icon

Existuje ešte žena podľa tejto predstavy?

17. okt 2025

Moja predstava o zene ktoru hladam ako partnerku sa nemusi zhodovat s predstavami inych muzov, no niekedy sa zamyslam nad tym, ci taka vobec existuje a moja nadej je realna . Mala by to byt zena, ktora ma svoj nazor, ale nebude tvrdohlavo trvat len na nom, dokaze akceptovat protiargumenty a spolocne hladat kompromisy. mala by to byt zena, ktora nepovazuje utok za prejav obrany, ale vie reagovat s nadhladom, ako by len lahko zahrala loptu do autu. Mala by byt vzdelana, rozhladena, s jemne nadpriemernym intelektom, duchom a vzhladom dievcata, no myslienkami, vedomostami a skutkami dokonala, dusevne vyzreta zena. Emocionalne by mala stat na hranici medzi porozumenim, laskou a empatiou na jednej strane a zdravym rozumom so zivotnymi skusenostami na strane druhej. Jej vzhlad by mal byt nieco medzi ocarujucou mladou damou a zenou, o ktorej uz na prvy pohlad viete, ze vam dokaze poradit a ma za sebou mnoho skusenosti. Jej elegantne jemne krivky by mali v sebe niest krasu lahodnost ale i zenskost, od spiciek prstov na nohach az po konceky vlasov. Jej usmev by mal byt tak ocarujuci, ze by cloveku dokazal pridavat chut do zivota. Zuby odhalene pod neznymi perami by vyvolali usmev u kazdeho v okoli. jej pokozka by mala byt hladka a zamatova, taka, ze by ste sa jej chceli dotykat a nikdy nepustit a citi jej vonu a teplo kazdy den pri zaspavani. Slova, ktore vyriekne, by mali zniet ako prijemny jesenny vanok v lese, ked listy ticho padaju k zemi a vsetci, ktori ju prave pocuvaju, citia mudrost a sarm v tom, co hovori. Nie je a nikdy nebola ovplyvnena davom, mentalitou okolia ani lacnymi manipulacnymi technikami medii ci socialnych sieti. Je skor introvert, ktory v malom kruhu svojich najblizsich hlada a dokaze darovat lasku, nehu a cit. Nie je jej cielom stat sa sucastou stada, kde tisice ludi robia to iste, co je trendom, co je v kurze, co je prikazane. Zenu, ktoru hladam, nie je lahke najst v dnesnej dobe, no verim, ze niekde taka existuje a ak to nebude tato, ani tamta, ale niekde v pozadi, v sedej jeseni, kde je vsade tma, tam svieti posledny slnecny luc a ukazuje len a len na nu....

Strana
z4
viestta
17. okt 2025

"mala by to byt zena, ktora nepovazuje utok za prejav obrany" to znamena, ze ma drzat ako hluchy dvere? Davno som vacsiu blbost necitala. Ale idem citat dalej, som zvedava co sa este dozviem

anonym_66eafc
Autor odpoveď zmazal
tenerifka
17. okt 2025

Myslim, ze Elon Musk uz na takej pracuje, este par storoci a mozno sa taku aj podari vyrobit....

hipuska
17. okt 2025

A si si istý, že ty si muž, ktorý dokáže takejto žene poskytnúť to čo potrebuje?

anonym_34bafa
17. okt 2025

A toto je tak, keď človek viac hľadá fantasy ako reálne ženu a povedať si, že to je ona a ked aj nájdeš neznamena, že bude o teba stáť
A to asi nebudešl en spokojný z toho, že áno existuje aj ked nebude tvoja🙂

zuzanita1609
17. okt 2025

Tak veľa šťastia v hľadaní,ale ešte dodaj k tvojím požiadavkám....mala by to byť taká žena,ktorej neprekážajú moje preafektované reči 😉. (Mňa by asi šľahlo,ak by som mala počúvať na dennej báze takéto "básnické črevo"). Prepáč za úprimnosť 🤭.

zmrzlinka2021
17. okt 2025

@anonym_autor

Sorry, ale to mi pripada, ako vylev pripecenej zeny, co je odchovana na romatnickych debilinach.

nestaci - budeme si dobre spolu rozumiet?

anonym_2ad1a0
17. okt 2025

... a potom som sa zobudil do reality....

rejka7
17. okt 2025
@viestta

"mala by to byt zena, ktora nepovazuje utok za prejav obrany" to znamena, ze ma drzat ako hluchy dvere? Davno som vacsiu blbost necitala. Ale idem citat dalej, som zvedava co sa este dozviem

