Čo robiť po zrušení dohodnutého stretnutia zo zoznamky?
Ahojte, chcela by som počuť váš názor
Keď sa s niekym spoznáte na zoznamke, vyše mesiaca si píšete, rozprávate sa o stretnutí naživo - ktoré nebolo doteraz možné kvôli tomu, že ste odcestovaná. Vrátite sa domov, hlavne kvôli stretnutiu, a dotyčný má zrazu samé výhovorky prečo sa strenúť nemôže (choroba, práca, únava) a vy už ďalší deň odchádzate znova preč, ostali by ste s ním v kontakte?
Za predpokladu že si píšete stále a rozumiete si dobre, len vás odradzuje to spravanie za posledný týžden.
Nezostal by som. Načo?
Treba si určiť limit pre rande. Napríklad 3-4 pozvania. Ak dotyčná/ý nereaguje, vyhovára sa, treba prerušiť kontakt, a nechať jeho, nech iniciuje. Väčšinou tak neučiní.
Nie, neostala by som s ním v kontakte. Na aspoň 15-20 minút by si našiel čas, keby naozaj chcel a mal by o teba záujem. Nečaká ho doma náhodou priateľka, manželka?
@billy_jean povedala by som nemá priateľku, a ani manželku, ale samozrejme nepoznám ho osobne😄no nepríde mi to tak
Nezostal by som. Načo?
Treba si určiť limit pre rande. Napríklad 3-4 pozvania. Ak dotyčná/ý nereaguje, vyhovára sa, treba prerušiť kontakt, a nechať jeho, nech iniciuje. Väčšinou tak neučiní.
@muz26 to sa zdá ako rozumné rozhodnutie, mňa brzdí len ten fakt, že ozaj sme si spolu cez správy rozumeli
nevolal sa Michal? 😳
@anonym_b61972 nie😄
@otazka26 to sú takí tí veční pisálkovania. Aspoň spolu voláte cez kameru?
@otazka26 nie, pretože nemá záujem. Pokiaľ by chcel ostať teraz v kontakte, tak si Ťa bude nechávať iba v "zálohe"
@otazka26 to sú takí tí veční pisálkovania. Aspoň spolu voláte cez kameru?
@billy_jean nie, nevilali sme vobec, jedine co, tak sem tam hlasove spravy
@billy_jean nie, nevilali sme vobec, jedine co, tak sem tam hlasove spravy
@otazka26 a príde ti to v poriadku? Čiže ty si videla nejakú fotku a toto je tvoja predstava?
mna tak jeden rok natahoval, nakoniec sme sa stretli a sme v kontakte doteraz..ale trpi psych chorobou takze je to cele take ze nic z toho ale nevie ani bezo mna zit, raz za rok dame kavu, to je cele. Nevie byt ani oporou ani kamaratom..taky tulak co v kuse vypisuje kadekomu
@otazka26 a príde ti to v poriadku? Čiže ty si videla nejakú fotku a toto je tvoja predstava?
@billy_jean tak presli sme zo zoznamky na fb, a proste mali sme sa stretnut a nevyslo to😂 ja neviem, ..uprimne nerozumiem tej logike naco si s niekym tolko pisat ked realne ho spoznat nechces, ja takto nepremyslam a preto je to tazke pochopit
@billy_jean tak presli sme zo zoznamky na fb, a proste mali sme sa stretnut a nevyslo to😂 ja neviem, ..uprimne nerozumiem tej logike naco si s niekym tolko pisat ked realne ho spoznat nechces, ja takto nepremyslam a preto je to tazke pochopit
@otazka26 vela chlapov si pise s viacerymi len kvoli pozornosti ktoru maju nepotrebuju kamaratky, vztah ani to dalej posuvat.
Nie
Moja kamoska si pisala s jednym kt. Byval 10minut od nej a nenasiel si cas za cca 1 a pol mesiaca z toho mal 3 tyzdne dovolenku. Uz sme sa len smiali na tom
@otazka26 ja som bola na pokeci po dlhej dobe, bola som PN, tak som chcela vyplnit čas, písaním, o žiadne osobné stretko som nemala záujem.
Nič sa za tie roky nezmenilo, stále o Tom istom, ženatý, muži po rozchode, mamahotelieri a spoločne mali jedno - vyprázdniť obsah penisu.
