Dva výklady jedného nepodareného rande
Pohľad muža
Písali sme si 2 mesiace. Posielala mi fotografie, ktoré som si musel vypýtať, lebo videohovor odmietala. Na fotografiách bola štíhla a pekná. Sama od seba mi zaslala dokonca fotografiu obnaženého poprsia a to vyzeralo veľmi pekne. Dohodli sme sa na stretnutí, no prišla žena, ktorá sa vôbec nepodobala na tú sebavedomo sa prezentujúcu ženu z textov a fotografií. Bola oveľa staršia a oveľa pevnejšia. Jej poprsie v podprsenke pod tričkom vyzeralo úplne inak, než na fotografii. Spýtal som sa, prečo klamala a posielala mi staré fotografie. Ona odpovedala, že nie sú také staré a že tak vyzerá stále. Požiadal som ju, aby si vyhrnula tričko, keďže som mal iba fotografiu jej poprsia v mobile. Tričko aj podprsenku si vyhrnula, no a jej prsia vyzerali úplne inak než na fotografii. Ako špongia plná vody
Poprosil som ju, aby si sadla do auta. Bez slova som ju zaviezol na autobusovú zastávku a bez rozlúčky som odišiel. Vymazal som jej kontakt a zablokoval ju.
Pohľad ženy
predstavte si… s týmto chlapom som si písala dva mesiace. Zo začiatku bol v pohode, ale postupne začal stále viac tlačiť na fotky. Nestačili mu normálne, chcel stále viac a nakoniec si vypýtal aj fotku mojich nahých pŕs .. Ved načo asi.. Na stretnutí sa správal ešte horšie. Neustále si ma obzeral a bolo to strašne nepríjemné. Potom vytiahol mobil s tou fotkou a začal ma nútiť, aby som si dala dole podprsenku, že si to chce pozrieť naživo. Pôsobil úplne úchylne. Mala som z neho zlý pocit a bála som sa, tak som radšej urobila, čo chcel, len aby bol pokoj. Potom som mu povedala, že je divný že s nim nič nechcm, a prikázala som mu, aby ma odviezol preč. Vyhodil ma na zastávke a tým to skončilo. Hneď potom som si ho zablokovala. Fakt nepríjemný zážitok.
Takéto rande je sci-fi podľa mňa
A v sci-fi sa môže stať ... aj nebyť na rovankom rande 😋
@anonym_353d17 žial je to realita.
Zena asi nebude uplne ok, ked posle cudziemu chlapovi svoje prsia a este mu ich aj na rande nazivo ukaze, ako,e haloo, zdravy rozum a sudnost mali dovolenku?
Určite nie
Lebo chlap nepožiada ženu aby dokazal klamstvo čo už vidi na prvý pohľad,aby si vyhrnula tričko a pritom nič s ňou nechce
A ďalšia vec, keď žena to urobí zo strachu lebo si myslí, že je uchyl a ešte nakoniec sadne k nemu do auta s príkazom aby ju odviezol
Taká blbosť....je to zle interpretované alebo tie pohľady niesu ani z ďaleka presné
Chlap bol oklamaný. Žena použila fotky, ktoré nekorešpondovali s jej aktuálnym výzorom a tým chlapa v podstate zaviedla. No aj tak sa zachoval ako chumaj. Ak by to bol chlap na úrovni, slušne ukončí stretnutie. Obaja sú divní. On za to, že požaduje obnaženie pŕs, ona, že mu ich ukáže.
@anonym_autor
1 Zena oklamala muza.
2 Bola velmi hlupa, posielat fotky poprsia...
3 Uplne ubohe si na rande vyhrnut tricko. A neverim, ze ti prilozil zbran k hlave.
@anonym_autor "poziadal som ju aby vyhrnula tricko" "tricko aj podprsenku si vyhrnula" 🤣 to sa ti snivalo? ako sa tu infiltrovali muzi straca to tu doveryhodnost
Ty kokos.... Toto nemoze byt pravda, ucta ziadna, ako kus masa na trhu.....
