icon

Ako zaujať ženu, ktorá sa mi páči?

martinemmm
Dnes o 16:43

Zdravím chcem sa opýtať ze ako mal osloviť ženu ktorá sa mi páči nemam z ženami žiadne skúsenosti a ako sa to robí aby som tu ženu zaujal a vytvorila sa na mňa nejaké puto ze by ma aj ona mala rada

anonym_088ff4
Dnes o 16:48

Osloviť kde? Cudziu? Online či osobne? Alebo sa poznáte? Na toto naozaj neexistujú univerzálne návody, každá sme iná, treba vyjsť z komfortnej zóny, proste ju osloviť a byt sám sebou. Nemá zmysel sa na niečo hrať, lebo to sa nedá dlhodobo a buď ťa bude mať rada, takého aký si alebo sa k sebe asi nehodíte. Ak to nevyjde, netreba to brat ako osobné zlyhanie. Samozrejme, tým nemyslím sa teraz vôbec nesnažiť byť najlepšou verziou seba, ale rob to v prvom rade pre seba. Veľmi vo všeobecnosti nikdy neublíži byť čistý, voňavý a potom je to o tom, či nájdete spoločnú reč, určite je fajn mať nejaký koníček, záľuby a aspoň ako taký všeobecný prehľad, aby konverzácia plynula.

martinemmm
autor
Dnes o 16:52
@anonym_088ff4

Osloviť kde? Cudziu? Online či osobne? Alebo sa poznáte? Na toto naozaj neexistujú univerzálne návody, každá sme iná, treba vyjsť z komfortnej zóny, proste ju osloviť a byt sám sebou. Nemá zmysel sa na niečo hrať, lebo to sa nedá dlhodobo a buď ťa bude mať rada, takého aký si alebo sa k sebe asi nehodíte. Ak to nevyjde, netreba to brat ako osobné zlyhanie. Samozrejme, tým nemyslím sa teraz vôbec nesnažiť byť najlepšou verziou seba, ale rob to v prvom rade pre seba. Veľmi vo všeobecnosti nikdy neublíži byť čistý, voňavý a potom je to o tom, či nájdete spoločnú reč, určite je fajn mať nejaký koníček, záľuby a aspoň ako taký všeobecný prehľad, aby konverzácia plynula.

@anonym_088ff4 hygienu to dodrzujem všetko čo sa týka oblečenia sprcha a tak ale nejde mi komunikácia keď sa mi niekdo páči skončí to tak ze proste nic stoho neni neviem ísť hlboko

moze
Dnes o 16:52

Ved napis nieco blizsie. Pracujete spolu alebo chodite spolu do skoly? Stretavate sa pravidelne niekde? Napr. vo fitku, v kaviarni, cestou do prace?

anonym_088ff4
Dnes o 17:00
@martinemmm

@anonym_088ff4 hygienu to dodrzujem všetko čo sa týka oblečenia sprcha a tak ale nejde mi komunikácia keď sa mi niekdo páči skončí to tak ze proste nic stoho neni neviem ísť hlboko

@martinemmm začni napríklad používať čiarky a bodky, ak si so ženou píšeš. A to nie som človek, ktorý tu na to bežne upozorňuje a v diskusii mi to nejak extra nevadí, ale zle sa to číta, zle sa v tom orientuje a aj keď je to na prvý pohľad možno blbosť, mňa by to odradilo. A komunikáciu treba trošku trénovat, ako sa pýtať, čo odpovedať, aby sa na to dalo nadviazať. A nevzdávať to po neúspechu, nie s každou si môžeš sadnúť.

anonym_180a26
Dnes o 19:47

@martinemmm ty si ten,čo ponúkal susede 200 eúr za fajku?