Divné rande: Ako reagovať na nepríjemné situácie?
Ahojte. Pisala som si chvilu s jednym chlapom. Stretli sme sa a ja som potrebovala ist po nieco domov tak som sla stym ze ma pocka pred dverami. Jemu ale trebalo na wc tak sa pytal dnu. Nakolko som sa nastahovala pred 2 dnami mala som tam obrovsky bordel tak som ho dnu nechcela pozvat aj nakolko sme sa videli prvy krat. On sa mi ale nasilu tlacil do bytu a smial sa z toho potom sa nahneval oprel ma o stenu a pozeral mi do oci vazne a ze preco som taka .. urazil sa a volal bratovi aby ponho prisiel. Brat ale prist nemohol az o par hodin. Tak sme sa prechadzali on urazeny cely cas. Stretli sme sa este raz neskor isli smd do fitka.kym som bola na wc som ho potom nacapala ako mi cita spravy v mobile... potom sme cvicili a on si cupol ze mam ist prec. Pytam sa ho ze preco takmi povedal ze mu stoji... pride mi to vsetko ako nejaka parodia.
Vy mate 16 rokov?
Po tom natlačení do bytu a opretí o stenu, by sa prechádzal sám a bolo by mi úplne jedno kedy pre neho niekto príde a bolo by to naše posledné rande... neexistuje proste, nepríjemne sa cítim, len to čítam
ako ti mohol citat spravy, ved mobil sa hned zablokuje, co ma tvoje heslo
Treba brat lieky na hlavu. Obaja.
@anonym_autor Autorka a ty si normalna?! On sa ti cpe do bytu, ty nechces, on sa urazi a este pokracujes s nim v prechadzke a este das s nim dalsie stretko, kde ti povie,ze je vzruseny? Bud je toto vymyslena tema, alebo si uderena🤦♀️ Na to sa ine ani neda povedat.
Ty mas heslo 0000 alebo 1111? Lebo insk si neviem vysvetlit ako ti moze citat spravy
tolerovanim takychto divnych rande si koledujes o divny zivot
@reanda keby divny, ale kratky 🙂 🙂
Ty mas heslo 0000 alebo 1111? Lebo insk si neviem vysvetlit ako ti moze citat spravy
@kitycat si počula už o takom že mobil bez hesla?
@anonym_autor teraz neviem, ty máš nejakú úchylku na takéto špeciálne typy psychošov, alebo prečo si sa s ním ešte niekam po tom prvom rande trepala? Tak chlap chytí nervy, pritlačí ma o stenu, oduje sa a ja sa s ním ešte ako ... prechádzam hore dole kým si tento psychomateriál neprevezme rodinný príslušník? A pre veľký úspech rande pre istotu ešte zopakujem?
ked ste sa prechadzali uz sa mu na wc nechcelo? nemohli ste ist do kaviarne? akos a dostal do mobilu? a z coho sa mu akoze postavil? uplne cele zle vymyslene-nabuduce trosku fantazie a oprav si to
@kitycat si počula už o takom že mobil bez hesla?
@anonym_5a5d02 v dnesnej dobe ma heslo uplne kazdy .. dokonca aj stara babka ..
@anonym_5a5d02 ty mas telefon bez hesla ?
@anonym_afdf7a no tak ja ani nikto v mojom okolí, okrem manžela, pre platby cez mobil, heslo nemá. Otravovalo by ma to neskutočne. Teda ak sa bavíme o odheslovaní uzamknutej obrazovky.
@kitycat
Ako reagovat na neprijemne situacie? Po tom ako sa ti nasilu na prvom stretnuti natlacil do bytu, uz mal byt koniec. Ak mu bolo treba, mal si skocit niekde do restiky. Ked mu treba inokedy, tak zabucha hocikomu na dvere, nanuti sa cudzim ludom do bytu a pouzije ich toaletu?
Mňa tiež zaujíma, kde ujo "tvrdý kameň" cikal, keď sa ti kvôli tomu pchal do bytu a vy ste sa šli prechádzať? Tam mu už nebolo treba?Chýbajú tu kúsky.
Treba brat lieky na hlavu. Obaja.
@anonym_3e244a Veru, sú to podivíni.
@anonym_autor za prvé, pri mojom prvom rande by muž nevedel ani z akeho som mesta, sídliska, nie to ešte do bytu by som ho pustila, hoci by sa mal zosrať. A za ďalšie, už by som ho nikdy po prvej skúsenosti nechcela vidieť.
@anonym_5a5d02 v dnesnej dobe ma heslo uplne kazdy .. dokonca aj stara babka ..
@anonym_afdf7a ja nemám heslo, ale len raz by sa mi kukol do mobilu bez môjho dovolenia, tak mu asi vajca prištiknem do zveráka 🫢
@anonym_afdf7a no tak ja ani nikto v mojom okolí, okrem manžela, pre platby cez mobil, heslo nemá. Otravovalo by ma to neskutočne. Teda ak sa bavíme o odheslovaní uzamknutej obrazovky.
@kitycat
@anonym_5a5d02 to sa dá ako,nemať zamknutú obrazovku?
@anonym_5a5d02 to sa dá ako,nemať zamknutú obrazovku?
@anonym_autor ..., že aké druhé rande??? U mňa by už bol skončil na tom prvom rande s takým debilnym správaním. Toto chce tabletky na hlavu 🙃😏.

Cele cudne, ze sa s nim este vobec stretavas… akoze co ta na nom pritahuje, ze si to s nim uz neutla predtym?