Fiktivna story. Urcite ti niekto bude ukazovat prsia na prvom rande, najma ked vidi na tebe, ze z toho nic nebude. A posielat nahe fotky len preto, ze po 2 mesiacoch na teba tlaci?
@tenerifka to je tu uz davno, ved zeny pozeraju na muzov ako na maso a bankomat. 🙂Samozrejme, kym nezostarnu.
Ty kokos.... Toto nemoze byt pravda, ucta ziadna, ako kus masa na trhu.....
@tenerifka sila internetu. Ak ti facebook ukaze ze nahodou poznas oboch ..
To je prvoaprílový žart ?
To je prvoaprílový žart ?
@anonym_2a7f9a to by muselo byt napisane o 1:04 . a je to napisane o 11:04
@anonym_autor A ty si ten chlap alebo tá žena?
@anonym_autor preco by toto malo byt rande? Bolo to stretnutie za ucelom kontroly aktualnej podoby s elektronicky prezentovanou a pripadneho sexu.
Chlap vedel preco tam ide aj to tak cely cas smeroval a daval jasne najavo. Ale preco tam preboha isla ta zena? 😃😃😃
Dajme tomu, že je to reálne. Prečo si žena sadne do auta k mužovi, z ktorého ma strach a pripadá jej ako úchyl? Nechápem. A akože stretla som zo zoznamiek veľa mužov, rôzných divných a aj psycho 🤣🤣🤣 ale neverím, že muž by žiadal ženu, aby si vyhrnula tričko a ukázala cicky, či klame alebo nie 🤣🤣🤣 joooj
@anonym_autor preco by toto malo byt rande? Bolo to stretnutie za ucelom kontroly aktualnej podoby s elektronicky prezentovanou a pripadneho sexu.
Chlap vedel preco tam ide aj to tak cely cas smeroval a daval jasne najavo. Ale preco tam preboha isla ta zena? 😃😃😃
O 11:04 uz nie je prvy april, ci mi nieco unika?
@crazy_cat_lady Jasné, že nie je 🤣 to už je prvý a pol apríl 😉
Máš poučenie, bez video-hovoru na rande nejdi.
Máš poučenie, bez video-hovoru na rande nejdi.
@anonym_f7e497 kruta pravda.
No," múj duchod". Ja sa nečudujem, že svet je v takej riti v akej je, ked behaju po ňom takéto idivíduá, bez chrbtovej kosti a o nejakých hodnotách a úcte, nemôže byť ani reč. V tomto pripade absentuje úcta aj k samemu sebe, nie to ešte k tomu druhému.
tak to je riziko ist na rande ak predtym posles ai fotky, alebo vyretusovane, fotene zhora s minus 10 kg 😆
No," múj duchod". Ja sa nečudujem, že svet je v takej riti v akej je, ked behaju po ňom takéto idivíduá, bez chrbtovej kosti a o nejakých hodnotách a úcte, nemôže byť ani reč. V tomto pripade absentuje úcta aj k samemu sebe, nie to ešte k tomu druhému.
@anna777115 Nuz, a napriek tomu aky je dnes den, toto bola realita toho vcerajsieho. Ktora verzia sa ti zda relevantnejsia?
Ako to môže byť realita keď ty si len jedna z osôb? Ako vieš ako to ten druhý vníma? Chlap je debil a žena bez kúska bezpečnosti. Môže byť rada, že mal chlap aspoň trocha rozumu a odišiel.
Ako to môže byť realita keď ty si len jedna z osôb? Ako vieš ako to ten druhý vníma? Chlap je debil a žena bez kúska bezpečnosti. Môže byť rada, že mal chlap aspoň trocha rozumu a odišiel.
@januska12323 jednoducho. vola sa to priatelia na internete, preposlu ti vsetko

Takéto rande je sci-fi podľa mňa
A v sci-fi sa môže stať ... aj nebyť na rovankom rande 😋