icon

Ako sa zorientovať v zoznamovaní po rozvode?

one7
Dnes o 13:49

Ahojte. Aké mate skúsenosti s randením po rozvode? Alebo celkovo.
Konkrétne môj prípad: Ženy o ktoré mám záujem, ktoré ma priťahujú o mňa záujem nemajú. A ženy, ktoré ma nepriťahuju musím doslova odháňať, čo mi je trápne, lebo im nechcem ublížiť.
Niečo robím zle? Ľudia mi vravia vravia, že vraj som atraktívny, tak neviem. Je to dosť frustrujúce.
Uvedomujem si, že možno pôsobím zúfalo, lebo single život je pre mňa ako trest. Som vzťahovy a dotykový typ a bez partnerky ma nič neinšpiruje a asi pôsobím stratene. A vlastne aj som 🙂 Možno vyžarujem práve to?

Strana
z3
a0
Dnes o 13:54

Ak sa správaš tak zúfalo ako si to napísal, tak si dlho nikoho nenájdeš. Predpokladám, že ženy, o ktoré máš záujem majú možnosť výberu a teda vyberú si niečo iné, než zúfalca.

domkakvet
Dnes o 13:59

@one7 zeny rozvedeneho nechcu tak ako slobodneho, cize sa ti to zuzilo, aspon skusenosti z mojho okolia.

one7
autor
Dnes o 14:03
@domkakvet

@one7 zeny rozvedeneho nechcu tak ako slobodneho, cize sa ti to zuzilo, aspon skusenosti z mojho okolia.

@domkakvet
to nie je tým. Keď tak nad tým vďaka tejto diskusii premýšľam, tak som to takto mal od začiatku. Vlastne nie od začiatku. Moja prvá láska bola nádherná a úžasná. Úplne môj typ. Mal som 17r. Po asi pol roku ma podviedla s iným. A odvtedy to mám takto

anonym_2e81ed
Dnes o 14:09

@one7, tak možno ti pribudli roky a ty si to ani neuvedomuješ, ale s každým rokom sa vyber zužuje a zužuje. Možno lovíš vo vyššej lige a pokukuješ po babách, ktoré majú na výber lepších, prachatejších, a hlavne slobodných, atraktívnejších. Keď máš ešte nejaké dieťa, tak je to v prdeli. Tam jedine mamičky s detičkami sú voľne. Lebo voľná, slobodná a pekna baba o teba mať záujem nebude a to ti vravím na rovinu, že je to tak, jedine dajake " poškodené" slečny. Proste je to trh, dopyt a ponuka. Ty si už prepáč za výraz ale kúsok poškodený tovar, takže musiš znížiť nároky. Prepáč, ak som sa ťa dotkla.

zabka79
Dnes o 14:18

@one7 hladas si seberovnu?

anonym_241434
Dnes o 14:20
@domkakvet

@domkakvet rozvedeného nechcú? súhlasím, ale že ani slobodného? to už nesúhlasím.
Akého potom? vdovca?

anonym_022d99
Dnes o 14:21

@one7 už len to, keď rozprávaš v množnom čísle.. asi si moc blúdivý a to aj zo seba vyžaruješ .. možno tvoje ego chce ženu ktorá je nad tvoju uroveň, ale ty potrebuješ rovnocennú a také vyhladavajú teba, lenze tebe to nestačí

one7
autor
Dnes o 14:27
@anonym_2e81ed

@one7, tak možno ti pribudli roky a ty si to ani neuvedomuješ, ale s každým rokom sa vyber zužuje a zužuje. Možno lovíš vo vyššej lige a pokukuješ po babách, ktoré majú na výber lepších, prachatejších, a hlavne slobodných, atraktívnejších. Keď máš ešte nejaké dieťa, tak je to v prdeli. Tam jedine mamičky s detičkami sú voľne. Lebo voľná, slobodná a pekna baba o teba mať záujem nebude a to ti vravím na rovinu, že je to tak, jedine dajake " poškodené" slečny. Proste je to trh, dopyt a ponuka. Ty si už prepáč za výraz ale kúsok poškodený tovar, takže musiš znížiť nároky. Prepáč, ak som sa ťa dotkla.

@anonym_2e81ed
To na mňa nesedí. Pritahujem aj ženy o skoro 20r mladšie. Len nie sú môj typ. Ja ale som ich typ. Riešim tu tento paradox jednostrannej príťažlivosti.

one7
autor
Dnes o 14:32
@one7

@anonym_2e81ed
To na mňa nesedí. Pritahujem aj ženy o skoro 20r mladšie. Len nie sú môj typ. Ja ale som ich typ. Riešim tu tento paradox jednostrannej príťažlivosti.