Jeden ma zaujal, pán policajt, krátko po rozvode, hľadal nezáväzný vztah. Čo ten chlap bol schopny napísať , na vymýšľať si, aka som zaujímavá, inteligentna, ako to že taká žena ako ja nemá muža, samé komplimenty 🙂
Takže nie, chlapa zo zoznamky nikdy viac, ani na písanie
Ked sa niekto stale vyhovara, ze nema cas na stretnutie, odstrihavam a nepokracujem. Nehladam online vztahy, kde dvom staci si pisat, co prezili a nepotrebuju zit spolu. Taki nech sa daju dokopy a nech neminaju cas normalnym ludom. Ak do mesiaca po pisani nie je stretko, tak rozlucka.
@otazka26 Autorka a co ak ta jeho fotka nie je realna? Ani na kamere hovory, max hlasovky...Kludne moze mat zenu, to sa vylucit neda,aj ked si myslis,ze nema. Ja by som takemuto cloveku nedokazala verit a uz vobec nie sa mu nejak viac po pisani otvorit. Ani by som za nim nedosla, lebo min.cez kameru, uz keby som zila v zahranici by som chcela vidiet ci realita suhlasi s fotkou, ci mi je vobec sympaticky (ci nevyzera ako uchyl napr🙈)...
Nakoniec bud aj rada,ze nedosiel, ktovie co je zac a dalej by som s nim nebola v kontakte a byt tebou tak som opatrnejsia uz po pisani s niekym a neverila hned vsetkemu (ber s rezervou nejake veci).
@otazka26 lebo si napriklad jeho virtualny doplnok. Taka ziva Alexa, ci Siri, alebo Chat gpt.
Ma celkom fajn zivot, ale chyba mu pocit, ze kohosi (ziveho) ma. No realne si toho cloveka nechce pustat do zivota a borit sa s tym, ze sa musi prisposobit. Presne takto mu to vyhovuje. Ze “ma partnerku” a nema teda pocit, ze je sam, a zaroven takto nevyzadujes ziadnu extra akciu z jeho strany.
Je to pohodlne. Prijemne to doplna jeho zivot.
Alebo ma partnerku, ale potrebuje pocit, ze si dopriava nieco tajne navyse. Su ludia, co ich ten pocit, ze maju pred partnerom dake sladke vzrusujuce tajomstvo navyse, rajcuje.
Alebo si neveri. Boji sa, ze pri stretnuti ta sklame a ty to ukoncis. Tak stretnutie oddaluje, ako sa da. Lebo sa boji katastrofy.
Alebo si vytvoril alterego.
Pri pisani sa chova ako osobnost, ktorou by chcel realne byt, ale nie je. Dokonca si mohol povymyslat veci a situacie, ktore akoze zazil (a rad by ich naozaj zazil, ale este ich nezazil, a ani napriklad nezazije, lebo sa nevie rozhybat, je na to prilis pohodlny).
Tak pri tebe si takto nahlas sniva a preziva ten “druhy” zivot.
Ale pri realnom stretnuti by bublina praskla s riadnym treskom.
A rozne ine dovody.
Ty mas ale zaujem o realny zivot s realnou osobnostou, takze ak sa takto chova, ukonci to. Stracala by si iba cas.
Kto chce, hlada moznosti, kto nechce, ma vyhovorky. Cize za mna nie, mal moznost a nevyuzil ju. Niekto si chce len vypisovat, cize ak by som chcela realny vztah, toto je len strata casu.
@otazka26 odkliknúť, neriešiť. Ak vedel, že budeš doma v tom termíne a ani sa neunúval si na teba nájsť čas, kašli na to. Zabiješ čas, ktorý už by si mohla využiť s iným na chodenie.
@otazka26 prepac, ale si hus, neber to v zlom. Mala si mu poriadne vynadat, zablokovat ho a viac neriesit.
Ked ma niekto zrazu v kuse vyhovorky, tak si doteraz z teba robil len sprcgumu.
@otazka26 ja som bola na pokeci po dlhej dobe, bola som PN, tak som chcela vyplnit čas, písaním, o žiadne osobné stretko som nemala záujem.
Nič sa za tie roky nezmenilo, stále o Tom istom, ženatý, muži po rozchode, mamahotelieri a spoločne mali jedno - vyprázdniť obsah penisu.
