Hľadanie partnera na koníku
Ahojte. Zaujimalo by ma, ako to vlastne funguje, ci nefunguje pri hladani vztahu na koniku, Je tu obrovska masa ludi, Samozrejme prevazne zien a chlapov par pod zenskym profilom, ale ako trebarz vy nezadane, ako reagujete na to ak sa tu objavi dopyt na hladanie partnerky? Casto to tu vyzera akoby ani nezadane zeny tu neboli. Objavi sa tema kde muz hlada a co nasleduje u tych co ozaj hladaju? Odpisete? a co? neodpisete.. preco? nezaujal? cim? Taka velka komunita ludi, ved tu by mali byt sobase na dennom poriadku , a nezda sa mi to. Tie zadane z dajakeho dovodu sa ho snazia ukamenovat, ale co tie nezadane? kde su? Niesu tu proste?
ako priklad dam @ghost2323.. vyzer to fajn chalan. a ziadna nezadana mu anilen nenapise.
@anonym_autor a ty ako vies, ci mu niektora nezadana nenapisala sukromnu spravu?
Ja som si myslela, že toto je prevažne "mamičkovské" fórum, a nie zoznamka
Nikdy som tu zoznamenie nehladala. Nie je to zoznamka.
@anonym_autor a ty ako vies, ci mu niektora nezadana nenapisala sukromnu spravu?
@magic08 lebo je to on :D boa ako sa prezradil debil
ja som tu raz davnejsie reagovala na jednu zenu co hladala kamosku na kavu a vychadzky a vyklul sa z toho chlap, ktory je doteraz na koniku aktivny a bol uchylny
ja som tu raz davnejsie reagovala na jednu zenu co hladala kamosku na kavu a vychadzky a vyklul sa z toho chlap, ktory je doteraz na koniku aktivny a bol uchylny
@anonym_d98800 nick
@anonym_d98800 nick
@anonym_bb851f nick nejdem pisat, prispieva len obcas a slusne 🙂 ale v sukromnych spravach bol nechutny
Uprimne aj keby som nieco hladala, co nehladam, tak by som nereagovala na pokusy o zoznamenie na MK. Pre mna je MK forum prevazne pre zeny, matky, kde si radia, pomahaju, diskutuju a chlap, ktory sem pride hladat zenu, pre mna (to len moj osobny nazor) posobi jemne zufalo, ze topiaci sa slamky chyta (idem na stranku, kde sa zdrzuju zeny, nevadi, ze je uplne o inom), lebo kto pride hladat zenu na taketo forum, ked dnes existuje x stranok a platforiem na to urcenych.
Nie som tu kvôli zoznamovaniu sa s chlapmi, to by som išla na tinder či kde.
ako priklad dam @ghost2323.. vyzer to fajn chalan. a ziadna nezadana mu anilen nenapise.
@anonym_autor ďakujem za pozitívny názor na mňa 🙂 žiadnu tému som tu ale nevytvoril za účelom, aby som si na tomto fóre hľadal vzťah ale pre radu či povzbudenie, ak mi niekto napíše tak sa rád zarozpravam ale aby tu nedošlo k nedorozumeniu keď som bol ako príklad
@anonym_autor ďakujem za pozitívny názor na mňa 🙂 žiadnu tému som tu ale nevytvoril za účelom, aby som si na tomto fóre hľadal vzťah ale pre radu či povzbudenie, ak mi niekto napíše tak sa rád zarozpravam ale aby tu nedošlo k nedorozumeniu keď som bol ako príklad
@ghost2323 určite :D a ako "autor" vie že ti nikto nepíše????????????
@anonym_bb851f to by aj mňa zaujimalo
@ghost2323 zaujímalo by ma,ako si sa tu našiel,lebo keď klikneš na nick..tak neexistuješ😁
@ghost2323 zaujímalo by ma,ako si sa tu našiel,lebo keď klikneš na nick..tak neexistuješ😁
@miskakyska za nickom ma bodku, preto ti ho nenaslo
Ja som si myslela, že toto je prevažne "mamičkovské" fórum, a nie zoznamka
@huxy Nájdu sa tu aj bezdetné a single. Ako ja napríklad.
@miskakyska za nickom ma bodku, preto ti ho nenaslo
@viestta to ja chápem, ale ako sa tu našiel on, keď mu neprišlo upozornenie 🙄😄chápeme sa?
@viestta to ja chápem, ale ako sa tu našiel on, keď mu neprišlo upozornenie 🙄😄chápeme sa?
@miskakyska zeby si otvoril debatu, ktora ho zaujala nazvom a tam sa nasiel?
@miskakyska veď mu prišla notifikácia, že ho niekto označil. Ak by bol on autor, nemohol by prispieť do diskusie pod svojím nickom, ale len ako autor/anonym. Dva nicky na MK mať nemôžeš. @petamich zdieľam úplne rovnaký názor.
@anonym_autor preco by som pisala cudziemu chlapovi? Ked sa budem chciet zoznamit, pôjdem na tinder. Nie na tehotenske forum.
@miskakyska veď mu prišla notifikácia, že ho niekto označil. Ak by bol on autor, nemohol by prispieť do diskusie pod svojím nickom, ale len ako autor/anonym. Dva nicky na MK mať nemôžeš. @petamich zdieľam úplne rovnaký názor.
@billy_jean prečo by nemohol mať dva nicky? Veď zadá iné údaje, aj na pokeci môžeš mať dva aj milión nickov tak ako môžeš mať milión e-mailových adries ...
@billy_jean notifikácia mu neprišla, bože veď o tom píšem 😄
@miskakyska prečo by mu neprišla? Mne príde, keď ma niekto označí v komentári.
@miskakyska jaj aké su tie zeny naivné ja sa nečudujem že ich tí chlapi tak odrbavaju
@miskakyska zeby si otvoril debatu, ktora ho zaujala nazvom a tam sa nasiel?
@billy_jean keď klikneš na jeho označenie tu v komentári ukáže ti 👇.... tým pádom mu prísť nič nemohlo
@viestta áno..áno..debata o ňom a hneď dobehol🤪 vezmime to tak, že bol správny čas na správnom mieste 😆😆
@miskakyska jaj aké su tie zeny naivné ja sa nečudujem že ich tí chlapi tak odrbavaju
@anonym_bb851f ja neviem,fakt píšem ako tatár, keď to nechápu?😄
@billy_jean keď klikneš na jeho označenie tu v komentári ukáže ti 👇.... tým pádom mu prísť nič nemohlo
@viestta áno..áno..debata o ňom a hneď dobehol🤪 vezmime to tak, že bol správny čas na správnom mieste 😆😆
@miskakyska mmt, vyskúšam. @billy_jean.. @billy_jean