icon

Hľadám vianočné svetlo v srdci

Včera o 13:41

Hladam zenu, krasnu a jemnu ako rozkvitajuca ruza, s telom pruznym a vyzretym, ako luka po dazdi, pripravena rozvijat spolocny zivot po rokoch bohatej skusenosti, nie v cislech, ale v duchu bliziacich sa 40 jari zivota.. Som muz, ktoreho telo je symfoniou prirodnych zakonov a fyziky,. Svaly pevne a odolne ako kevlarove vlakna prepletene s uhlikovymi vlaknami v karbone, ramena silne a stabilneako zakladne piloty mostov,ruky schopne jemnosti aj sily, chodidla velke a stabilne , aby kazdym krokom tlmili vibracie zeme ktorou viem hut.., podobne ako korene stareho dubu pri burke.. Vysoky a urasteny ako kilimandzaro tyciace sa nad africkou stepou, zahalene jemnym oparom hmly, ktora spaja majestat a neznost. Moj pohyb je tanecny i sportovy, rytmicky a muzy ako prudenie vzduchu nad hladinou oceanov... silny a pruzny ako prudy vo velkej koralovej barerie... Milujem bojove umenia, no nie kvôli agresii, ale ako studium kinetiky a harmonie tela, meditaciu v pohybe... Som intelektual, fascinovany literaturou, poezou a vedou. Ako povedal rainer maria rilke.. Duska sa uci len v tichu, a v tichu sa zrkadli srdce... Hladam zenu, ktora je ako vzacny druh orchidey.. vznesena.., stihla.., krasna... v kazdom detaile, s jemnou vonou osobnosti a energiou, ktora dokaze rozziarit spolocne chvile... Nieco, co je vzacne a zaroven prirodzene, pripravene rast po mojom boku... Ak tvoja krasa a inteligencia rezonuju s tymto vesmirom, ak citis tuzbu po spojeni, ktore je rovnako nezne, ako je pevne, posli mi svoje svetlo...

anonym_2f4080
Včera o 13:43

@anonym_autor 🚩

martinmmartin
Včera o 13:45

daj kontakt na byvale partnerky nech pocujeme aj odvratenu stranu kilimanjara

zuzanita1609
Včera o 13:48

Vďaka 😂. Aj toto je dôvod, prečo mám rada modrého koníka 👍😂😂.

anonym_3c53f1
Včera o 13:53

Kapitán Danko ste to vy? 🤗

svetlonos
Včera o 13:58
@martinmmartin

@martinmmartin
😁 tak nejak

autor
Včera o 14:04
@martinmmartin

@martinmmartin WWW.mojeexmanzelky.com .. tam su chronologicky zoradene, ak mas chut da sa prepnut aj podla dlzky vztahu a milostnych aktivit. Ku kazdej sa tam nachadza kontakt na skype... Pred kazdym manzelstvom samozrejme zoznam pravidelne aktualizujem, nakolko nemam obavu ze by sa dozvedeli ine ako im podavam.

anonym_68bb43

Ak si naozaj taký stabilný ako most, vysoký ako Kilimandžáro a jemný ako orchidea v rannom opare, tak jediná otázka je, či máš ešte miesto v byte aj pre obyčajný vysávač a realitu. Lebo symfónia fyziky je fajn, ale občas treba aj vyniesť smeti bez metafory.

luccys
@martinmmartin

@martinmmartin Pri tychto neralnych poziadavkach podla mna ziadna partnerka este nebola...

svetlonos
Včera o 14:06

@anonym_autor
kedysi som tiez kvetnato opisovala vselico, potom som taketo opisy teatralne v knihach preskakovala, nech sa k pribehu dostanem!
Pokial si pri zmysloch a si so plne vedomy co so napisal - pteco pre ziveho Boha pises toto na MK??
Pokial si fakt takto naladeni, hladaj v specifickych skupinach ale nie tu.
Pri predstave praktickeho zivota s tebou by som osedivela. Kym ty by si sa fostal k veci, ja uz by somala nakupene aj obed uvareny s troma detmi k tomu.
Tiez viem byt jemna du nezna duša ale z toho sa clovek nenaje. Ty mi prides dost nepouzitelny pre bezny zivot. Skus nieco filozoficke riesit, do tej sfery by si sa hodil. Si snilek, to je suoer ale podla toho aj zenu hladaj. A dobra rada - objav najskor to svetlo v sebe, skor ako dokafres zivot zene, kedze to svetlo ocakavas od nej - namiesto od seba!

