icon

Ako vyzerá vaša logistika prvého rande?

Včera o 21:37

Ako u vás vyzerá prvé rande z logistického hľadiska, keď spoznáte chlapa na internete?
Čo dohadujete ako prvé.. asi nejaké neutrálne a bezpečné miesto, a čo ďalej? Poviete kamarátkam, kam a s kým idete, keby niečo? Čas dohodnete podľa toho, kedy máte voľno, alebo si voľno prispôsobíte tomu stretnutiu? Idete predtým ku kozmetičke, alebo ku kaderníčke? A čo kúpeľ a čisté prádlo.. keby náhodou niečo? Beriete si so sebou napríklad prezervatív? Proste, ako u vás vyzerá logistika prvého rande, ktoré máte pred sebou, aby dopadlo čo najlepšie? S čím všetkým počítate a s čím všetkým do toho idete?

anonym_301971
Včera o 21:42

sice iba na kavu ...ale nezabudnut si oholit susku 🙂

autor
Včera o 21:43
@anonym_301971

@anonym_301971 a co ak nepije kavu? 🙂

vkatush
Včera o 21:45
@anonym_301971

@anonym_301971 ja by som povedala presný opak 😅😅 neholiť si ani nohy ani pindu, dať si škaredé spodné prádlo, aby si mu neroztiahla nohy hneď na prvom rande 😂

Ale inak, vždy niekomu blízkemu povedať kde budeš, s kým a ozvať sa im potom, že si Okey. Prípadne sa dohodnúť na "súrnom telefonáte", ak sa budeš musieť dostať odtiaľ čo najskôr preč (hlavne ak je ten druhý veľmi dotieravý a neodbitný).

eeffka
Včera o 21:47

Ako vazne toto? 🤣🤣🤣fakt som stara, myslela sim ze sa dohodneme po praci na kavu/caj/ ine tekutiny posedime pokecame a sa uvidi ci vobec bude 2. rande

autor
Včera o 21:47
@vkatush

@anonym_301971 ja by som povedala presný opak 😅😅 neholiť si ani nohy ani pindu, dať si škaredé spodné prádlo, aby si mu neroztiahla nohy hneď na prvom rande 😂

Ale inak, vždy niekomu blízkemu povedať kde budeš, s kým a ozvať sa im potom, že si Okey. Prípadne sa dohodnúť na "súrnom telefonáte", ak sa budeš musieť dostať odtiaľ čo najskôr preč (hlavne ak je ten druhý veľmi dotieravý a neodbitný).

@vkatush ta prva cast akoze pomaha?

catherin4
Včera o 21:48

Ja už som dorandila keďže už mám dlhoročného priateľa. Ale kým som randila, prezervatív by ma ani nenapadlo na prvé rande ťahať, keďže by som mu určite nedala. Miesto som vyberala v nejakej kaviarni alebo tak, kde sú ľudia, pri prvom rande nemôžem vedieť čo sa z neho vykľuje. Kamarátkam nehovorím kam idem. Samozrejme stretneme sa, keď mám voľno. Kaderníčke ani kozmetičke nejdem. Len sa učešem 😂

autor
Včera o 21:48
@eeffka

Ako vazne toto? 🤣🤣🤣fakt som stara, myslela sim ze sa dohodneme po praci na kavu/caj/ ine tekutiny posedime pokecame a sa uvidi ci vobec bude 2. rande

@eeffka to by si sla s tym ze nepocitas ze bude aj viac?

autor
Včera o 21:51

Ak spravne chapem, take nieco, ze prve rande u neho doma ani nahodou?

vkatush
Včera o 21:51
@anonym_autor

@vkatush ta prva cast akoze pomaha?

@anonym_autor neviem, našťastie som na veľa prvých rande nemusela byť a hlavne som nikomu neroztiahla nohy len tak. Neviem si predstaviť niekoho sotva poznať a hneď s ním ísť do postele alebo niekde na záchodoch či v kríkoch po prvej káve 😂. Ale každý sme nejaký.
Ale za mňa by to fungovalo, lebo by som sa necítila komfortne, sexy, príťažlivá.

catherin4
Včera o 21:54

Ja kým som randila, mne sa dokonca chlap čo chcel zasunúť na prvom rande zhnusil, až tak, že som ho už viac nechcela vidieť.

autor
Včera o 21:57
@catherin4

Ja kým som randila, mne sa dokonca chlap čo chcel zasunúť na prvom rande zhnusil, až tak, že som ho už viac nechcela vidieť.

@catherin4 ved na to sa pytam, ze take nieco sa da predsa dopredu dohodnut a vydiskutovat.

anonym_301971
Včera o 21:58
@anonym_autor

@catherin4 ved na to sa pytam, ze take nieco sa da predsa dopredu dohodnut a vydiskutovat.

