Hľadám poslednú veľkú lásku
Az ked som sa zaregistroval na tuto stranku som zistil ze citat komentare sa da aj neregistrovanemu...., Zaujimali ma nazory zien a postoje k zoznamovaniu. No uvedomil som si, ze zoznamovanie na nete ma svoje uskalia. Cital som rozne vase nazory a priznam sa, niektore ma trochu zaskocili. Ale rozhodol som sa aspon vyuzit tu zbytocnu registraciu sem, ved za pokus nic nedam.... Mozno prave tu ma caka niekto, s kym si budeme rozumiet....
Hladam poslednu velku lasku....
Mam 46 rokov, som bezdetny, priemernej postavy... Zivot ma niekolkokrat skusal a laska, ktoru som si vysnival, mi nevysla. Ostal som sam, a hoci si dni zaplnam pracou, priatelmi ci zalubami, viem, ze to najdolezitejsie mi stale chyba.... blizkost. Tiche objatie po dlhom dni, usmev niekoho, na kom mi zalezi, a pocit, ze uz nikdy nemusim kracat sam.
Hladam zenu do 45 rokov, stihlu, najlepsie z okolia Nitra, Sered , Hlohovec. Nevadi, ak mas dieta mozno uz dospele, mozno dospievajuce.... Ja deti nemam, ale viem, ake vzacne je mat niekoho, komu mozes darovat usmev a komu na tebe zalezi....
Rad by som spoznal veselu, prijemnu a rozumnu zenu, ktora este stale veri, ze laska ma zmysel. Zenu, ktora tuzi po vztahu, ci uz z horucej vasne, alebo z mudreho rozumu, ale vzdy s uctou, oporou a pochopenim..
Mozno si to prave ty , ta, ktora sa vie smiat, ale vie aj pohladkat, ked treba.... Ta, ktora tuzi po objati a po tom, aby nikdy neostala sama... Ak si sa pri tychto slovach aspon trochu nasla, budem rad, ak sa mi ozves. Mozno prave my dvaja este mozeme napisat novy, krasny pribeh....
To je veľmi pekné, držím palce 🍀
@alyson29 ako tak pozeram cely modry konik tak vlastne, asi ani nieje sanca ze sa niekto ozve 🙂. Zrejme sa da pisat iba tuna na sklo a to asi nik nenapise 🙂
@samo789 podľa mňa malinká šanca tam je ☺️ je tu dosť aj slobodných mamičiek a aj slobodných slečien bez detičiek, možno sa nejaká ozve 🙂 nestrácaj nádej 🍀
Vek spĺňam ale lokalitu nie 😄
Vek spĺňam ale lokalitu nie 😄
@anonym_175eb8 ako mi raz povedala jedna ukrajinka..."" my u nas na ukrajine ked byvame od seba 200 km tak si myslime ze je to za rohom 🙂""
krasne, drzim ti velmi palce, snad najdes, co hladas 😉 a moznoze aj prave tu.
krasne, drzim ti velmi palce, snad najdes, co hladas 😉 a moznoze aj prave tu.
@evita11223 Dakujem.
Ja keď som najviac túžila po láske prišlo mi k tomu len toľko - je jedno aký druh lásky chcem. Chcem len milovať a byť naplnená. Nasla som si svoju lásku k práci 🩷 ta ma nesklame 😃
Ja keď som najviac túžila po láske prišlo mi k tomu len toľko - je jedno aký druh lásky chcem. Chcem len milovať a byť naplnená. Nasla som si svoju lásku k práci 🩷 ta ma nesklame 😃
@anonym_62d0c8 nesklame, laska ci praca ? 🙂
Prečo poslednú? Netáraj. Mojej tete (mamina sestra) keď umrel manžel,tiež hovorila,že už ako 55ročná umrie sama, nikým nechcená a lala,dnes žije s pánom (slušný, pracovitý,milujúci ju a jej deti), ktorý jej prišiel do cesty úplnou náhodou,sama neverila. Na lásku nie je nikdy neskoro a vždy je šanca,aj keď budeš mať 60. Len sa nelutuj a pobehuj po svete s "otvorenými očami a srdcom". Veľa šťastia 🍀.
Prečo poslednú? Netáraj. Mojej tete (mamina sestra) keď umrel manžel,tiež hovorila,že už ako 55ročná umrie sama, nikým nechcená a lala,dnes žije s pánom (slušný, pracovitý,milujúci ju a jej deti), ktorý jej prišiel do cesty úplnou náhodou,sama neverila. Na lásku nie je nikdy neskoro a vždy je šanca,aj keď budeš mať 60. Len sa nelutuj a pobehuj po svete s "otvorenými očami a srdcom". Veľa šťastia 🍀.
