Kde hľadať serióznych partnerov pre dlhodobý vzťah?
Ženy prosím🙏🏻 5 rokov som single a už strácam všetku nádej v mužoch...to fakt každý chce len sex a nič viac? Kde si hľadáte partnerov? Čo robím zle 😢
Viac menej áno, mužom stačí iba sex, prípadne občasná spoločnosť. Ak sú to muži rozvedení, tak už nemajú ambíciu zakladať rodiny, bývať so ženou, zdieľať domácnosť.
@anonym_autor určite nechce každý len to, len si asi mala smolu na takych ale je ich asi väčšina, to nepopieram. Buď môžeš spoznať ďalej ako doteraz alebo cez nejaký spoločný záujem a snáď budeš mať šťastie.
Viac menej áno, mužom stačí iba sex, prípadne občasná spoločnosť. Ak sú to muži rozvedení, tak už nemajú ambíciu zakladať rodiny, bývať so ženou, zdieľať domácnosť.
@billy_jean
Sú muži a Muži. Ti skutoční minimálne nevyužívajú ženy na sex, lebo si ich vážia. Poznám Mužov, ktorí túžia po autentických vzťahov.
Inak téma randenia je na siahodlhé diskusie...
@anonym_autor prosím hlavne nepôsobí na mužov ako zufalka, to je zaklad
tu na MK je plno ten kde sa muzi stazuju ze s nimi, alebo bez nich zena nechce mat deti
@anonym_autor 10 rokov single...
@billy_jean
Sú muži a Muži. Ti skutoční minimálne nevyužívajú ženy na sex, lebo si ich vážia. Poznám Mužov, ktorí túžia po autentických vzťahov.
Inak téma randenia je na siahodlhé diskusie...
@zmrzlinka2021 v mojom okolí mám rozvedených mužov, čo rozmýšľajú presne takto. A potom ženatých mužov, čo ich polovičky ani vo sne netušia, čo ich muži robia.
Mám 45 rokov a píšu mi samí mladí zajaci,, čo chcú sex so staršou. Dnes mi písali : 37r, 34r, 30 r. a perlička - 21 ročný. S textom. Ahoj slečna, čo tak dať kávu a spoznať sa intímnejšie?
Mám 45 rokov a píšu mi samí mladí zajaci,, čo chcú sex so staršou. Dnes mi písali : 37r, 34r, 30 r. a perlička - 21 ročný. S textom. Ahoj slečna, čo tak dať kávu a spoznať sa intímnejšie?
@anonym_446942 Nechcem byt zla, ale ako kompliment by som to nebrala. To su tie typy, co poslu 100 zenam za den tu istu spravu a cakaju, kto sa chyti.
@anonym_446942 Nechcem byt zla, ale ako kompliment by som to nebrala. To su tie typy, co poslu 100 zenam za den tu istu spravu a cakaju, kto sa chyti.
@luccys ja to neberiem ako kompliment, mňa to uráža. Môj syn je starší od neho.
@luccys to ani nepisu, poznam takych co maju rovno scripty ze napriklad na Pokec alebo aj Tinder to vie poslat tisickam zien naraz spravu. A chalani si potom robia statistiky roznych sprav aku maju konverziu (ze na spravu zena odpise, ide na stretko, ide suk*t...) Namiesto toho aby rozmyslal a viedol konverzacie len pusta scripty ved jedna z 1000 sa chyti :D
Áno, každému ide o sex...ale vieš prečo? lebo tých mužov na zoznamke toto naučili ženy...ženy, ktoré za peniaze pošlu fotky a videa, ženy, ktoré za peniaze idú sexovať a potom to na zoznamkách vyzerá tak, ako vyzerá...že bez hanby ti muž napíše, či mu vyfajčíš za FO alebo rovno ženatí muži ti napíšu, že ťa budú finančne podporovať výmenou za sex.. 😉 realita dnešných zoznamok 😁
@anonym_autor väčšinou na škole - výške. Po 30ke je už ťažké niekoho nájsť.