@one7 a treba dodať, že sú to vseobecne atraktívne ženy. Takže vekom ani úrovňou to nie je

anonym_77b21c
Dnes o 14:40
@one7

@one7 a treba dodať, že sú to vseobecne atraktívne ženy. Takže vekom ani úrovňou to nie je

@one7 a aké ženy teda priťahujú teba? Ktoré ženy teda o teba nemajú záujem?

domkakvet
Dnes o 14:44
@anonym_241434

@domkakvet rozvedeného nechcú? súhlasím, ale že ani slobodného? to už nesúhlasím.
Akého potom? vdovca?

@anonym_241434 je slobodny, zenaty, rozvedeny, vdovec.

one7
autor
Dnes o 14:46
@anonym_77b21c

@one7 a aké ženy teda priťahujú teba? Ktoré ženy teda o teba nemajú záujem?

@anonym_77b21c zvláštna otázka. Chceš miery alebo farbu vlasov? Tak to predsa nefunguje. Vidíš ženu a bud sa ti páči a priťahuje ťa, alebo nie. Ak máš šťastie a máš možnosť s ňou hovoriť, lebo situácia si to žiada, práca, hobby atď, tak zistíš, že ťa priťahuje aj jej osobnosť. A taký je môj typ.

januska12323
Dnes o 14:50

Žena ťa nemusí priťahovať hneď, daj tomu čas, spoznajte sa a uvidíš.

one7
autor
Dnes o 14:54
@januska12323

@januska12323
Tento prístup som zvolil prístup mojej ex. Fyzicky ma až tak extra nepritahovala, ale zamiloval som sa do nej. Keďže som bol mladý a neskúsený, tak som si vtedy ešte neuvedomoval, aká dôležitá je VZÁJOMNÁ fyzická príťažlivosť. Aspoň teda pre ľudí, ktorí sú dotykový ako ja. Samozrejme to muselo skončiť rozvodom. A ja sa na vlastných chybách učím a nemienim ich opakovať

januska12323
Dnes o 14:58

Však sa nejdeš hneď ženiť. Po pár stretnutiach to môžeš ukončiť a hľadať ďalej.

one7
autor
Dnes o 14:59
@januska12323

Však sa nejdeš hneď ženiť. Po pár stretnutiach to môžeš ukončiť a hľadať ďalej.

@januska12323 no veď toto aj robím a na základe týchto skúsenosti tu vznikla táto diskusia.

anonym_0dc151
Dnes o 15:04
@januska12323

@januska12323 nezaujme ta chlap prv vyzorom?? s nesympatickym a skaredym sa tazko das do reci.

anonym_2e81ed
Dnes o 15:15
@one7

@januska12323 no veď toto aj robím a na základe týchto skúsenosti tu vznikla táto diskusia.

@one7 koľko máš rokov? Máš deti? Koľko? Máš vlastné bývanie? Si z mesta? Akú máš prácu? Postavu? Si dosť finančne zabezpečený? Vieš, väčšina žien nie je na vzhľad, ale na iné veci. Takže žena si primárne nevyberá podľa vzhľadu, ale podľa ..., veď vieš.🤔

anonym_77b21c
Dnes o 15:31
@one7

@anonym_77b21c zvláštna otázka. Chceš miery alebo farbu vlasov? Tak to predsa nefunguje. Vidíš ženu a bud sa ti páči a priťahuje ťa, alebo nie. Ak máš šťastie a máš možnosť s ňou hovoriť, lebo situácia si to žiada, práca, hobby atď, tak zistíš, že ťa priťahuje aj jej osobnosť. A taký je môj typ.

@one7 písal si, že ženy, ktoré teba zaujímajú, nemajú o teba záujem a tie, ktoré majú, nemajú záujem o teba. Tak sa snažím v tom zorientovať. Či mieriš vysoko intelektuálne, alebo výzorovo, alebo statusovo, alebo aj/aj.

one7
autor
Dnes o 15:31
@anonym_2e81ed

@one7 koľko máš rokov? Máš deti? Koľko? Máš vlastné bývanie? Si z mesta? Akú máš prácu? Postavu? Si dosť finančne zabezpečený? Vieš, väčšina žien nie je na vzhľad, ale na iné veci. Takže žena si primárne nevyberá podľa vzhľadu, ale podľa ..., veď vieš.🤔

@anonym_2e81ed poviem narovinu: ženy (alebo aj muži), ktorí si vyberajú partnera podľa bytu, auta, statusu alebo konta sú pre mňa úbohé a menej atraktívne bytosti si neviem predstaviť.

Priklad za všetky: nedavo som bol v južnej korei a na hoteli som stretol atraktivnu a inteligentnú 20r ženu z Mongolska. Studovala medicínu. Sedeli sme v loby, tak sme sa dali len tak do reči. Z jej strany láska na prvý pohľad. Z mojej strany ale nie, proste nie moj typ. A toto sa mi deje stále. Mám 48 btw. A nie som zazobany alfa samec ani ziadny macho, ktorý by ohuroval autami alebo kreditkou.
Takže nie, nezáleží ani na veku, ani na iných povrchnych veciach...

one7
autor
Dnes o 15:39
@anonym_77b21c

@one7 písal si, že ženy, ktoré teba zaujímajú, nemajú o teba záujem a tie, ktoré majú, nemajú záujem o teba. Tak sa snažím v tom zorientovať. Či mieriš vysoko intelektuálne, alebo výzorovo, alebo statusovo, alebo aj/aj.

