Ako plánovať stretnutie cez zoznamku na diaľku?
Dohodla som si s chlapom stretnutie cez zoznamku. Problém je, že od seba bývame 140km a cesta trvá niečo cez 2 hodiny. Očakávali by ste, že chlap príde za vami alebo by ste dohodli stretnutie niekde na pol ceste?
One varianty su ok, ak vam to vyhovuje. Ale lepsie by bolo zvazit, ci v tom vidite zmysle do buducna a budete mat vas a chut sa vobec zblizovat. Ak tam nebude z oboch stran 100% silna iskra a chemia..
@anonym_autor tiez nas delilo 100km a prisiel on, a znova a znova.. potom keď už som mala nejak tu dôveru išla som aj ja 😃 a keď som prišla naposledy už si ma tu aj nechal 😅
@anonym_autor netreba mať všakovaké očakávania. Všetko je vec rozumnej dohody vás dvoch. Keď sa chce (je naozaj záujem z oboch strán), všetko sa dá nejako vymyslieť.
@anonym_autor nie. Ak má naozaj záujem príde on
Pre mna je to LEN 140km. Vzdy za mnou chodil chlap ked som taku znamost mala. Ja som sla vyslovene ked som chcela a sama povedala
Môžete to striedať, raz v tvojom meste raz v jeho meste.
Ak bude odmietať jeho mesto, vieš že nechce aby ťa s ním videli, možno niekoho má.
prve stretnutie by som dala v strede, v inom meste. aby ste mali rovnaky “zaciatok”.
nikto sa nebude citit v tom meste u druheho cudzo….
mala asom priatela cez 2 roky .. poctivo za mnou cestoval 2 a pol hodiny .. samozrejme casom u mna prespal ..ale ky k tomu doslo -rano prisiel a vecer isiel nazad.. stala som mu z to tak preco nie.. keby nemam dieta tak idem aj ja za nim aby si oddychol-ale nedalo sa a on to respektoval
Ja sa s mojim poznam tiez zo zoznamky, tiez sme byvali dalej od seba a prvy krat sme sa stretli na polceste

Ja som už išla do väčšej vzdialenosti on z BA, ja z KE a stretli sme sa v Detve.