icon

Berú muži na zoznamkách ženy naozaj vážne?

7. jan 2026

Ahojte.. zaujímal by ma Váš názor.. Je pravda, že muži neberú ženy na zoznamkách vážne? Už som to tu vo viacerých diskusiách čítala.. Resp. je podľa Vás možnosť si nájsť seriózny vzťah na nejakej zoznamke s nejakým na úrovni mužom (ineligentný, slušný, žiadny buran a podobne) ? (nemám na mysli kresťanskú zoznamku)

anonym_70b776
7. jan 2026

Poznám viacročne spokojné manželstva z B.D..

jblheart
7. jan 2026

Určite sa dá. Ako je to však zo všetkým keď chceš niečo seriózne tak to musíš hľadať na serióznom mieste a teda nejaká platená zoznamka ako Elitedate alebo partner na úrovni. Lebo už to že si to platíš vysiela signál že to zo zoznámením myslíš dosť vážne.

martin_93
7. jan 2026

Veľa ľudí ti povie, že sa nedá lebo oni nemali šťastie ale viacerí si našli kamarátov alebo životného partnera/ku na zoznamke. Ide o to zarozpravať sa s tým správnym človekom a je úplne jedno, ktorá zoznamka. Určite vieš skúsiť a možno sa ti pošťastí 🙂

lentakyterapeut
7. jan 2026

Na zoznamke je vela ludi co prebera, ako v cinskom obchode. S tym musis pocitat ze sloboda v strednom veku je casto o zabave. Ty mozes hladat seriozne uprimne ale stejne sa nevyhnes spoznavaniu. A par krat sa vyspis s nespravnym kym trafis na lepsieho.
A druha vec je vediet na co mas. Toto nie je urazka zien ale vela ich je na zoznamkach tucnych ale tiez hladaju top muza. Cim je (kus) atraktivnejsi, vzdelanejsi, tym je on vacsi zaujem a moze si nie len vyberat alevaj uzivat. A to dovtedy kym on nenajde taku s ktorou bude chciet ostat.

anonym_81fb72
7. jan 2026
@lentakyterapeut

Na zoznamke je vela ludi co prebera, ako v cinskom obchode. S tym musis pocitat ze sloboda v strednom veku je casto o zabave. Ty mozes hladat seriozne uprimne ale stejne sa nevyhnes spoznavaniu. A par krat sa vyspis s nespravnym kym trafis na lepsieho.
A druha vec je vediet na co mas. Toto nie je urazka zien ale vela ich je na zoznamkach tucnych ale tiez hladaju top muza. Cim je (kus) atraktivnejsi, vzdelanejsi, tym je on vacsi zaujem a moze si nie len vyberat alevaj uzivat. A to dovtedy kym on nenajde taku s ktorou bude chciet ostat.

@lentakyterapeut no ja sa napríklad nevyspím s chlapom, kým to niekam nevedie a neľúbim ho. A to nejaký čas trvá. Nie mesiac, nie dva. Nezaľúbim sa na počkanie.

lentakyterapeut
7. jan 2026
@anonym_81fb72

@lentakyterapeut no ja sa napríklad nevyspím s chlapom, kým to niekam nevedie a neľúbim ho. A to nejaký čas trvá. Nie mesiac, nie dva. Nezaľúbim sa na počkanie.

@anonym_81fb72 ostava ti dlhe hladanie a cakanie. Je to ok

anonym_81fb72
7. jan 2026
@lentakyterapeut

@anonym_81fb72 ostava ti dlhe hladanie a cakanie. Je to ok

@lentakyterapeut vôbec s tým nemám problém. Radšej budem dlhšie hľadať ako ošukať polku mesta, lebo spoznávam toho pravého :D

lentakyterapeut
7. jan 2026
@anonym_81fb72

@lentakyterapeut vôbec s tým nemám problém. Radšej budem dlhšie hľadať ako ošukať polku mesta, lebo spoznávam toho pravého :D

@anonym_81fb72 ved to ti nikto neberie. ;)

martin_93
7. jan 2026
@anonym_81fb72

@anonym_81fb72 podľa je pekné, že to tak berieš, to už málokto je tak nastavený

anonym_81fb72
7. jan 2026
@lentakyterapeut

@anonym_81fb72 ved to ti nikto neberie. ;)

@lentakyterapeut ja len, že nie je prakticky možné, aby som sa vyspala s každým mužom, s ktorým budem randiť, kým nespoznám toho pravého. Na margo tvojho vyjadrenia.

sevrin
7. jan 2026
@anonym_81fb72

@anonym_81fb72 prečo hneď polku mesta, stačí dve tri ulice a pri troche šťastia sa možno trafíš 😅

lentakyterapeut
7. jan 2026
@anonym_81fb72

@lentakyterapeut ja len, že nie je prakticky možné, aby som sa vyspala s každým mužom, s ktorým budem randiť, kým nespoznám toho pravého. Na margo tvojho vyjadrenia.

@anonym_81fb72 ved kazdy randi inak. Su muzi ked na tretom rande z tinderu nezasunu daju blok. Naco stracat cas. A kto chce nech hlada aj rok dva tri toho praveho ved kazdeho vec

lentakyterapeut
7. jan 2026

Bezne ti zena ktora je dlho na zoznamke povie ze mala 40+ chlapov. Vecne hladacky stastia.

anonym_81fb72
7. jan 2026
@lentakyterapeut

Bezne ti zena ktora je dlho na zoznamke povie ze mala 40+ chlapov. Vecne hladacky stastia.

@lentakyterapeut no pozri, mne je úplne jedno, ako sa správajú iné ženy. A tých chlapov, čo ma bloknú ak na treťom rande nezasunú, zablokujem v úvode ja 🙂

lentakyterapeut
7. jan 2026
@anonym_81fb72

@lentakyterapeut no pozri, mne je úplne jedno, ako sa správajú iné ženy. A tých chlapov, čo ma bloknú ak na treťom rande nezasunú, zablokujem v úvode ja 🙂

@anonym_81fb72 ved to je ta sloboda 🙂 kazdy ma svoje telo a svoje pravidla a vacsinou si rovny rovneho nakoniec najde

ivicatolic
7. jan 2026

@anonym_autor aj berú, aj neberú, záleží na čo natrafia...." vtáka poznáš po perí a človeka po reči"

domkakvet
7. jan 2026

@anonym_autor ano beru, ale najst niekoho normalneho skor vynimocne.

anonym_2f0dc6
7. jan 2026

@anonym_autor áno, je možné nájsť seriózny vzťah na zoznamke. Veľa ľudí sú vďaka internetu spolu.

anonym_fca088
7. jan 2026

Ja som sa na zoznamke zoznámila s otcom mojich detí ,žijeme spolu .Takže dá sa ale musíš mať šťastie

jabubko21
8. jan 2026

Hovorí sa, že muži na zoznamke hľadajú len sex a sú často ženatí, alebo sú to úchyláci. Možno to tak aj je, ale z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že ženy na tom nie sú omnoho lepšie. Na prvom rande zo seba vysypali aké techniky majú radi/neradi a napríklad čo od partnera za to budú chcieť, aby im v ich dome opravil 🙂 Takže som sa s nimi viac nestretol, ale vážne som ich bral, pretože to predniesli celkom presvedčivo 🙂 Ale ako muž 50+ nemám na výber a čo iné zostáva, ako zoznamky?