@anonym_77b21c
Co sa intelektu týka, myslím, ze som na tom dosť dobre a nároky tam skôr vedome uberam a status peniaze ma na žene zaujímajú ako posledné ak vobec. Asi nerozumieš základným princípom príťažlivosti.. to predsa nie je o tvojej predstave niečoho dokonalého. Príťažlivosť je záležitosť chémie (fyzickej a duševnej) a tá buď je alebo nie je. Nič medzitým neexistuje.

anonym_68a91d
Dnes o 15:40

A svist ju balil do folie. Urcite sa ide 20rocna zblaznit do 48 rocneho. 🙂 Tak budes musiet spustit z narokov, ak tie co maju zaujem, nechces a tie, co chces, nechcu teba. Alebo bud sam a cakaj na pravu, v starobinci mozno prebehne iskra .... len potom bacha na kardiostimulator.

terezia74
Dnes o 15:44
@anonym_68a91d

A svist ju balil do folie. Urcite sa ide 20rocna zblaznit do 48 rocneho. 🙂 Tak budes musiet spustit z narokov, ak tie co maju zaujem, nechces a tie, co chces, nechcu teba. Alebo bud sam a cakaj na pravu, v starobinci mozno prebehne iskra .... len potom bacha na kardiostimulator.

@anonym_68a91d možno je to možné iba v Južnej Kórei ☝️🙂

anonym_2e81ed
Dnes o 15:44

@one7 ako sorry chlape, máš 48. Môžeš sa cítiť na 20, vyzerať dobre, vyšportovaný, farbiť si vlasy aj si ich nastreliť, ale stále si skoro 50 ročný paprda aj pre 20- tky, aj pre 30- tky. Síce tu stále točiš o príťažlivosti ale 20, 30 a niektoré 40 ročne chcú ešte deti a pre nich je 50 ročný už starý, sorry.

one7
autor
Dnes o 15:45
@terezia74

@anonym_68a91d možno je to možné iba v Južnej Kórei ☝️🙂

@terezia74 rád by som ťa v tomto názore podporil, ale obávam sa, ze opak je pravdou. Svoje vnútorné nastavenie si človek nesie kamkoľvek ide. Hovorím z vlastnej skúsenosti ako niekto, kto precestoval celý svet.

anonym_68a91d
Autor odpoveď zmazal
anonym_77b21c
Dnes o 15:48

Ak sa nemýlim, pre pár dňami si tu mal dva príspevky o tom, že si hľadáš kamarátov a komunitu, lebo nikam nepatríš a cítiš sa sám a nevieš sa zaradiť.

one7
autor
Dnes o 15:49
@anonym_68a91d
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_68a91d
Premýšľam, z čoho pramení vaša agresia? Nejako som sa vás dotkol? Chápem, že môžete mať iné názory, ale prečo takéto útoky?
Som úprimný a otvorene tu riešim svoj problém so vzťahmi.
Veď ked vás to štve, tak nečítajte. Píšem ľuďom, ktorí do toho majú co povedať.

one7
autor
Dnes o 16:05

Som tak trochu zabudol, že som na SK. Úprimne vám poviem, že tá "malosť" a úroveň komunikácie niektorých ma dosť zaskočila a trochu prebrala do reality. Keď som bol mladý a zil v zahraničí, tak som sa celkom hanbil, ze pochádzam zo slovenska tak z princípu, lebo komunizmus, východný blok, proste druhotriedny občan EU.
Teraz ale vidím že to nie je tým, ale úrovňou a vyspelostou jednotlivcov.. takže áno, aj na základe tejto malej exkurzie do duševnej úrovne slovenskej verejnosti sa stale hanbím za to, že pochádzam zo Slovenska

anonym_2e81ed
Dnes o 16:07
@one7

Som tak trochu zabudol, že som na SK. Úprimne vám poviem, že tá "malosť" a úroveň komunikácie niektorých ma dosť zaskočila a trochu prebrala do reality. Keď som bol mladý a zil v zahraničí, tak som sa celkom hanbil, ze pochádzam zo slovenska tak z princípu, lebo komunizmus, východný blok, proste druhotriedny občan EU.
Teraz ale vidím že to nie je tým, ale úrovňou a vyspelostou jednotlivcov.. takže áno, aj na základe tejto malej exkurzie do duševnej úrovne slovenskej verejnosti sa stale hanbím za to, že pochádzam zo Slovenska

@one7 tak hneď si mal povedať, že nehľadáš slovenku. Pokiaľ hľadáš z Ázie, tak to je iné. Tam si europan, takže aj 20 ročne si na teba robia zálusk.

Strana
z3