icon

Ako reagovať, keď sa partner po rande zmení?

Dnes o 06:48

Ahojte,
pocas sviatkov som bola na stretku s jednym chlapom. Bolo to celkom fajn , porozpravali sme sa , bolo o com, nebola nuda. Avsak, ked ma viezol domov, v aute nepovedal ani slovo. Akokeby to bol iny chlap. Pocas kavy/ vecere vysmiaty a potom v aute nic. Podakovala som mu, a potom napisala , ze dakujem za pekny vecer. On mi na to odpisal, ze neni zaco nic viac 😅. Z prijemneho , vtipneho chlapa sa zrazu stal utiahnuty , tichy. Preslo par dni, ozyva sa , ale je to take ine ako predtym. Neviem, ci to bola pretvarka, opytali by ste sa slusne , ze co sa vlastne stalo, ze zrazu sa stiahol alebo nechali tak.

Strana
z2
anonym_64ac40
Dnes o 06:52

Mozno v aute nervozita na maxime - pobozkam ju-nepobozkam ju, poziadam, ci s nou mozem ist do bytu - nepoziadam 😅 Nabuduce rozpravaj ty, nech neni ticho, alebo zapnite radio 😅 Mozno si ostal neisty, celkovo... mozno caka na signal od teba, ci ano ci nie, nepytala by som sa "co sa stalo", ale spytala sa na dalsie rande, kedze ako pises prve bolo fajn... podla reakcie uz uvidis...

anonym_88f308
Dnes o 06:58

@anonym_autor niečo sa mu nepáčilo

autor
Dnes o 07:00
@anonym_64ac40

Mozno v aute nervozita na maxime - pobozkam ju-nepobozkam ju, poziadam, ci s nou mozem ist do bytu - nepoziadam 😅 Nabuduce rozpravaj ty, nech neni ticho, alebo zapnite radio 😅 Mozno si ostal neisty, celkovo... mozno caka na signal od teba, ci ano ci nie, nepytala by som sa "co sa stalo", ale spytala sa na dalsie rande, kedze ako pises prve bolo fajn... podla reakcie uz uvidis...

@anonym_64ac40 hudba isla jasnee, to zas takto by som nemohla ist 😅 noo to som ani nepisala , ale co sa tyka pusy a celkovo dotyku bol hanblivy to bolo vidiet. Ale ja som bola kludna, nie som ten typ co pojde hned na prvom rande po chlapovi 😅

anonym_64ac40
Dnes o 07:03
@anonym_autor

@anonym_64ac40 hudba isla jasnee, to zas takto by som nemohla ist 😅 noo to som ani nepisala , ale co sa tyka pusy a celkovo dotyku bol hanblivy to bolo vidiet. Ale ja som bola kludna, nie som ten typ co pojde hned na prvom rande po chlapovi 😅

@anonym_autor tak vidis bol uplne nervozny, preto to blbe ticho... caka, ze mu das nejaky feedback ty... bohuzial niektori chlapi su v tomto uplne neskuseni, ako sa na rande vlastne poriadne spravat a moc si neveria.

autor
Dnes o 07:05
@anonym_64ac40

@anonym_autor tak vidis bol uplne nervozny, preto to blbe ticho... caka, ze mu das nejaky feedback ty... bohuzial niektori chlapi su v tomto uplne neskuseni, ako sa na rande vlastne poriadne spravat a moc si neveria.

@anonym_64ac40 neskuseny asi skor nie, no praveze mal 5 rocny vztah a mal sa zenit, len nevyslo.

anonym_6efb7c
Dnes o 07:07

Vies ako sa hovori chlap pozera na stenu a mysli si: ako sa ta mucha udrzi na stene.. Zena si mysli: určite mysli na druhu zenu...
Cize kludne mohol byt zamysleny, nemusi hned byt z teba paf, mohla si komunikáciu rozsirit aj ty, a možno sa sústredil na šoférovanie 🙂 a potreboval klud a ticho

anonym_64ac40
Dnes o 07:08
@anonym_autor

@anonym_64ac40 neskuseny asi skor nie, no praveze mal 5 rocny vztah a mal sa zenit, len nevyslo.

