Fungujú aplikácie na zoznámenie pre cca 45-ročných ľudí?
Myslite ze zoznamkove aplikácie fungujú aj v okolí 45 rokov? Ci už neskúšat radšej?
kurzy, univerzitu tretieho veku vyskusat, tam chodi vela seniorov
@anonym_468a4d 45 rokov predsa nie je seniorský vek
@anonym_468a4d 45 senior🤣🤣🤣🤣nieeee
@anonym_autor Ak si muž, skúšaj to pokojne s mladšími ženami, ktorým bijú biologické hodiny. Určite nejakú 35+ nájdeš. Ak si žena, budeš to mať v tomto veku eľmi, veľmi ťažké. Najmä ak chceš vážny vzťah.
@anonym_autor funguju, ale necakaj, ze v tom veku je tam niekto pouzitelny.
@anonym_468a4d ja mám 44 a už mám kostým do truhly 💋
@anonym_autor Ak si muž, skúšaj to pokojne s mladšími ženami, ktorým bijú biologické hodiny. Určite nejakú 35+ nájdeš. Ak si žena, budeš to mať v tomto veku eľmi, veľmi ťažké. Najmä ak chceš vážny vzťah.
@anonym_d4a65c Preco to maju zeny velmi tazke? Mozu si najst mladsieho, to ju omladi.
@anonym_468a4d na univerzitu tretieho veku chodia dochodcovia, vacsinou 65+, nezriedka 70+. Je to v bežný pracovný deň dopoludnia. V 45tke bežne ženy rodia deti a muži sa ešte len ženia a zakladajú si rodiny.
@anonym_468a4d ja mám 44 a už mám kostým do truhly 💋
@terezia74 máš už aj hrobové miesto? Lebo ja mám, čiže pozor. To asi už podľa niekoho v 50tke ideme na dôchodok a v 60tke sme už v DSS a balíme 🙂
@anonym_468a4d Fíha, už len 5 rokov a som senior... 🙂
@anonym_468a4d Fíha, už len 5 rokov a som senior... 🙂
@pr85 keby si velmi chcel, vybavim ti prihlasenie na skolu tretieho veku. Lebo u nas beru od 40tky. Ale nikto v tom veku tam nechodi, vacsinou ako tu bolo spominane, od 65 vyssie.
@pr85 keby si velmi chcel, vybavim ti prihlasenie na skolu tretieho veku. Lebo u nas beru od 40tky. Ale nikto v tom veku tam nechodi, vacsinou ako tu bolo spominane, od 65 vyssie.
@anonym_874440 Konecne normalna reakcia. Univerzity stredneho veku su od 40r a su aj pre seniorov a kazdy sa tu rozculuje ... 🙂
@anonym_874440 Konecne normalna reakcia. Univerzity stredneho veku su od 40r a su aj pre seniorov a kazdy sa tu rozculuje ... 🙂
@anonym_468a4d nikto od 40tky tam nechodi. Ucim tam a su tam ludia od 65r, tak sa spamataj a neurazaj.
@anonym_autor skús napísať mne správu, a ja s tebou rád zoznámim. To je najlepšia aplikácia.
No a odpovedal tu teda niekto, ked sa teda maju seniori zoznamovat? 🙂
@anonym_autor kamoška vravela, že tam sú len totálni zúfalci... Je rozvedená, dve deti, dobre zabezpečená, chcela si nájsť hlavne kamaráta na nejaké výlety atd, nie si zavesiť chlapa na krk a do baráku, a bola úplne zhrozená 😂 Tuším spomínala Tinder, Badoo a ešte niečo, už si nepamätám názov... Ale účty si tam asi po troch mesiacoch zmazala, lebo že to bol fakt otras. A samé prasa, ak rozumieš😖😂 Nakoniec si nabrnkla chlapa úplnou náhodou, samozrejme, v rálnom živote👍
@anonym_autor kamoška vravela, že tam sú len totálni zúfalci... Je rozvedená, dve deti, dobre zabezpečená, chcela si nájsť hlavne kamaráta na nejaké výlety atd, nie si zavesiť chlapa na krk a do baráku, a bola úplne zhrozená 😂 Tuším spomínala Tinder, Badoo a ešte niečo, už si nepamätám názov... Ale účty si tam asi po troch mesiacoch zmazala, lebo že to bol fakt otras. A samé prasa, ak rozumieš😖😂 Nakoniec si nabrnkla chlapa úplnou náhodou, samozrejme, v rálnom živote👍
@tiezjedna Tinder som mala cca 2 hodiny, Badoo asi jeden deň 🤣 máš pravdu, des a hrôza ... 🤣🤣🤣
Urcite ano. Aj svokra si nasla v nejakej 55ke partnera. Myslim ze na pokeci
Reálny život ke najlepšia zoznamka. Ja som teraz rozbehnutý na dvoch frontoch, na facebook zoznamke (odtial mám dve 48r a 54r a už prebiehajú rokovania o rande), s ďalšou čo mi dohodil kamoš 50r idem na rande už dnes, a ďalšiu okolo 40r som dnes ráno spoznal a už mám kontakt tak uvidím či pôjde von.
@anonym_autor skús napísať mne správu, a ja s tebou rád zoznámim. To je najlepšia aplikácia.
@unbeholfen nie diky, máš toho veľa a keď som chcela si nechcel
@unbeholfen nie diky, máš toho veľa a keď som chcela si nechcel
@anonym_autor teraz mám dosť kandidátok ale ty si tá z východu? Lebo ak som ja nechcel to muselo byť niečo velké… Tie aplikácie používa vela vekových skupín, takže nájdeš aj vo svojom veku, bezohladu na aplikáciu.