icon

Ako spoznať asexuálnu ženu?

martin_93
14. nov 2025

Ahojte, rozmýšľal som či tu pridať príspevok ale rozhodol som sa že to skúsim.
Na začiatok chcem povedať, že sa cítim asexualne, viem čo píšem a nie je to z dňa na deň, ja som s tým ok. Sú rôzne formy, nemusí to znamenať, že nechcem dotyk ako by niekto mohol začať písať, intimita nemusí zahŕňať aj sex.
Keď som už viac o sebe takto rozmýšľal tak som skúsil cez zoznamku lebo vonku podobnú stretnúť by bolo ťažké. Mimo jednej ktorá býva úplne inde tak som nemal možnosť pisať so žiadnou takou. Postupne to šlo aj na takú tému ale v tomto sme si nevyhovovali.
Neviem či byť vytrvalý skôr na zoznamke alebo sa dá aj inak spoznať podobne zmýšľajúca žena ? Je mi jasné, že nejako veľa takých nie je ale rád by som spoznal takú, kde by sme si rozumeli aj v intimite čo je dôležité vo vzťahu. Resp či je niektorá taká ale nejako to zvláda vo vzťahu, či sa potom človek veľmi netrápi.

Strana
z3
krasneleto
14. nov 2025

@martin_93 cize hladas partnerku na cely zivot bez sexu? no tak to drzim palce, skor sa stanes majstrom sveta v sachu

anonym_2264d8
14. nov 2025

Ja som oproti mužovi asexuál-stačí mi to raz, 2x za mesiac.Ale že úplne nič-ak nájdeš, počítaj časom,že sa zamiluje,lebo môže zistiť,že by to chcela a s tebou to nebude.Ale určite je zopár žien, ktorým by to stačilo.Máš možno nejaký psych.blok, zlý zážitok z detstva, problém s erekciou,alebo potláčaš svoju skutočnú orientáciu?

anonym_d79f09
14. nov 2025

Odkial si? V akom rozmedi vekovom hladas?

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_d79f09

Odkial si? V akom rozmedi vekovom hladas?

@anonym_d79f09 mám 32 rokov

anonym_f779e6
14. nov 2025

@martin_93 urcite si dat na zoznamkach do profilu ze som asexual alebo som Ace a hladam partnerku ktora je tiez Demi alebo Ace

anonym_d79f09
14. nov 2025
@martin_93

@anonym_d79f09 mám 32 rokov

@martin_93 a hladas vekovo aku zenu?

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_d79f09

@anonym_2264d8 orientácia je hetero, o tomto nepochybujem ale ze vôbec a ja som už mal sex len ja si to neuzijem ako niekto iný, nepotrebujem, ťažko nájsť správne slová

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_d79f09

@anonym_d79f09 som z východu a vekovo, hm, aby to nebol veľmi veľký vekový rozdiel, nechcem konkrétne

anonym_d79f09
14. nov 2025
@martin_93

@anonym_d79f09 som z východu a vekovo, hm, aby to nebol veľmi veľký vekový rozdiel, nechcem konkrétne

@martin_93 ženy v tvojom veku nie sú aswxuálne, 1 možno zo 100. Ale ženy okolo 45. keď začína menopauza áno...

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_d79f09

@martin_93 ženy v tvojom veku nie sú aswxuálne, 1 možno zo 100. Ale ženy okolo 45. keď začína menopauza áno...

@anonym_d79f09 uvidím ako na tom budem o 10 rokov 🙂 ale tak mimo srandy život je o kompromisoch, možno sú aj také, ktoré nepotrebujú také často keby sme si už sadli povahovo

anonym_d79f09
14. nov 2025
@martin_93

@anonym_d79f09 uvidím ako na tom budem o 10 rokov 🙂 ale tak mimo srandy život je o kompromisoch, možno sú aj také, ktoré nepotrebujú také často keby sme si už sadli povahovo

@martin_93 úprimne, takých žien je minimum, Žena je okolo 30tky na absolútnom vrchole svojej sexuality. Má aj materinský inštinkt. Ak sa nedarí otehotnieť, žena to bude skúšať každý deň a počas ovulácie aj niekoľko krát denne. Je to pud. Po 40tke začína sexualita a libido ženy pozvoľna klesať.

anonym_445db1
14. nov 2025
@martin_93

@martin_93 A teda ani nechces deti?

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_445db1

@martin_93 A teda ani nechces deti?