@anonym_autor no ale to je velmi podobne... randit uz nerandil velmi dlho...

joja101
Dnes o 07:12

Nemusí to znamenať vôbec nič zlé, možno bol fakt len v strese...A teraz komunikuje v pohode, takže si nemyslím, že sa mu niečo nepáčilo. Veď vyskúšaj s ním ísť na rande č.2 a sama uvidíš, či to má zmysel alebo nie. 🙂 Takto po prvom raze by som fakt nevyvodzovala žiadne závery.

lenka_da
Dnes o 07:15

@anonym_autor Vravíš, že sa ozýva, ale je to iné. Ak ti niečo hovorí, že to nie je ok, daj na svoj pocit.

autor
Dnes o 07:15
@joja101

Nemusí to znamenať vôbec nič zlé, možno bol fakt len v strese...A teraz komunikuje v pohode, takže si nemyslím, že sa mu niečo nepáčilo. Veď vyskúšaj s ním ísť na rande č.2 a sama uvidíš, či to má zmysel alebo nie. 🙂 Takto po prvom raze by som fakt nevyvodzovala žiadne závery.

@joja101 pise, ale inak ako predtym. Odpisal mi , ze vsak ked chcem ist ja vonku mozeme. Tak to vyznelo akokeby on uz nechcel. Neviem, som trochu sklamana, kedze mne bolo s nim dobre.

domkakvet
Dnes o 07:16

@anonym_autor nie nepytaj sa ho ci sa nieco stalo, ale cakaj, ci sa ozve.

anonym_d3ce6a
Dnes o 07:16

@anonym_autor vela ludi v aute nerozprava ale sustredi sa na cestu aby nezabil seba a teba
Prestan byt dotierava a otravna
Mozno si mu nesadla tak to nechaj ked bude chciet pozve ta zase ked nie neponizuj sa a nechaj to tak
Preco zeny maju vzdy potrebu nieco riesit a vysvetlovat kazdu somarinu
Prestan

cutespider
Dnes o 07:18

Ja si myslím, že mu jeho pozornosť zhltlo šoférovanie. Mohla byť hustá premávka, nepoznal miesto, kde bývaš, alebo boli pri ceste chodci, alebo les a možné zvieratá. Multitasking nie je naša silná stránka.

ivik4
Dnes o 07:31

Ja som taka ze by som to hned nan vyvalila . Moje pocity a otazku co sa stalo lebo vsak nie som hlupa a vidim. Nech sa vyjadri
Naco natahovacky

mirola
Dnes o 07:37

no a ako dlho je po tom rozchode? mozno bolo vsetko ok, len este ten rozchod nespracoval a v aute si uvedomil, ze este nie je pripraveny.. stava sa to, stalo sa to aj mne.. ze som si uvedomila, sice je to super chlap, ale v srdci mam este stale ex a toto by proste nefungovalo.. nie teraz

biba_18
Dnes o 07:45

a kto platil večeru?

autor
Dnes o 07:47
@biba_18

a kto platil večeru?

@biba_18 on 😅 preco ? Ci myslis ze cakal sex zato ze zaplatil a nebolo nic tak sa na to vykaslal ? Lebouz som pocula , ze aj take sa stava

moonlight1210
Dnes o 07:52

Moze byt okrem ineho (soferovania), ze je aj viac introvert, tak sa mu na tej veceri vycerpala spolocenska baterka a uz bol emocne unaveny. Introverti vedia byt odviazani a ukecani, ked chcu, alebo ked musia. Ale rychlo ich to unavi a vycerpa. Baterky im to dobija len v overenej dovernej spolocnosti rodiny, znamych a kamosov. Tam si to vyslovene uzivaju, ani ich nespoznavas.

Teraz aj on moze mat pocit, ze ticho bol trapas (lebo aj ty si ostala ticho, nielen on), tak caka podnet od teba, ako to beries.

Jednoducho sa chovaj normalne, prilis to nepitvaj, bav sa s nim ako predtym, kludne nadviaz na niektore temy, co ste preberali na veceri (nech vie, ze si ho tam realne pocuvala a zapamatala si si to - btw. toto je sposob, ako niekomu ukazat, ze ta naozaj zaujima).

Neries, ci nie si prilis, alebo vtierava. Ak takato komunikativna si, tak taka bud.
Neries, ci sa prisposobit. Musi ta brat taku, aka si. Nie ty sa snazit nejak vymodelovat seba tak, aby si jemu vyhovovala (alebo ho neodplasila, a pod.).

Kludne ty poloz otazku, ci sa este nestretnete. Ak povie ano, tak nechaj termin na nom. Iba ak by navrhol, nech ho urcis ty, tak ho urci ty.