@zuzanita1609 tvoja teta nieje nahodou zena? podla mna ano, a zeny otvorene hladaniu si najdu vzdy, kdezto chlapov otvorenych hladaniu je nasobny prebytok voci hladajucim zenam. Ale dakujem za podporu.
@zuzanita1609 tvoja teta nieje nahodou zena? podla mna ano, a zeny otvorene hladaniu si najdu vzdy, kdezto chlapov otvorenych hladaniu je nasobny prebytok voci hladajucim zenam. Ale dakujem za podporu.
@samo789 a ten pán bol rozvedený, nezáleží na pohlaví, bože 😏. Je tak isto šanca pre slobodného muža,tak tiež aj pre ženu. A ženy to vo veľa veciach majú komplikovanejšie, pretože máloktorý muž bude vychovávať, starať sa o cudzie deti, tobôž pubertakov.
@samo789 a ten pán bol rozvedený, nezáleží na pohlaví, bože 😏. Je tak isto šanca pre slobodného muža,tak tiež aj pre ženu. A ženy to vo veľa veciach majú komplikovanejšie, pretože máloktorý muž bude vychovávať, starať sa o cudzie deti, tobôž pubertakov.
@zuzanita1609 No zo srandy si skus Na FB otvorit nejaku otvorenu skupinu zoznamky, Pomerovo 1zena ku 30 chlapom tam su, a pomerovi 1 zena ku 100 chlapom aj hladaju. preve vcra po tyzdni na takej zoznamke som to zrusil, cize ak sa tam prihlasis ty, tak sa zavali 100 zaujemcov, a ano, jedneho si vyberies, ale ka sanca je to pre tych 99 dalsich 🙂 . preto som aj dnes prisiel sem, zistovat ze preco tie nezadane zeny na tych zoznamkach nechcu byt.
Online zoznamky sú už dlhodobo nezmysel. Pár minút osobného kontaktu ti dá oveľa viac ako celé týždne jalového vypisovania od buka do buka.
Ozval sa niekto? 🙂
@samo789 na mňa takéto zoznamovacky pôsobia veľmi negatívne.
Jediné čo z toho viem je, že hľadáš ženu. Na hlakanie, úsmev, dotyk. Čiže na sex. Máš okolo 45 rokov.
Čo viac.?
Nepíšeš nič viac o sebe čo by malo ženu zaujať:
- akú máš prácu?
- aká časť Slovenska? Nie každý chce cestovať.
- hľadáš ženu na manželstvo alebo len sex?
- akého si vierovyznania a aké máš politické názory - či preferuješ pravicu alebo lavicu, Rusko alebo USA? Možno to znie čudne, ale mnoho ľudí si na týchto veciach nesadne. A ty nič z toho nepíšeš. Tak ako chceš niekoho najst na dlhodobý vzťah? Z toho mi vychádza, že hľadáš len ženu na uspokojenie vlastných potrieb a inak ti je to jedno.
Ja spĺňam všetko,okrem štíhlosti.Ale aj na tom sa už pracuje 😃
A súhlasím (čiastočne)s komentárom vyššie ,veľmi málo info o Tebe,samé nároky
Ale nebalamutte ho. Nalejme si čistého vína. Má pravdu. Ja som papulnatá dosť tak ja to poviem:
Je to tak Samko ako vravíš. Nezdá sa to len tebe, ale už sú aj články a podcasty o tom ako to je na zoznamkách a pri zoznamovaní sa všeobecne. Že je niekoľkonásobná prevaha mužov. My keď ideme na párty tak je nás tam aj 15 ale baby sme len 3-4. A celý podnik natrieskaný mužmi, čo očakaváli že prídu kočky…
Ženy sa neustále sťažujú, že len sa prihlásia a sú zasypané súkromnými správami. Mužom sa toto nedeje. Aspoň som o tom nepočula.
Kamarát sa ma raz pýtal, na takúto rovnicu (čo aj múdru simonu zaskočilo) 🤪 pričom jeho kamoš mu povedal že: “čo nevie ani AI to bude vedieť Simona” 😝😂
Že keď je podľa štatistík na slovensku rovnaký počet žien aj mužov, tak prečo sú všetky ženy zadané a tolko mužov volných? Prečo je na zoznamke 100 mužov na 1 ženu?
