Chceli by ste muža s týmto opisom?
Chceli by ste muža na základe tohto opisu?
Muž s obezitou, vysoký 170 cm. Po výraznom schudnutí má viditeľnú celulitídu a strie, zvýšené množstvo tuku v oblasti hrudníka a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilovom priemysle. Z predchádzajúceho manželstva má tri maloleté deti, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetovanie lebky na líci. Je fajčiar, alkohol konzumuje príležitostne.
@anonym_autor s tým všetkým sa dá pracovať, nepíšeš to najpodstatnejšie: aký je to človek?
Kto by nechcel taky ideal 🙂
@anonym_autor a ty ho chces?
A keby si ešte napísala, aký je človek? Lebo zatiaľ hodnotis len vzhľad. Predpokladám,že ty si minimálne modelka.
Ak sa teda nepýta sám ten muž.
@anonym_autor fajciara nie
Nie, alkohol príležitostne je problém pre mňa.Aj ostatné ale toto najviac.A je to zlý genetický materiál pre prípadné budúce potomstvo
Nie nechcela. Dôvod? 3 deti, to znamená dosť veľký záväzok, dlhoročne výživné, komunikácia s ex.
Nie, nechcela prioritne kvôli fajčeniu a zanedbanému chrupu.
Nie nechcela. Dôvod? 3 deti, to znamená dosť veľký záväzok, dlhoročne výživné, komunikácia s ex.
Opísala si vonkajší vzhľad, ale nič nepíšeš o jeho vlastnostiach aký je, ako sa správa.
Ale fajčiar je zamňa nie.
@pribinak on sa stará o tie 3 deti, takže jemu má ex platiť výživné
@pribinak o deti sa stará on tak aké výživné?
Nie, nenapísal si žiadne plusy okrem chodenia do práce. A zároveň neviem ako sa zanedbaný chlap dokáže postarať o malé deti, ostalo by to zrejme na mne a mamu trom cudzím deťom robiť nebudem.
Opísala si vonkajší vzhľad, ale nič nepíšeš o jeho vlastnostiach aký je, ako sa správa.
Ale fajčiar je zamňa nie.
@pribinak on sa stará o tie 3 deti, takže jemu má ex platiť výživné
@anonym_2b75bd aha. Sorry nevšimla som si.
3 deti to je dosť. To nech znie akokoľvek kruto ale nechcela by som takého partnera
@anonym_autor zanedbany chrup a tetovanie lebky na lici by som asi nezvladla. A ak by som nemala svoje deti, tak deti by mi nevadili.
Nie. Ten, kto si necha vytetovat lebku na lice, nemoze byt normalny. Zodpovedaju tomu aj ine veci v popise, ktore by mi prekazali.
@anonym_autor absolutne nie
@anonym_autor nie, fajciar a zanedbany chrup je pre mna absolutne no-go, moze mat aj srdce zo zlata.
ani keby bol jediný chlap na svete
@anonym_autor mne by prekážali tri deti, to, že je fajčiar a že má zanedbaný chrup. Na ostatnom môže popracovať
no dobre, a co tak si pozriet original ci nezmenite nazor.
Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.
Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.
@anonym_autor ako mužovi by mi prekážalo to isté. Samozrjeme, aj ten chrup sa dá spraviť, ale beriem to tak, že ak sa chce niekto zoznamovať, tak by mal mať chrup v poriadku, ak ho nemá už sám pre seba
@anonym_autor ako na údržby okolo domu možno
Ludia ,fakt nemáte nohy?
@anonym_autor a aký je prosím rozdiel žena, či muž? Uniká mi logika tvojich príspevkov.
Myslím že píše žena, ktorá takto vyzerá, nevie ako ďalej, má problém v manželstve, partnerstve, a sama so sebou 👉
@anonym_autor tú vytetovanú lebku na líci som prehliadla. V tom prípade by mohol mať 190cm, zuby ako herec, postavu Adonisa, nefajčiar, žiadne deti a v tej automobilke by mohol robiť riaditeľa, u mňa bez šance a ako fajčiar tiež
Nevybrala by som si ani takeho muza a ak by som bola muz, ani taku zenu. Tetovanie, fajciar aj nizke vzdelanie mi vadia najviac. Ale neda mi ta celulitida - ta je pre zenske telo prirodzena a na rozdiel od zanedbaneho chrupu mi nijako neprekaza.
toho brigádnika ktorý prispieval vymyslenými príbehmi o rodinných problémoch ste prečo vyhodili?? 🥺🥺🥺 táto je slabá, len nejaký "opis" a diskutujte.... 👎
toho brigádnika ktorý prispieval vymyslenými príbehmi o rodinných problémoch ste prečo vyhodili?? 🥺🥺🥺 táto je slabá, len nejaký "opis" a diskutujte.... 👎
@zuzanka.zuzu 😂😂👍

Nerozumiem tejto ankete. To sa tu pravidelne opakuje- chceli by ste takéhoto muža (a opis).
Neviem, či si tu niekto potrebuje pravidelne chodiť "honiť" ego a vyvyšovať sa nad ostatných, že "poďme tu ohovárať niekoho, ako by hentakého nikto nechcel..."
alebo či to snáď autor opisuje sám seba a rozmýšľa, či by ho nejaká žena chcela (ale skôr to vyzerá, že ten príspevok písala žena, takže táto druhá možnosť to asi nebude)