icon

Je vek na zoznamke dôležitý?

Dnes o 10:34

Ahojte..
píšete na zoznamkách skôr chlapom vo vašom veku, alebo to neriešite?
Oslovujete aj mladších, prípadne aj takých, na ktorých viete že nemáte ?
Zaujíma ma, ako to máte vy.. Dikes..

anonym_629c85
Dnes o 10:35

Pre mňa je vek dôležitý, ja chlapom nepíšem, ale odpisujem iba rovesníkom, alebo ideálne o 3-5r viac.

anonym_2891f4
Dnes o 10:46

@anonym_autor ako prvá som nepísala žiadnemu, muži pisali mne a či na veku záleži? Samozrejme .. nikdy som si nepissala s mladšími, ale so staršími a našla som si o 9,5 roka staršieho ❤️ a teda už sme manželia

anonym_0af5b9
Dnes o 10:47

Aká zoznamka? Lebo na takom Tindri si každý nastaví vekový rozsah, v ktorom hľadá partnera a ak sa navzájom stretnete, tak zjavne nie je vek toho druhého ani pre jedného z vás prekážka a taktiež si tam viete napísať, iba ak je zhoda, keďže tam mám foto, na ktorých vyzerám naozaj ako ja, tak neriešim “kto na čo má”, keďže sme si dali navzájom srdiečko, asi sme sa zaujali. Ale neviem ako je to na iných zoznamkach.

anonym_809b29
Dnes o 11:08

vieš si nastaviť rozsah, uprimne vacsinou aj tak vidno z fotky kolko mas cca rokov. ja sommala pravidlno ze max o 3-4 roky starsieho, lebo mi starsi chlapi prisli totalne nechutní - úchyláci. Ale každeho preferencia. ALE - čím vyšší vek u chlapa na zoznamke, tym väčší problem, hlavne taky co nemaju dieta a nikdy neboli v manzelstve.

zaujimavy fakt- vies o tom, že muzi ktory nemali vazny vztah alebo nebývali so ženou (nie matkou) do 30.roku života majú väčšiu šancu že budu inklinovať k drogam, alkoholu a hazardu?

anonym_49c43f
Dnes o 11:21

@anonym_autor ja osobne preferujem muža + - 3 roky, o viac či menej, je to už veľa, iná doba, iné názory atď.

anonym_0078ff
Dnes o 11:51

@anonym_autor na zoznamke máš na každého.💪

anonym_6e5128
Dnes o 11:59

Z môjho pohľadu nezáleží na veku. Ako ja osobne by som mladšieho od seba nebrala, iba staršieho. Ja som ale už vydatá a s mužom máme medzi sebou veľký vekový rozdiel. Vyhovuje mi to takto.

anonym_dfd05a
Dnes o 12:16

Jasné že na veku záleží. Len každý má svoje hranice.

monro
Dnes o 12:19

Keď som bola na zoznamke (tinder, badoo) som si tam predvolila, že mám záujem o mužov vo veku 40 až 53 rokov (mala som vtedy 46). Vždy som čakala na zhodu a potom na to, že ktorý sa ozve.