icon

Hľadám kamaráta na nezáväzné písanie

lenkalienka369
13. dec 2025

Hľadám niekoho, s kým si môžem nezáväzne písať... Niečo kamarátske... Nezáleží na tom, či si chlap, žena, pes alebo kôň... Záleží mi iba na tom, že sa nebudeme súdiť....
Mám momentálne problém s alkoholom a trávou a nemám nikoho, komu by som sa zdôverila.. mám síce priateľa, ale neviem mu to povedať, viem že by nereagoval dobre.... Cítim sa proste osamelá... Ak si niekto, komu chýba kamoš cez internet, prosím ozvi sa mi....

sissy27
13. dec 2025

@lenkalienka369 je dobre, ze vnimas svoj problem, prosim, ries to s odbornikmi 🙏
Je tu kocka, ak si dobre pamatam nick @drazil - ona popisala svoju cestu liecby alkoholizmu, skus si precitat jej profil, mozno ti to pomoze.

anonym_534ce4
13. dec 2025

@lenkalienka369 s týmto ti pomôže psychiater veľmi rýchlo. Mal som známeho, čo sa dlhé roky s tým sám trápil a ako absolvoval sedenie, tak mu doktorka vysvetlila, že sú na to v súčasnosti už tak dobre lieky (s minimom vedľajších účinkov ak vôbec) a odvtedy už nemal problém 🙂. V prvom rade, nie je to tvoja chyba (minimálne nie úplne), sú ľudia, ktorí majú proste vyššiu náchylnosť k alkoholizmu, je to dane geneticky. Našťastie žijeme v dobe, kedy sa to dá dobre liečiť. Držím palce, pomodlím sa za teba

anonym_389793
13. dec 2025

@lenkalienka369 si úžasná, že to chceš riešiť💪😉 ale ako píšu vyššie, vyhľadaj odborníka, silno Ti budem držať palce ✊🙏😘

minenkaa
13. dec 2025

@lenkalienka369 normalne chod do nemocnice na psychiatriu

lentakyterapeut
Včera o 18:28

@lenkalienka369 nikoho nesudim a nikto mi tu este nikdy nenapisal spravu. Ak napises budem slusne pisat spat.