Btw. vies kolko muzov na otazku, co ich definitivne zaujalo na tej ich, povie nejaku uplne random vec, co si zena ani neuvedomila, ze by bola na nej pritazliva?
Obycajne veci typu, ako si raz na opekacke zaviazala narychlo vlasy, aby jej neprekazali, ked chystali jedlo, kazdy pramen jej trcal do inej strany, ale zrazu sa jemu zdala uplne sexy.
Ako sa zrubala zo stolicky, a potom sa na tom smiala ako blazon, az krochkala od smiechu a vybehol jej sopel.
Ako ju nejakym svojim kuskom rozosmial tak, az pistala, ze si asi cvrkla.
Ako mu bez okolkov povedala, ze je uplny debil, ked sa choval ako debil.
Ako nestratila hlavu, ked sa nieco stalo, ale obratom vymyslela rychle a prakticke nahradne riesenie.
Ked tancovala s kamoskami na diskoteke, uplne odviazna (takto zbalila jedna moja kamoska svojho muza, ani to netusila, ze presne v tej chvili sa rozhodol, ze tuto babu chce, lebo ju nezaujima, co okolie, ona si uziva zabavu - to mi povedal on).
Ked mu len tak mimochodom povedala, ze obdivuje, ako skvele zvlada pracu, alebo ine veci (hlavne, ak ma on pocit, ze su namahave).
A XY dalsich veci.

Bud sama sebou. Neanalyzuj to. Hadam sa potom nechces stale kontrolovat cely vztah.
A uvidis, ako bude reagovat na to vsetko.

A ak chcel sex a nic nebolo, a preto ostal sklamany, tak si usla pred sklamanim. Lebo po tom sexe by sa zachoval tak isto.

autor
Dnes o 07:53
@mirola

no a ako dlho je po tom rozchode? mozno bolo vsetko ok, len este ten rozchod nespracoval a v aute si uvedomil, ze este nie je pripraveny.. stava sa to, stalo sa to aj mne.. ze som si uvedomila, sice je to super chlap, ale v srdci mam este stale ex a toto by proste nefungovalo.. nie teraz

@mirola polroka

janinque
Dnes o 07:58

mňa tiež hneď napadlo, či nebol účet za večeru privysoký a možno čakal, že pôjdete 50:50 :D

anonym_303d8b
Dnes o 08:01

Napis mu. Ja som zažila presne to iste. Mne sa odmlčal úplne. Po 3 týždňoch vyklopil čo sa stalo…

biba_18
Dnes o 08:02

@anonym_303d8b fiii ... a čo sa stalo? 😲

autor
@janinque

mňa tiež hneď napadlo, či nebol účet za večeru privysoký a možno čakal, že pôjdete 50:50 :D

@janinque 🤣 keby toto povedal ci nepojdeme na polovicu uz by som zabudla ze existuje 🤣🤣🤣

autor
@anonym_303d8b

Napis mu. Ja som zažila presne to iste. Mne sa odmlčal úplne. Po 3 týždňoch vyklopil čo sa stalo…

@anonym_303d8b to by aj mna zaujimalo

anonym_00c8b1
Dnes o 08:59

Je x vysvetleni. Na rande ona ocakava, ze ju zaujme, zabavi,... To moze byst dost narocne a uz bol z toho mozno unaveny, mozno dosli napady ... Ak to ma fungovat, tak sa musite vediet bavit len tak hocikedy o hocicom, ale to sa z 2-3 rande nezistis, ci ste si sadli. Alebo je aj mozne, ze v randeni nebude chciet pokracovat, ale nechcel to ukoncit este tam trapnym tichom. Alebo mal v ten den depku, alebo problemy v praci,... Tak si teraz mozes vybrat, hodit kockou, co to bolo ...

anonym_8bc65f
Dnes o 09:02

No kks, ze keby nezaplatil, tak zabudnes ze existuje
Waw🫣😅

anonym_927fb5
Dnes o 09:04

mala si dezodorant? ? 😎

margotka17
Dnes o 09:07
@anonym_autor

@joja101 pise, ale inak ako predtym. Odpisal mi , ze vsak ked chcem ist ja vonku mozeme. Tak to vyznelo akokeby on uz nechcel. Neviem, som trochu sklamana, kedze mne bolo s nim dobre.

@anonym_autor no tak mu napíš, že celkom dobre ti to minule padlo, že si mala s kým ist vonku, troška zmeniť stereotyp života, že si mala z neho dobrý pocit. Uvidíš, čo napíše, či ťa pozve niekde vonku do prírody či na ☕.

dennissa16
Dnes o 09:13
@anonym_8bc65f

No kks, ze keby nezaplatil, tak zabudnes ze existuje
Waw🫣😅

@anonym_8bc65f asi ju rýchlo prekukol…

anonym_cd3de5
Dnes o 09:13

Ja si myslim, ze neprebehla iskra. Ja ked som davno bola na rande z netu. Tak po stretnuti sme si zacali pisat este viac. Chcel sa stretnut a bolo vidiet, ze naozaj ma zaujem. Uz sme davno manzelia a mame 2 deti.

Strana
z2