icon

Chceli by ste muža s týmto opisom?

6. jan 2026

Chceli by ste muža na základe tohto opisu?
Muž s obezitou, vysoký 170 cm. Po výraznom schudnutí má viditeľnú celulitídu a strie, zvýšené množstvo tuku v oblasti hrudníka a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilovom priemysle. Z predchádzajúceho manželstva má tri maloleté deti, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetovanie lebky na líci. Je fajčiar, alkohol konzumuje príležitostne.

Strana
z4
unicornlady
6. jan 2026

Nerozumiem tejto ankete. To sa tu pravidelne opakuje- chceli by ste takéhoto muža (a opis).
Neviem, či si tu niekto potrebuje pravidelne chodiť "honiť" ego a vyvyšovať sa nad ostatných, že "poďme tu ohovárať niekoho, ako by hentakého nikto nechcel..."

alebo či to snáď autor opisuje sám seba a rozmýšľa, či by ho nejaká žena chcela (ale skôr to vyzerá, že ten príspevok písala žena, takže táto druhá možnosť to asi nebude)

anonym_e83c19
6. jan 2026

@anonym_autor s tým všetkým sa dá pracovať, nepíšeš to najpodstatnejšie: aký je to človek?

anonym_d65993
6. jan 2026

Kto by nechcel taky ideal 🙂

anonym_8a10e8
6. jan 2026

@anonym_autor a ty ho chces?

koniarova
6. jan 2026

A keby si ešte napísala, aký je človek? Lebo zatiaľ hodnotis len vzhľad. Predpokladám,že ty si minimálne modelka.
Ak sa teda nepýta sám ten muž.

really8
6. jan 2026

@anonym_autor fajciara nie

doriiis
6. jan 2026

Nie, alkohol príležitostne je problém pre mňa.Aj ostatné ale toto najviac.A je to zlý genetický materiál pre prípadné budúce potomstvo

pribinak
6. jan 2026

Nie nechcela. Dôvod? 3 deti, to znamená dosť veľký záväzok, dlhoročne výživné, komunikácia s ex.

sense
6. jan 2026

Nie, nechcela prioritne kvôli fajčeniu a zanedbanému chrupu.

anonym_2b75bd
6. jan 2026
@pribinak

Nie nechcela. Dôvod? 3 deti, to znamená dosť veľký záväzok, dlhoročne výživné, komunikácia s ex.

Opísala si vonkajší vzhľad, ale nič nepíšeš o jeho vlastnostiach aký je, ako sa správa.
Ale fajčiar je zamňa nie.

@pribinak on sa stará o tie 3 deti, takže jemu má ex platiť výživné

anonym_a0eebd
6. jan 2026
@pribinak

@pribinak o deti sa stará on tak aké výživné?

januska12323
6. jan 2026

Nie, nenapísal si žiadne plusy okrem chodenia do práce. A zároveň neviem ako sa zanedbaný chlap dokáže postarať o malé deti, ostalo by to zrejme na mne a mamu trom cudzím deťom robiť nebudem.

anonym_c05b40
Odpoveď bola odstránená
pribinak
6. jan 2026
@anonym_2b75bd

Opísala si vonkajší vzhľad, ale nič nepíšeš o jeho vlastnostiach aký je, ako sa správa.
Ale fajčiar je zamňa nie.

@pribinak on sa stará o tie 3 deti, takže jemu má ex platiť výživné

@anonym_2b75bd aha. Sorry nevšimla som si.
3 deti to je dosť. To nech znie akokoľvek kruto ale nechcela by som takého partnera

anonym_8a10e8
6. jan 2026

@anonym_autor zanedbany chrup a tetovanie lebky na lici by som asi nezvladla. A ak by som nemala svoje deti, tak deti by mi nevadili.

anonym_0f8b26
6. jan 2026

Nie. Ten, kto si necha vytetovat lebku na lice, nemoze byt normalny. Zodpovedaju tomu aj ine veci v popise, ktore by mi prekazali.

mmia96
6. jan 2026

@anonym_autor absolutne nie

sissy27
6. jan 2026

@anonym_autor nie, fajciar a zanedbany chrup je pre mna absolutne no-go, moze mat aj srdce zo zlata.

marci9
6. jan 2026

ani keby bol jediný chlap na svete

anonym_8b0b43
6. jan 2026

@anonym_autor mne by prekážali tri deti, to, že je fajčiar a že má zanedbaný chrup. Na ostatnom môže popracovať

autor
6. jan 2026

no dobre, a co tak si pozriet original ci nezmenite nazor.

Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.

anonym_8b0b43
6. jan 2026
@anonym_autor

Žena s obezitou, vysoká 170 cm. Po pôrode troch detí má viditeľnú celulitídu a strie, ovisnuté poprsie a dvojitú bradu. Má učňovské vzdelanie a pracuje v automobilke. Je matkou troch maloletých detí, o ktoré sa osobne stará. Má zanedbaný chrup, nezdravý stav vlasov a tetované obočie. Fajčí a alkohol konzumuje príležitostne.

@anonym_autor ako mužovi by mi prekážalo to isté. Samozrjeme, aj ten chrup sa dá spraviť, ale beriem to tak, že ak sa chce niekto zoznamovať, tak by mal mať chrup v poriadku, ak ho nemá už sám pre seba

ivicatolic
6. jan 2026

@anonym_autor ako na údržby okolo domu možno

minenkaa
6. jan 2026

Ludia ,fakt nemáte nohy?

koniarova
6. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a aký je prosím rozdiel žena, či muž? Uniká mi logika tvojich príspevkov.

ivicatolic
6. jan 2026

Myslím že píše žena, ktorá takto vyzerá, nevie ako ďalej, má problém v manželstve, partnerstve, a sama so sebou 👉

anonym_8b0b43
6. jan 2026

@anonym_autor tú vytetovanú lebku na líci som prehliadla. V tom prípade by mohol mať 190cm, zuby ako herec, postavu Adonisa, nefajčiar, žiadne deti a v tej automobilke by mohol robiť riaditeľa, u mňa bez šance a ako fajčiar tiež

simsalabim
6. jan 2026

Nevybrala by som si ani takeho muza a ak by som bola muz, ani taku zenu. Tetovanie, fajciar aj nizke vzdelanie mi vadia najviac. Ale neda mi ta celulitida - ta je pre zenske telo prirodzena a na rozdiel od zanedbaneho chrupu mi nijako neprekaza.

zuzanka.zuzu
6. jan 2026

toho brigádnika ktorý prispieval vymyslenými príbehmi o rodinných problémoch ste prečo vyhodili?? 🥺🥺🥺 táto je slabá, len nejaký "opis" a diskutujte.... 👎

koniarova
6. jan 2026
@zuzanka.zuzu

toho brigádnika ktorý prispieval vymyslenými príbehmi o rodinných problémoch ste prečo vyhodili?? 🥺🥺🥺 táto je slabá, len nejaký "opis" a diskutujte.... 👎

@zuzanka.zuzu 😂😂👍

Strana
z4