Hľadáme kamarátku a kamarátov v Banskobystrickom kraji
zuzanahagarova
11. apr 2026
Ahojte, som 34 ročná a mám 8 ročného syna. Hľadáme si kamarátku pre mňa a detských kamarátov, ideálne vo veku 5-10 rokov, pre syna. Je jedno či je to chlapec alebo dievča, na trávenie spoločných aktivít (turistika, prechádzka, káva, kino,...). Syn je nekonfliktný, len má trochu problém s nadviazaním kontaktov, nakoľko ma menšiu rečovu bariéru. A ja tiež nie som typ človeka, ktorý by sa prihováral cudzím ľuďom a nadväzoval nove kontakty. Preto skúšame touto cestou. Sme z okolia Žarnovica, ale nemám problém prísť kdekoľvek v okruhu cca 100km a kludne aj viac, keďže veľa chodíme autom a za dobrým sa oplatí ísť. Našiel by sa niekto?

Ahoj, ja mám 8 ročného syna, trochu sa stráni detí,hlavne kolektívov, tiež je nekonfliktný , je take utiahnutejsie dieťa,takže má problém nájsť si kamaráta, v škole behá len s dievčatami,vyhovuje mu, že sú kludnejsie. Ja som ale mladšia, ale to snáď nebude prekážka, mám 28 rokov. Sme z BB, často chodievame vlakom do žiaru, zbožňujeme park. Ak náhodou, ozvi sa do správy. Týždeň síce mávame pracovný, ale víkendy takmer stále voľné. Radi by sme niekam vybehli.