Jeden ma zaujal, pán policajt, krátko po rozvode, hľadal nezáväzný vztah. Čo ten chlap bol schopny napísať , na vymýšľať si, aka som zaujímavá, inteligentna, ako to že taká žena ako ja nemá muža, samé komplimenty 🙂
Takže nie, chlapa zo zoznamky nikdy viac, ani na písanie
@anonym_eece90 Nehádž každého chlapa do jedného vreca. Tiež som mal zoznamky a skúšal hľadať nejaké normálne dievča na zoznámenie, niečo vážne a keby si videla koľko podivných dievčat som stretol na tom pokeci ta by si sa čudovala. Tiež mi tam núkali služby za peniaze, niečo nezáväzne, väčšina báb už zadaných, dokonca jedna žena písala či nepôjdem do trojky za peniaze. Čiže to mám teraz napísať že všetky dievčatá zo zoznamky su ''mimo'' ? Určite nie. Nájdu sa aj normálne dievčatá takisto aj chlapi ktorí chcú niečo vážne. Dôležité je na koho naraziš.
Ja som si s jedným chalanom písala vyše roka. Tiež ma volal na kávu, na koncert, na huby. Aj sme sa dohodli, ale mne sa naozaj nedalo (kvôli dieťaťu). Cez písmenká sme si super rozumeli. Nezanevrel na mňa len preto, že som nemohla prísť. Až sa to raz podarilo a sme spolu dodnes. Už dvanásť rokov.
tiež som si s jedným chalanom písala dlhšiu dobu, vždy keď malo dôjsť na stretnutie, vykrútil sa. dokonca aj v ten deň pár hodín pred bol schopný zrušiť stretnutie... na foto vyzeral dobre, sympatický, múdry, rozumeli sme si, ale nikdy sme sa nevideli. narazila som naň o pár rokov na facebooku a neskôr ho videla naživo náhodou v meste, zostarnutý, pribratý, vyzeral naozaj zle, nie na svoj vek, všetko zlé je na niečo dobré.
@anonym_eece90 Nehádž každého chlapa do jedného vreca. Tiež som mal zoznamky a skúšal hľadať nejaké normálne dievča na zoznámenie, niečo vážne a keby si videla koľko podivných dievčat som stretol na tom pokeci ta by si sa čudovala. Tiež mi tam núkali služby za peniaze, niečo nezáväzne, väčšina báb už zadaných, dokonca jedna žena písala či nepôjdem do trojky za peniaze. Čiže to mám teraz napísať že všetky dievčatá zo zoznamky su ''mimo'' ? Určite nie. Nájdu sa aj normálne dievčatá takisto aj chlapi ktorí chcú niečo vážne. Dôležité je na koho naraziš.
@anonym_18f81b rada by som mala čo i len jednu takúto skúsenosť s normálnym mužom a zmenila názor, ale bohužiaľ za tie roky sa tak nestalo.
@anonym_18f81b rada by som mala čo i len jednu takúto skúsenosť s normálnym mužom a zmenila názor, ale bohužiaľ za tie roky sa tak nestalo.
@anonym_eece90 no asi preto už niesom na zoznámkach kvôli tým dievčatám aké som tam stretol tak s prepáčením už nikdy viac. S jednou som si dlhšie písal a 2 dní pred stretkom mi ani neodpísala. Tvárila sa že neexistujem. Kamarát ktorý bol na pokeci tiež si písal s takými ženami, keď sme zašli vonku tak povedal že radšej bude sám jak s dievčaťom zo zoznamky. Čiže ani dievčatá na tej zoznamke niesu bohvie čo. Musel som ako chlap znižovať štandardy žeby sa aspoň nejaká normálna žena ozvala a aj tak nič z toho 😀 dievčatá na pokeci to majú s prepáčením v hlave nasraté. Ozvali sa keď ich rozkrok ''svrbel''.
@anonym_eece90 no asi preto už niesom na zoznámkach kvôli tým dievčatám aké som tam stretol tak s prepáčením už nikdy viac. S jednou som si dlhšie písal a 2 dní pred stretkom mi ani neodpísala. Tvárila sa že neexistujem. Kamarát ktorý bol na pokeci tiež si písal s takými ženami, keď sme zašli vonku tak povedal že radšej bude sám jak s dievčaťom zo zoznamky. Čiže ani dievčatá na tej zoznamke niesu bohvie čo. Musel som ako chlap znižovať štandardy žeby sa aspoň nejaká normálna žena ozvala a aj tak nič z toho 😀 dievčatá na pokeci to majú s prepáčením v hlave nasraté. Ozvali sa keď ich rozkrok ''svrbel''.
@anonym_18f81b tak držím palce, aby si tu svoju pravú polovičku našiel, ale v reálnom živote

Nie, neostala by som s ním v kontakte. Na aspoň 15-20 minút by si našiel čas, keby naozaj chcel a mal by o teba záujem. Nečaká ho doma náhodou priateľka, manželka?