Čo to malo znamenať?
Spoznala som muža o dva roky staršieho na zoznamke menom Badoo. Stretli sme sa a všetko prebiehalo v poriadku. Keď som prišla domov, písal mi, že mu so mnou bolo úžasne a samé také reči. Napísal mi, že sa môžeme ešte stretnúť.
O nejaký čas sme sa teda znovu stretli, ale po celý čas vyzeral veľmi „zdrvene“, alebo ako to mám opísať? Akoby ani nechcel byť so mnou vonku. Strašne rozmýšľal nad každou odpoveďou a keď som sa ho spýtala, čo mu je, jeho odpoveď bola: „Je mi to ľúto, ale mne sa nepáčiš. Stretol som sa s tebou len preto, že mi ťa bolo ľúto.“ Spýtala som sa ho, že: ,,Ľúto kvôli čomu?" Na to nevedel odpovedať.
Tak za prvé – ja som ho o stretnutie neprosila, on sám navrhol, že sa môžeme stretnúť, a samozrejme aj druhé stretnutie (dokonca on cestoval za mnou). Toto som naozaj nepochopila a odniesla som si z toho len veľmi zlý pocit. Čo malo toto znamenať? :D
Ina sa s nim vyspala rychlejsie … do teba investoval 2x a nic …. nestalo sa nic - Badoo je dg vo vacsine pripadov
@anonym_8c49ad Áno, som to ja. Mám 22.
@simonbrk Joj, vyzeráš ako vlastná matka. Zmeň štýl, chce to mladistvý šmrnc, moderný účes, iné obliekanie, lebo takto si chlapa fakt nenájdeš. Môžeš byť fajn človek, ale muži sú vizuálne tvory.
@simonbrk Joj, vyzeráš ako vlastná matka. Zmeň štýl, chce to mladistvý šmrnc, moderný účes, iné obliekanie, lebo takto si chlapa fakt nenájdeš. Môžeš byť fajn človek, ale muži sú vizuálne tvory.
@anonym_8c49ad
Ďakujem za komentár, ktorý mi nič nové nepovedal. Na profilovke mám fotku v šatách, čo mi požičala mamina na "slávnosť", neoblikam sa takto. Čo sa týka vlasov, tak tie sú naozaj otrasné. Dala som si spraviť eurolock, ale vypadávajú, musia byť v gumičke... a čo sa týka váhy, snažím sa schudnúť.
Možno Ťa videl na amateri.com a preto si to rozmyslel...
😉
@orisker Čítal si môj komentár v predošlej diskusii? Tipujem, že ty si ju založil. 🙂 Amatérov som mala kedysi, lebo som bola sprostá – Už nemám.
@anonym_8c49ad
Ďakujem za komentár, ktorý mi nič nové nepovedal. Na profilovke mám fotku v šatách, čo mi požičala mamina na "slávnosť", neoblikam sa takto. Čo sa týka vlasov, tak tie sú naozaj otrasné. Dala som si spraviť eurolock, ale vypadávajú, musia byť v gumičke... a čo sa týka váhy, snažím sa schudnúť.
@simonbrk a nechces sa zacat cielene zoznamovat, az ked budes sama pre seba vypadat prijatelne? ved ked ides na rande s presvedcenim, ze si tucna a mas otrasne vlasy, tak nie je div, ze druha strana ti akurat odzrkadli tento tvoj pocit.. ci co cakas od tych muzov? ze ta budu presviedcat o niecom, comu sama neveris? ci to, ze im nebude vadit to, co tebe vadi?
@simonbrk a nechces sa zacat cielene zoznamovat, az ked budes sama pre seba vypadat prijatelne? ved ked ides na rande s presvedcenim, ze si tucna a mas otrasne vlasy, tak nie je div, ze druha strana ti akurat odzrkadli tento tvoj pocit.. ci co cakas od tych muzov? ze ta budu presviedcat o niecom, comu sama neveris? ci to, ze im nebude vadit to, co tebe vadi?
@reanda To mám byť zavretá doma zatiaľ, kým sa nezmením? 🤔 Ja som touto diskusiou nechcela riešiť svoj výzor, ale to, čo sa mi stalo. Dobre vedel ten chlap, že ako vyzerám, ale on napriek tomu prišiel a oblboval ma.