Tak sa pozrime na to… osvetárka simča prehovorí:
Celkovo je na Slovensku mierne viac žien než mužov (najmä vo vyššom veku, pretože ženy žijú dlhšie). Ale v mladších a stredných vekových kategóriách je často viac mužov ako žien. Ženy sú na online zoznamkách výrazne pasívnejšie – založia si profil, ale často nie sú aktívne, alebo si vyberajú len z veľmi úzkeho okruhu mužov. Muži naopak píšu masovo, a často aj desiatkam žien denne. Takže to vyzerá, že je tam „100 mužov na 1 ženu“. Mimochodom ženy vstupujú do vzťahov a manželstiev, v mladšom veku ako muži. Keď má muž 30–35 rokov, a hľadá partnerku, veľká časť jeho rovesníčok, už je vydatá alebo má dlhodobý vzťah. Preto sa voľní muži, v určitom veku hromadia, zatiaľ čo voľné ženy v rovnakom veku, sú zriedkavejšie. Muži sú ochotní „hľadať nižšie“ (vekovo, sociálne), ženy naopak skôr „vyššie“ (vzdelanie, príjem, postavenie). To spôsobuje, že veľa mužov zostáva pod čiarou. Ženy majú oveľa väčší výber, pretože každý muž sa uchádza, ale ony si vyberú možno 5%. Tak vzniká dojem, že všetky sú zadané. Čiže v SR je mužov a žien skoro rovnako, ale nie na trhu lásky!!!
Muži sú na zoznamkách nadreprezentovaní, ženy sú tam pasívnejšie, a viažu sa skôr, čo spôsobuje tento nepomer.
Nemáš začo 😉
Jediné čo z toho viem je, že hľadáš ženu. Na hlakanie, úsmev, dotyk. Čiže na sex. Máš okolo 45 rokov.
Čo viac.?
- akú máš prácu?
- akého si vierovyznania a aké máš politické názory - či preferuješ pravicu alebo lavicu, Rusko alebo USA? Možno to znie čudne, ale mnoho ľudí si na týchto veciach nesadne. A ty nič z toho nepíšeš. Tak ako chceš niekoho najst na dlhodobý vzťah? Z toho mi vychádza, že hľadáš len ženu na uspokojenie vlastných potrieb a inak ti je to jedno.
@anonym_17601a tiež podstatný fakt či chlap žije s mamičkou 😏
@samo789 hmm som sice do 40r., stihla, lokalitou blizko, vzdelana aj nezna 😃 ale mam tri male deti a velmi narocnu pracu, a casu pomenej aj na seba....
mozno prave preto sa tazko hlada. zeny v tomto veku, ak nie su vydate, su zvacsa slobodne matky, ktore behaju hore-dolu cele dni, aby vsetko stihali a nemaju toho casu az tolko, aby travili hodiny na zoznamkach. tak sa mozno casto prave ti dvaja ludia, co by si sadli, proste obidu...
@zuzanita1609 No zo srandy si skus Na FB otvorit nejaku otvorenu skupinu zoznamky, Pomerovo 1zena ku 30 chlapom tam su, a pomerovi 1 zena ku 100 chlapom aj hladaju. preve vcra po tyzdni na takej zoznamke som to zrusil, cize ak sa tam prihlasis ty, tak sa zavali 100 zaujemcov, a ano, jedneho si vyberies, ale ka sanca je to pre tych 99 dalsich 🙂 . preto som aj dnes prisiel sem, zistovat ze preco tie nezadane zeny na tych zoznamkach nechcu byt.
@samo789 zaujímavé. Mne zobrazilo príspevok na fb zoznamke. Chlapík hľadá pani, odpísalo mu niekoľko žien. Najviac ma zaujalo že od jednej pani potom pýtal kontakt na mladšiu kamarátku….
Čo viac.?
- akú máš prácu?
@anonym_17601a no si tu ako anonym, cize uz to je problem, hladam zenu a nie anonyma 🙂 ale dobre odpoviem, politicky nezainteresovany, neangazovany, a uz vobec nie na pravicu ci lavicu, moja viera je viera vo zdravy rozum a usudok. hitler bol krestan a zdecimoval stvrtju stareho sveta. moja praca tam nieje schvalne, nakolko by vsetok zaujem bolavne ohladom nej. nilenky sa nehladaju,, milenky proste su.. hlada sa vztah. teda aspon v mojom svete.. cast slovenska je tam spomenuta, nedal by by som 3 dve okresne mesta a tretie mesto v strednej cati juhozapadu, keby byvam v michalovciach. taka co hladam by to dokazala navnimat. politicke strany neuznavam ako celok, no clovek ktory podla mna je najmenej vychcany je prave v opozicii a tomu fandim, schvalne pisem najmenej vychcany.. No a hladam zenu, ktora dokaze presne medzi riadkami tam vsetko vycitat,
Ja spĺňam všetko,okrem štíhlosti.Ale aj na tom sa už pracuje 😃
A súhlasím (čiastočne)s komentárom vyššie ,veľmi málo info o Tebe,samé nároky
@anonym_9abf77 drzim palce, nech sa to podari.