@viestta no, presne " nepovažuje útok za prejav obrany". No mám dost. Je otázne, či by žena pri zmysloch akceptovala tvoje názory na otázky útoku a obrany😵‍💫. Myslím, že budeš ešte dlho hľadať peknú jemnú ženu, ktorá na seba nechá útočiť nejakého človeka a bude mať pri tom jemný milý úsmev na tvári.😮

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_2ad1a0
17. okt 2025

ak takato zena existuje, tak bud je zadana v stastnom partnerstve, alebo je sama a nepotrebuje do zivota ziadnych "kretenov" a zivot si uziva.

anonym_8d8e30
17. okt 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tiež si myslím, že bežný chlap toto nevypotí, len dajaký pripečený.

cacianka
17. okt 2025

kde na akéto vyjadrovanie chodí zrelý muž ? mne to hlava neberie, nejaký poet ?

luciaruz
17. okt 2025

Ježiš toto su riadne drísdy 🙈 "slova ako vanok v lese"? To ozaj? Perla za perlou.

anonym_34bafa
17. okt 2025
@viestta

@viestta podľa mňa ta veta bola,že veľa žien útočí a tvária sa,ze to len sa bránia
Ale tiež som nad tým rozmýšľala, ze co je pointa myšlienky a a možno sa mýlim

anonym_8d8e30
17. okt 2025

@anonym_autor “ v šedej jeseni na ňu posledný lúč bude ukazovať " autor, dnes si si toho trochu viacej šnupol, nie? 🥴

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_34bafa
17. okt 2025
@anonym_8d8e30

@anonym_autor “ v šedej jeseni na ňu posledný lúč bude ukazovať " autor, dnes si si toho trochu viacej šnupol, nie? 🥴

@anonym_8d8e30 ale s tou jesenou to prekombinoval lebo príjemný jesenny vánok ako jej slova a potom zrazu šedá jeseň ,kde je všade tma😁😋

nika23t
17. okt 2025

@anonym_autor takáto žena určite nečaka na muža, ako si Ty. Pravdepodobne by si absolútne nespĺňal jej predstavy o partnerovi. A áno, sú také ženy.

kitycat
17. okt 2025

Urcite sedi na MK a caka na Deza s jednym zubom a sklonmi k utokom 🤣

7miriam77
17. okt 2025

Predpokladám, že ty si tiež dokonalost sám o sebe, že máš krásne 190 CM vypracované telo, husté vlasy, krásne oči. Určite si chlap do koča aj do voza, ktorý dokáže svojej partnerke splniť všetko, čo jej vidí na očiach. Verím, že si empatický, milý, dobrý, vnímavý, tolerantný a dokážeš počúvať. ......a prosím ťa, už sa preber.... dokonalosť neexistuje!!!! Vždy v každom vzťahu a na každom človeku ti bude niečo vadiť. Vieš prečo? Pretože sme všetci rozdielni a jedineční.

som_realistka
17. okt 2025

Urcite existuje, ale takato zena, ked prekrocis jej hranicu ta s usmevom posle do teplych krajin a ked budes privelmi utocny, tak tak s tym ocarujucim usmevom ubije najtazsim vydanim encyklopedie, lebo pouzit na to panvicu bude povazovat za prizemne.

dora281
Autor odpoveď zmazal
biba_18
17. okt 2025

také ženy určite existujú - podľa mňa sú ale zadané…

anonym_f29db8
17. okt 2025

🤣🤣🤣uplne ako ked som otvorila maminu knihu od pilcherovej.

luciaruz
17. okt 2025
@anonym_f29db8

🤣🤣🤣uplne ako ked som otvorila maminu knihu od pilcherovej.

@anonym_f29db8 neeee 🤣🤣🤣

enmery
17. okt 2025

Vyrábajú už bábiky v životnej veľkosti, s dokonale zamatovou pokožkou...objednaj si.

marianarem
17. okt 2025

@anonym_autor Toto som presne ja, ale zial som uz stastne vydata 🙂

biba_18
17. okt 2025

@marianarem žial alebo chvalabohu či našťastie? lebo žiaľ šťastne vydatá mi nejde dokopy … jedine že pre neho žiaľ 😏

kitycat
17. okt 2025
@7miriam77

Predpokladám, že ty si tiež dokonalost sám o sebe, že máš krásne 190 CM vypracované telo, husté vlasy, krásne oči. Určite si chlap do koča aj do voza, ktorý dokáže svojej partnerke splniť všetko, čo jej vidí na očiach. Verím, že si empatický, milý, dobrý, vnímavý, tolerantný a dokážeš počúvať. ......a prosím ťa, už sa preber.... dokonalosť neexistuje!!!! Vždy v každom vzťahu a na každom človeku ti bude niečo vadiť. Vieš prečo? Pretože sme všetci rozdielni a jedineční.

@7miriam77 zabudla si romantik, ale v posteli dominantny a divoky 😂

Strana
z4