujem, potom sa dá niečo skúsiť.

Na zoznamkách je to veľký problém, lebo ak dáš like 100 ženám, tak match vznikne v priemere asi 0,6×, ak máš priemerný profil. Žena, keď sa zaregistruje, tak za jeden deň má aj 30 likov od mužov. Mne sa zdá, že v západných krajinách je to o niečo ľahšie, ale u nás sú ženy stále konzervatívne a očakávajú, že muž urobí všetku iniciatívu sám.

Zaujímavé však je, že v iných oblastiach sa to mení - napríklad muži chodia na materské dovolenky, poctivo sa starajú o deti, pomáhajú v domácnosti a umožňujú žene kariéru, čo je veľmi dobré. Pri randení sú však ženy stále veľmi konzervatívne a vyžadujú oveľa väčšiu aktivitu od muža. To je veľká škoda, lebo takto prichádzajú o veľa dobrých mužov, ktorí by boli výborní, ale žiaľ nemajú veľkú šancu.

anonym_174ec5
19. feb 2026

@pett40000000 to nemas 100€ a ist na daky privat? Za 100€ ta odpani pekna podla vlastneho vyberu a ty mozes kamaratom povedat ako strasne ta cely vecer zvadzala a ty si podlahol.