@anonym_445db1 som otvoreny myšlienke mať dieťa

anonym_2c6ccb
14. nov 2025

Ja mám 37, som asexual už dosť dlho. A pozná takých žien viac :D tiež som z východu, ak máš discord tak by sme si mohli pokecať, kamarátiť sa :D Len mi povedz a napíšem ti súkromnú správu :D

anonym_d04804
14. nov 2025

Ja tiež poznám viac žien v okolí čo žijú bez sexu, aj ja už pár rokov bez a mám 35 rokov. Vôbec mi to nechýba.

pr85
14. nov 2025
@anonym_f779e6

@martin_93 urcite si dat na zoznamkach do profilu ze som asexual alebo som Ace a hladam partnerku ktora je tiez Demi alebo Ace

@anonym_f779e6 čo je to demisexual?

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_2c6ccb

Ja mám 37, som asexual už dosť dlho. A pozná takých žien viac :D tiež som z východu, ak máš discord tak by sme si mohli pokecať, kamarátiť sa :D Len mi povedz a napíšem ti súkromnú správu :D

@anonym_2c6ccb to nemám ale napísať môžeš, rád pokecám 🙂

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_d04804

Ja tiež poznám viac žien v okolí čo žijú bez sexu, aj ja už pár rokov bez a mám 35 rokov. Vôbec mi to nechýba.

@anonym_d04804 spoznať tak takú ženu by som chcel

anonym_114b2f
14. nov 2025

Som greysexual 🙂 tiež ťažko nájsť kompatibilného partnera. Sex je dakde na poslednej koľaji. Síce tak raz za rok chuť príde ale to je tak celé

martin_93
autor
14. nov 2025
@anonym_114b2f

Som greysexual 🙂 tiež ťažko nájsť kompatibilného partnera. Sex je dakde na poslednej koľaji. Síce tak raz za rok chuť príde ale to je tak celé

@anonym_114b2f takze presne vieš ako sa ja cítim 🙂

martina7578
14. nov 2025

Vyskúšaj kresťanské zoznamky. Veľa žien z tejto komunity nechce mať sex. Nie že by boli asexuálky ale kvôli viere.

anonym_e0c306
14. nov 2025

mozno tu najdes, vela krat tu pisu zeny, ze nemaju chut na sex

anonym_e0c306
14. nov 2025
@martin_93

@martin_93 mna by zaujimalo, ze ako muz nemas "pretlak"? ci mas malo testosteronu? To len rak zo zaujimavosti

anna777115
14. nov 2025
@martina7578

Vyskúšaj kresťanské zoznamky. Veľa žien z tejto komunity nechce mať sex. Nie že by boli asexuálky ale kvôli viere.

@martina7578 To je čo za vieru, že im berie chuť na sex. To je taka sprostosť, ako voda v koši. Asexualita u mladej plodnej zeny može byt, ale ak chce mať dieťa, tak to asi nie je realne mozne, leibo teda bocian ti dieťa nedonesie.

anonym_cb4b6f
14. nov 2025

@martin_93 Je veľa takých žien, nehľadám nikoho píšem skôr preto lebo spoločnosť vníma život bez sexu za divný. Ja som vydatá, mám 4 deti a s nikým som nespala 3 roky a neplánujem to nejak zmeniť. Nikdy ma to nebavilo, robila som to aby bol muž spokojný ale povedala som si dosť že chcem byť spokojná aj ja tak je to teraz tak. Začal pred 3 rokmi slopat, preplo mu v hlave a už je v base.

anonym_87bf98
14. nov 2025

@martin_93 Toto tu už bolo.

martin_93
autor
15. nov 2025
@anonym_cb4b6f

@martin_93 Je veľa takých žien, nehľadám nikoho píšem skôr preto lebo spoločnosť vníma život bez sexu za divný. Ja som vydatá, mám 4 deti a s nikým som nespala 3 roky a neplánujem to nejak zmeniť. Nikdy ma to nebavilo, robila som to aby bol muž spokojný ale povedala som si dosť že chcem byť spokojná aj ja tak je to teraz tak. Začal pred 3 rokmi slopat, preplo mu v hlave a už je v base.

@anonym_cb4b6f snáď sa mi podarí spoznať takú, ktorá ešte nemá deti

unbeholfen
15. nov 2025
@anonym_d79f09

@anonym_d79f09 takým už stačia objatia a také?

unbeholfen
15. nov 2025
@pr85

@anonym_f779e6 čo je to demisexual?

@pr85 už som musel použiť 2x chat gpt kvôli týmto výrazom. Zase som sa niečo nové dozvedel.
Väčšinou všetky tieto tu použité výrazy sú ludia čo buď nesexujú alebo ich to neláka, alebo len občas a podobne.

anna777115
15. nov 2025
@anonym_cb4b6f

@anonym_cb4b6f Život bez sexu nie je divny, ale je divny zivot v partnerstve bez sexu. Lebo, ked máš styri deti, tsk nejako si k nim prisť musela.

Strana
z3