Ako sa zorientovať v zoznamovaní po rozvode?
Ahojte. Aké mate skúsenosti s randením po rozvode? Alebo celkovo.
Konkrétne môj prípad: Ženy o ktoré mám záujem, ktoré ma priťahujú o mňa záujem nemajú. A ženy, ktoré ma nepriťahuju musím doslova odháňať, čo mi je trápne, lebo im nechcem ublížiť.
Niečo robím zle? Ľudia mi vravia vravia, že vraj som atraktívny, tak neviem. Je to dosť frustrujúce.
Uvedomujem si, že možno pôsobím zúfalo, lebo single život je pre mňa ako trest. Som vzťahovy a dotykový typ a bez partnerky ma nič neinšpiruje a asi pôsobím stratene. A vlastne aj som 🙂 Možno vyžarujem práve to?
Velmi zvlastna diskusia. Nikto sa neozoznamil so svojim partnerom tak, ze stretnem prveho cloveka, ktory ma pritahuje a tym sa to cele vyriesi, rande, laska, svadba a vybavene. Mas 48 rokov, teda mnozina nadejnych partneriek je v tomto veku dost mala, ci uz atraktivny si/alebo nie si. Je to logicky fakt. Ale stale tam sanca je. Ze stretavas zeny, ktorym sa pacis, ale nevies si s nimi nic predstavit nie je nic proti nicomu. Vyhladavaj spolocnost takych zien, ktore sa ti pacia a ktore di vies vazit - ci uz intlektualne, postojmi, nazormi, zivotnym stylom, vyzorm. Cim takych zien viac spoznas, tym vacsia sanca, ze aspon jedna z nich ti rozbucha srdce a bude to citi aj ina podobne.
@one7 "pôsobím stratene, bez partnerky má nič neinšpiruje, som ako varený zemiak, bez energie." 🤦Bože, ako antický tragéd. Na takéto kydy nikoho nechytíš.
Ďakujem všetkým za príspevky, zobral som si z toho veľa.
Btw, prečo ste tu polovica anonymov? Hanbite sa za svoje názory? (Nečudujem sa)
Sa tu cítim ako vo filme krotitelia duchov 👻
A všetkým zienkam prajem všetko najlepšie k zajtrajšiemu MDŽ. Prajem vám veľa lásky a porozumenia a šťastné a naplnené vzťahy 🌹
Ďakujem všetkým za príspevky, zobral som si z toho veľa.
Btw, prečo ste tu polovica anonymov? Hanbite sa za svoje názory? (Nečudujem sa)
Sa tu cítim ako vo filme krotitelia duchov 👻
A všetkým zienkam prajem všetko najlepšie k zajtrajšiemu MDŽ. Prajem vám veľa lásky a porozumenia a šťastné a naplnené vzťahy 🌹
@one7 ešte že ty si sa nám tak dôkladne prostredníctvom svojej prezývky predstavil " one7" . 🥴
@anonym_2e81ed
To na mňa nesedí. Pritahujem aj ženy o skoro 20r mladšie. Len nie sú môj typ. Ja ale som ich typ. Riešim tu tento paradox jednostrannej príťažlivosti.
@one7 ja to mám stále tak že jednostranné. Obojstranné som nikdy nezažil.
@one7 ja to mám stále tak že jednostranné. Obojstranné som nikdy nezažil.
@unbeholfen ale vieš, u teba je iný problém 🙂

@anonym_0dc151 neviem to lepšie vysvetliť, prepáč. Asi sa len zbytočne zamotavame.
Energiu mám na prd, pretože pritahujem ženy, ktoré mi zrkadlia moju prazdnotu.
Zrejme to máš podobne. Síce vravíš, že si kľudná, ale cítiť z teba hnev a frustráciu.
Tak ako anonym vyššie zo mna cíti nadradenosť a zúfalstvo, niečo na tom je. Písmenká o nás vedia prezradiť veľa...
@one7 nemas energiu naprd lebo si pritazlivy pre urcite zeny tz ze ma moznost vyberu niektori chlapi ju nemaju
a co sa tyka mna, vobec to nemam podobne mam dlhodoby vztah a som v nom statsna vobec niesom nahnevana a frustrovana len ti chcem vystvetlit ako je fyzicno potrebne vo vztahu a ze si nevies vybrat medzi zenami co ta chcu je hlupost len si podla mna pytas pozornost ci uz tu na monikovi alebo v realnom zivote