Ale nebalamutte ho. Nalejme si čistého vína. Má pravdu. Ja som papulnatá dosť tak ja to poviem:
Je to tak Samko ako vravíš. Nezdá sa to len tebe, ale už sú aj články a podcasty o tom ako to je na zoznamkách a pri zoznamovaní sa všeobecne. Že je niekoľkonásobná prevaha mužov. My keď ideme na párty tak je nás tam aj 15 ale baby sme len 3-4. A celý podnik natrieskaný mužmi, čo očakaváli že prídu kočky…
Ženy sa neustále sťažujú, že len sa prihlásia a sú zasypané súkromnými správami. Mužom sa toto nedeje. Aspoň som o tom nepočula.
Kamarát sa ma raz pýtal, na takúto rovnicu (čo aj múdru simonu zaskočilo) 🤪 pričom jeho kamoš mu povedal že: “čo nevie ani AI to bude vedieť Simona” 😝😂
Že keď je podľa štatistík na slovensku rovnaký počet žien aj mužov, tak prečo sú všetky ženy zadané a tolko mužov volných? Prečo je na zoznamke 100 mužov na 1 ženu?
Tak sa pozrime na to… osvetárka simča prehovorí:
Celkovo je na Slovensku mierne viac žien než mužov (najmä vo vyššom veku, pretože ženy žijú dlhšie). Ale v mladších a stredných vekových kategóriách je často viac mužov ako žien. Ženy sú na online zoznamkách výrazne pasívnejšie – založia si profil, ale často nie sú aktívne, alebo si vyberajú len z veľmi úzkeho okruhu mužov. Muži naopak píšu masovo, a často aj desiatkam žien denne. Takže to vyzerá, že je tam „100 mužov na 1 ženu“. Mimochodom ženy vstupujú do vzťahov a manželstiev, v mladšom veku ako muži. Keď má muž 30–35 rokov, a hľadá partnerku, veľká časť jeho rovesníčok, už je vydatá alebo má dlhodobý vzťah. Preto sa voľní muži, v určitom veku hromadia, zatiaľ čo voľné ženy v rovnakom veku, sú zriedkavejšie. Muži sú ochotní „hľadať nižšie“ (vekovo, sociálne), ženy naopak skôr „vyššie“ (vzdelanie, príjem, postavenie). To spôsobuje, že veľa mužov zostáva pod čiarou. Ženy majú oveľa väčší výber, pretože každý muž sa uchádza, ale ony si vyberú možno 5%. Tak vzniká dojem, že všetky sú zadané. Čiže v SR je mužov a žien skoro rovnako, ale nie na trhu lásky!!!
Muži sú na zoznamkách nadreprezentovaní, ženy sú tam pasívnejšie, a viažu sa skôr, čo spôsobuje tento nepomer.
Nemáš začo 😉
@simona_racz ale toto vsetko uz viem davno, ze takto nejako to funguje, ci skor nefunguje, vsetko maju v rukach prave zeny. presne tie ktore sa prezentuju "ja nic nehladam mne je takto dobre" a potom ziju od vyplaty k vyplate, vyplakavaju kamaratkam ako to nezvladaju .
@samo789 hmm som sice do 40r., stihla, lokalitou blizko, vzdelana aj nezna 😃 ale mam tri male deti a velmi narocnu pracu, a casu pomenej aj na seba....
mozno prave preto sa tazko hlada. zeny v tomto veku, ak nie su vydate, su zvacsa slobodne matky, ktore behaju hore-dolu cele dni, aby vsetko stihali a nemaju toho casu az tolko, aby travili hodiny na zoznamkach. tak sa mozno casto prave ti dvaja ludia, co by si sadli, proste obidu...
@anonym_a4f987 tri male deti je teda dost, dost myslim dost odvaha ostat s nimi sama. viac krat som premyslal ze ak sa parik rozchadza a ostanu zene 2 ci 3 alebo viac deti, ze ci to mala ozaj dobre premyslene s tym odchodom od partnera, ale do toho sa nikomu starat nechcem. podla mna na tej zoznamke nieje nutne travit cele hodiny, na zaciatok by mozo stacilo tam ich s chutou ozaj nieco urobit a v nieco ustupit aby clovek nasiel toho spravneho. zamerat sa na jedneho a tomu sa venovat . idealne vyzvediet zakladne info a sup, na druhy den na rande. samozrejme nejake bezpecne.
@samo789 zaujímavé. Mne zobrazilo príspevok na fb zoznamke. Chlapík hľadá pani, odpísalo mu niekoľko žien. Najviac ma zaujalo že od jednej pani potom pýtal kontakt na mladšiu kamarátku….
@evazhoufova tak asi neuviedol nejake konkretnejsie specifikacie a ona ich nesplnala🙂

@samo789 Drzim prst 🙂