Ja budem divná ale aj som si hľadala muža len na sex, vzťah som nechcela. A ten môj “muž na jednu noc” bude môj manžel, žijeme spolu a dúfam že sa nám aj babo čoskoro podarí 😀
Ja budem divná ale aj som si hľadala muža len na sex, vzťah som nechcela. A ten môj “muž na jednu noc” bude môj manžel, žijeme spolu a dúfam že sa nám aj babo čoskoro podarí 😀
@anonym_13c37a Nie si divná...klasika na zoznamkách, ide hlavne o sex, ale potom môže prísť aj láska 😉
@lenka1993 veď to je jedno kde to bolo 😁 realita dnešného sveta
Kresťanské stretka.. sú pre mladých, starších, po rozvode, bez partnerov, občas nejaké večery, so súťažami… turistické výlety a pod… Nepíšem, že tam sú iba normálni chlapi, ktorí nechcú len sex a nemajú problémy,chyby, nie sú pokrytci a klamári… ale verím, že sa tam najde koncentrovanejšia vzorka mužov, ktorí seriózne hľadajú hlbší vzťah, ženu na dlhšie a nie len na sex.
@anonym_autor Asi ťa tí milí a slušní nepriťahujú
Kresťanské stretka.. sú pre mladých, starších, po rozvode, bez partnerov, občas nejaké večery, so súťažami… turistické výlety a pod… Nepíšem, že tam sú iba normálni chlapi, ktorí nechcú len sex a nemajú problémy,chyby, nie sú pokrytci a klamári… ale verím, že sa tam najde koncentrovanejšia vzorka mužov, ktorí seriózne hľadajú hlbší vzťah, ženu na dlhšie a nie len na sex.
@ivangeline Krestanske stretka pre rozvedenych? 🤔
@ivangeline Krestanske stretka pre rozvedenych? 🤔
@spongebob1 áno, sú aj také. Cieľom je nájsť prijatie a spoločenstvo, pochopenie… nie prvotne nový vzťah ale sú medzi nimi i takí. Napr… https://www.postoj.sk/87220/musia-v-prvom-rade-...
Treba pohľadať na internetových zoznamkách.
@anonym_autor Diana Fabiánová 😂🤣🤭
https://www.youtube.com/watch?v=yFBq_QfbOw0Je to dlhé ale vypočujte si to. Okrem toho že dáva dokopy ludí, aj vysvetluje prečo je to tak ako je. Ale aby žena s tým mala problém to som ešte nezažila. To skôr muži. Žena neprejde ulicu bez toho aby po nej nevypiskovali, a samé poznámky typu “čau kráska” atď.
Treba pohľadať na internetových zoznamkách.
@anonym_39cd42 ježis, len to nie! To je prúser od začiatku.
tu na MK je plno ten kde sa muzi stazuju ze s nimi, alebo bez nich zena nechce mat deti
@zobaka sťažujú? Veď väčšina mužov nechce deti. To už pre nich nieje pohodlné. A keď žena otehotnie tak utekajú kade ľahšie.
@anonym_446942 dohodím ti kamoša? Ten by velmi chcel slušný vzťah, on je presne taký že nejde mu o sex, len pre mňa príliš starý. Má 44 k tebe akurát. Býva na južnom slovensku. Ty si odkial?
@luccys to ani nepisu, poznam takych co maju rovno scripty ze napriklad na Pokec alebo aj Tinder to vie poslat tisickam zien naraz spravu. A chalani si potom robia statistiky roznych sprav aku maju konverziu (ze na spravu zena odpise, ide na stretko, ide suk*t...) Namiesto toho aby rozmyslal a viedol konverzacie len pusta scripty ved jedna z 1000 sa chyti :D
@binarypete práve pre toto by som nikdy nešla na zoznamku.

@anonym_autor no, najskôr asi povedz kde hľadáš ty