svetlonos
Včera o 14:08
@anonym_68bb43

Ak si naozaj taký stabilný ako most, vysoký ako Kilimandžáro a jemný ako orchidea v rannom opare, tak jediná otázka je, či máš ešte miesto v byte aj pre obyčajný vysávač a realitu. Lebo symfónia fyziky je fajn, ale občas treba aj vyniesť smeti bez metafory.

@anonym_68bb43
🤣 vdaka, skoro som si cvrkla

anonym_d32e46
Včera o 14:13

No ty vole 🫣

anonym_67410e
Včera o 14:16

@anonym_autor ako prepáč, ale neskutočne trápny článok 🥱

anonym_1a39ba
Včera o 14:21

@anonym_autor ďakujem, som rada že sa nájdu v čase sviatkov ľudia ako ty ...ktorí nás zabavia svojou blbosťou

haley7897
Včera o 14:26
@luccys

@martinmmartin Pri tychto neralnych poziadavkach podla mna ziadna partnerka este nebola...

@luccys to závisí... su psychiatrické oddelenia zmiešané, alebo ženy - muži oddelene?

anonym_371e0c
Včera o 14:30

Tak toto budu tvrde drogy…

anonym_1a39ba
Včera o 14:32

@anonym_autor tu še popilo kus vecej neska

petronelag
Včera o 14:53

@anonym_autor Na takéto príspevky zvyknú na fb písať, že snívaj ďalej.
O vhodnosti takéhoto muža za partnera na reálny život sa dá silno pochybovať.

maca1984
Včera o 14:57

Posielam ti vianočné svetlo z pomaranču 😀

minenkaa
Včera o 15:57

@anonym_autor ja ,ja ,ja ta chcem
Prosím výber si mňa

anonym_44742c
Včera o 16:51

@anonym_autor Radšej si hľadaj terapeuta!;)

anonym_ea0838
Včera o 17:41

@anonym_autor no a teraz prakticke otazky lebo z kilimandzara, symfonie prirody a rannej rosy nevyzijes
1. Zuby mas v akom stave?
2. Hygiena ako? Sprcha aspon 1xdenne? Zuby umyvas?
3. Nechty na nohach? Pedikura?
4. Vlasy su? Kolko a kde
5. Prijem? Kolko? Stabilny? Zamestnanec? Odbor?
6. Byvanie? Hypoteka?
7. Zavazky? Na kolko deti platis? Ake su stare?
8. Alkohol? Drogy? Negativne?
9. Vodicak mas?
10. Ako travis volny cas? Sport? Pravidelne?
No a este fotku by to chcelo.

anonym_b8dda7
Včera o 21:47
@anonym_ea0838

@anonym_autor no a teraz prakticke otazky lebo z kilimandzara, symfonie prirody a rannej rosy nevyzijes
1. Zuby mas v akom stave?
2. Hygiena ako? Sprcha aspon 1xdenne? Zuby umyvas?
3. Nechty na nohach? Pedikura?
4. Vlasy su? Kolko a kde
5. Prijem? Kolko? Stabilny? Zamestnanec? Odbor?
6. Byvanie? Hypoteka?
7. Zavazky? Na kolko deti platis? Ake su stare?
8. Alkohol? Drogy? Negativne?
9. Vodicak mas?
10. Ako travis volny cas? Sport? Pravidelne?
No a este fotku by to chcelo.

@anonym_ea0838 na 8. Je jasná odpoveď, toto by predsa nik triezvy (či alkohol alebo drogy) zo seba nevypotil 😂 teda dúfam, ak áno, tak by ma zaujímal asi najviac jeho psychický zdravotný stav