Čakanie na lásku po online zoznamke
Ahojte. Často sa tu vyskytuje téma "zoznamka". Ak ste niekoho spoznali v online svete, ako dlho ste sa stretávali kým ste dali vzťahu šancu? Prišla láska časom? Ja som spoznala niekoho, kto sa javí nazvyme to normálne na zoznamkové pomery. Stretávame sa od júla ale stále som si ním nie úplne istá a teraz neviem či som po sklamaní z predchadzajúceho dlhodobého vzťahu len opatrná a teda či je normálne necítiť po cca 4 mesiacoch zaľúbenosť. Aké sú Vaše skúsenosti?
Prave zalubenost je to co citis na zaciatku a postupne to potom prejde do niecoho hlbsieho - do lasky. Alebo aj nie. Ale ak necitis nic vo faze ked ma clovek este ruzove okuliare, tak to tazko uz nejaka “iskra preskoci”.
zalubenost musi byt predsa prva,, nemozes randit s niekym, do koho nie si zalubena......
po dvoch hodinach od prveho momentu stretnutia
@anonym_c83fcf a ja sa pytam...preco by som bola s niekym, do koho nie som zalubena? podla mna to clovek citi uplne na zaciatku urcite a casom sa moze stat, ze to z toho vztahu postupne vyprcha, ale aby si to necitila vobec? naco s nim si vlastne? mate nejake zavazky? deti/byt a podobne.
@anonym_autor u žien to byva vačšinou inak, ako u muzov. Muz ak necíti zalubenie do mesiaca, uz sa to nezmení. Kdežto zena sa moze zamilovať aj neskor ;) poznam velmi vela prípadov, kde to zeny brali na začiatku len tak nezavazne a postupne sa zalubili. A bolo to presne po dlhodobom vztahu, sklamaní, atd. U mna tiez prišla az taka veľká laska po 8 mesiacoch. Prve mesiace to bolo take, ze ano, priťahoval ma, ale zeby som bola zblaznena, to vobec. U mna vztahy, ktore zacinali prevelkou láskou skončili, ako tie toxické. A prave tie, co šli pekne postupne a pomaly, z tych sa to preklopilo vzdy na krásny a zdravý vzťah ;) ale pokial ta druha strana odpudzuje,tam nie je o com ;)
Cítim sa s ním dobre ale nemám tie povestné ružové okuliare kedy človek nevidí chyby. Mam pocit že to hľadanie partnera beriem celé tak viac racionálne po tom čo tu čítam aké exempláre mužov behajú po svete.
Cítim sa s ním dobre ale nemám tie povestné ružové okuliare kedy človek nevidí chyby. Mam pocit že to hľadanie partnera beriem celé tak viac racionálne po tom čo tu čítam aké exempláre mužov behajú po svete.
@anonym_autor a tam je ten problem. Pokial sa nedokážeš otvoriť, ten vzťah nikdy neprerastie do hlbokého spojenia. Vzdy budes nachádzať len povrchne vzťahy a samozrejme sa ani nezamilujes. Laska je vzdy risk a ked si ochotná ho podstupit a pôjdeš do vztahu so srdcom, az vtedy sa dokážeš zamilovať. A poviem ti, ze ludia, co premýšľajú racionálne a hlavou, tak su ovela menej šťastnejší ako ti, co premýšľajú srdcom 🙂
Od prvého momentu ako sme sa uvideli to tam bolo.. Ale popravde cítila som to už aj z tých správ, ktoré sme si písali že si prosté spolu hrozné dobre rozumieme a že sa mi hrozné páči vy ho reakciách jeho životných postojov názoroch že máme spoločné záľuby že sme si prosté hrozné podobní. Písali sme si predtým asi mesiac. A tá chémia medzi nami na stretnutí bola taká silná, že sme sa ešte v ten večer spolu vyspali 😅🙈a to čo človek pritom cítil bolo neskutočne silné a stále je ❤️
@anonym_autor ja to vidim hned, ci nieco bude alebo nebude. Ked sa aj nasilu donutim sa s tym clovekom stretavat, vacsinou z toho aj tak nic nie je. To vies skratka hned. Najst niekoho, s kym si sadnem, je velmi zriedkave, vlastne som uz za 10 rokov nikoho takeho nestretla. (myslim slobodneho) Vsetci fajn ludia su vacsinou uz zenati alebo vo vztahu.
Dámy ahoj, skusim sa spýtať - ktorá zoznamka je seriózna? Nehľadám vážny vzťah, nehľadám vlastne žiaden vzťah, skôr spriaznenú dušu na pokec, mužský pohľad na svet… Som momentálne úplne zranená, už pár mesiacov prechádzame s manzelom peklom, po tom ako na mna vybalil, že už ma nemiluje, ale nechce ma podvádzať, chce aby som bola šťastná, ale nie s ním… atd., atď.,atď. Veľa slov padlo, sĺz pretieklo, sme pár mesiacov odlúčení, ale bohužiaľ zatiaľ spolu bývame, deti ešte nič netušia a než vyriešime jeho bývanie, tak im to nechceme hovoriť. To je v pláne koncom roka. Šanca na zmenu asi nie je, on ma krízu stredného veku ako z praku, citim, že momentálne nemám miesto v jeho živote, nechcem to rozoberať… proste zmierujem sa s tým, že náš krásny viac než 23 rokov trvajúci spoločný život končí. Je to ťažké a boli to neskutočne, nikdy by som neverila, že to takto vzdá, pretože to bola neskutočná laska, ale je to tak a život ide ďalej… 😥Rada by som spoznala nejakého príjemného tvora, s ktorým si pokecám a dá mi aspoň virtuálnu nádej, že muži, ktorý majú hodnoty nastavené správne ešte stále existujú… Ale ja netuším, kde hľadať, nikdy som na žiadnej zoznamke nebola🤷♀️poradíte kam nakuknúť? Mám 40+ 🙏
nikto nič neporadí?

U mňa zaľúbenost neprišla ani po 2 rokoch, ale sme stále spolu, je nám spolu fajn.