@anonym_autor Dohodnete sa, ze zasunut az na druhom rande ... ? 😇

catherin4
Včera o 22:02

Tak keď idem na prvé rande, určite sa nebudem dohadovať na ktorom rande zasunieme. Na tom prvom rande ani nemusia byť sympatie z jednej či druhej strany, to je vždy otázne či vôbec bude druhé. K nemu domov by som na prvé rande nikdy nešla, to vždy nejaká kaviareň či čajovňa. To je ideálne, ale môžme sa ísť kľudne aj niekam prejsť.

anonym_301971
Autor odpoveď zmazal
klotildabazarik
Včera o 22:16

@anonym_autor dohodneme miesto a čas a ideme😂

anonym_ff2908
Včera o 22:24

@anonym_autor nikdy som pred rande nešla na kozmetiku či ku kaderníčke. Normálne som sa nachystala, upravila ako do práce/stretko s kamošmi. Bola som síce vždy osprchovaná, aj nohy som mala oholené (ja mám rada kvôli mne samej mať hladké nohy, čisté prádlo je samozrejmosť, lebo som vyrastala s vetou "čo keď ťa zrazi auto a pôjdeš do nemocnice"), ale so sexom som nikdy nerátala. Veď ten človek môže byť kľudne nejaký psychoš, mať nejakú chorobu atď. Proste nie.
A vždy som chodila medzi ľudí, do kaviarne, reštaurácie a tak. Spolubývajúcim alebo kamoškám som to povedala. A v žiadnom prípade by som nešla k neznámemu do bytu (asi veľa krimi príbehov pozerám).

morpheuss
Dnes o 00:20
@anonym_autor

@anonym_301971 a co ak nepije kavu? 🙂

@anonym_autor no veď vtedy príde na rad plán B... preto tá oholená šuška :D

anonym_01399b
Dnes o 01:53

@anonym_autor Ten prezervatív by nemal mať náhodou muž? No ale na 1. rande by som si ho určite nezobral.

anonym_bc9173
Dnes o 05:45

Rande dohodnem keď mám voľno, idem tam sama(nevešiam to nikomu na nos) a ideme do kaviarne v meste, medzi ľudí, sama prídem svojím autom a svojím aj odídem. Neholím si nič, predpokladám, že som oholená, ani si nedávam nové spodné prádlo, mám to, ktoré mám v ten deň na sebe. Nechodím nikde ku kaderníčke, nalíčim sa doma štandardne, učešem, oblečiem, navoniam a ide sa. Presne tak, ako každý deň. nenosím so sebou na rande kondóm. Je to zoznamovacie rande - káva.

eeffka
Dnes o 06:19
@anonym_autor

@eeffka to by si sla s tym ze nepocitas ze bude aj viac?

@anonym_autor no nie nepocitam s tym, skor by som asi padla zo stolicky keby padol taky navrh. Nevieim kolko mas rokov ale ja k 50, niekedy mijim mladym kolegyniam hovorim ze z ich nastavenim si ja skor najdem manzela c2 (nehladam) nez oni normalneho frajera.

anonym_ebc173
Dnes o 06:22

No ja ti neviem, 🫣 asi som vadná ja, ale určite by som to nevesala na nos kamarátkam. Teda nemám kamarátky, iba známe. Nakoľko sa umývam každý deň, aj mením prádlo každý deň, rak toto by mi odpadlo🤣 a ty chodíš na prvé rande do postele ?😵‍💫 z toho som v šoku.

unicornlady
Dnes o 06:26

Autorka, to sa pýtaš vážne, že či nie k nemu domov a či vziať prezervatív?
Tak má to byť rande, kde chceš spoznať potenciálneho priateľa alebo ti ide len o jednorázovku?

zafir01
Dnes o 06:28

@anonym_autor cela jadrova fyzika toto 😂
Mala som prve rande pred 19 rokmi ( zda sa mi to ako pred rokom ) . Tyzden pred tym sme sa zoznamili v ramci partie priatelov ( bola som v teplakovej suprave a nenalicena ,kedze slo o nahodne stretnutie ) a prehodili asi tri vety . Potom sms ,ze ci nedame kavu ,ze tam boli iste sympatie .
Tak sme sli tym stylom ,ze ma o 17 stej v piatok vyzdvihol priamo z prace a vzal ma na veceru ,ze isto som nemala cas na jedlo .... moj makeup pozostaval z jednej spiraly . Vlasy v drdole . Oblecena sportovo ako vzdy . Odvtedy sme spolu . Rok na to sme mali zasnuby , dalsi rok na to svadbu . A dalsie dva roky na to sa nam narodilo prve dieta . Porodila som tomu starlstlivemu chlapovi styri deti a stale nas to spolu bavi . Good luck .

anonym_544fff
Dnes o 06:30

Ja mu na prve "rande" vzdy venujem iba obednu prestavku 🙂

bg92
Dnes o 11:36

wtf

anonym_301971
Dnes o 11:43

No prve dve rande by mali byt este povinne koliecka okolo domu bez a na tretom uz moze byt ... 🙂
Naháňa kohút sliepku po dvore. Sliepka si hovorí:
- Este dve koliecka, nech si nemyslí, že som štetka.
Kohút si hovorí:
- Keď z toho nič nebude, tak si aspoň zabeham...

anshelia
Dnes o 11:44

To si naozaj dnešné mladé dievčatá povedzme do 30 rokov naozaj nevážia samy seba? Chystať sa pri prvom stretnutí na sex? To už ste všetky naozaj štetky, ktoré idú zadarmo do postele pri prvom stretnutí.... No hnus toto. Prvé stretnutie by som VŽDY dala cez deň a na mieste kde je viac ľudí. Nikdy človek nevie aký psychoš príde. Teda kaviareň a podobne, ak si budete rozumieť, môžte sa ísť niekam prejsť a podobne. Ako sama prídem, sama odídem, nebudem hneď liezť k nemu domov, ani ukazovať kde bývam ja...nikdy nevieš...ak je fajn, zase stretnutie niekde medzi ľuďmi, časom človek zistí čo je druhá strana zač