@reanda To mám byť zavretá doma zatiaľ, kým sa nezmením? 🤔 Ja som touto diskusiou nechcela riešiť svoj výzor, ale to, čo sa mi stalo. Dobre vedel ten chlap, že ako vyzerám, ale on napriek tomu prišiel a oblboval ma.
@simonbrk zavreta doma? to okrem randenia s muzmi zo zoznamky sa v zivote neda nic ine robit?
a ci ta oblboval a preco asi nevyriesis, to vie len on
@simonbrk ja si myslím, že mal nahodených viac udic a po tom, čo ta pozval na druhé stretko zabrala ďalšia, ktorá sa mu zrejme zdala zaujímavejšia.
To ako pravo na partnera a randenie má mať len dokonalá krásna žena, lebo inak nemá nadej a pravo ani na vztah. Čo to tu píšete za chobotiny. Každy sme, aky sme ani chlapi nie su vsetci modeli. To su čo za povrchné dristy, že sa ma dievca zmeniť? Kvôli komu, alebo čomu? Toto je hrozne povrchna doba. Toto keby mi chlap zapotil na rande, tak sa bez slova postavím, odídem a vymažem kontakt aj celú komunikáciu s dotičnym debilom.
@reanda Samozrejme áno, myslela som zoznamovanie s mužmi...
@simonbrk vyzeráš normálne aj vidno na tvári mladý vek,nemusí byť každá ako cez kopirák urobena papuľa,mihalnice a zuby z Turecka ,a schudneš kedy chceš ,len toho roku sa ti nechcelo noa čo..videl ťa?videl , tak jeho smola nevie čo chce , škoda tvojho času, nevadí vykašli sa na to čím skôr...príde rozumnejší a vyzrelejší
@simonbrk Tá plnoštíhla pani s dioptrickými okuliarmi na fotke si ty? A fakt máš 22 alebo si len robíš srandu?
@anonym_8c49ad tak toto je hnusné od teba 🤨
@anonym_8c49ad tak toto je hnusné od teba 🤨
@anonym_f8cf2f Ešte k tomu anonym, aby sme náhodou nevideli jeho/jej tvár. :D
@simonbrk rozklikla som si tvoju foto a mne sa páčiš. Aj vlasy. To co tu píšu sú chujoviny. No tak stretla si nepraveho, nevadí. Príde iny
@zdenka11081983 aj mne sa páči
@simonbrk nič si z toho nerob. Takto sa vyjadrujú len chuderky
@simonbrk
Si pekná kocka, aj vlasy krásne, mladučká aj v tvári.Asi anonym ma komplexy sám zo seba, tak sa vrsi na druhých, neber ho vážne.A muz zo Zoznamky, myslel, že ta dostane hneď do postele, keď videl že nebude to také ľahké, našiel nejakú trapnu výhovorku/ videl už ako vyzeráš a nevadilo/
Vsak si mu mala povedat, ze ty si prijala pozvanie na druhe stretko lebo ti praveze jeho bolo luto a bolo ti blbe to odmietnut 😂aspon by mal nad cim rozmyslat.
Inak ten anonym ma pravdu. Vela zien nie je skaredych, len sa o seba nestaraju. Slobodne maju dost casu, aby mali tip top postavu aj celkovy look.
Vsak si mu mala povedat, ze ty si prijala pozvanie na druhe stretko lebo ti praveze jeho bolo luto a bolo ti blbe to odmietnut 😂aspon by mal nad cim rozmyslat.
Inak ten anonym ma pravdu. Vela zien nie je skaredych, len sa o seba nestaraju. Slobodne maju dost casu, aby mali tip top postavu aj celkovy look.
@cyberk Ja to veľmi dobre viem. Boli časy, keď som mala cez 40 až 45kg, a vlastné dlhé vlasy. Zmenilo sa to tým, že som behala po nemocniciach. Chcem to zmeniť, ale nie je to úplne jednoduché. Vždy začnem, vzdám to, začnem, vzdám to. :/ Trochu tá odhodlanosť kolíše.

Mala si mu povedať že píše raz tak a potom zas onak.
Chcela by si byť s takýmto trúbom čo klame a nevie ani poriadne čo chce?