icon

Kde nájsť partnerku v dnešnej dobe?

22. sep 2025

Ahojte,
chcel by som sa vás opýtať, kde v dnešnej dobe hľadať partnerku. Vidím, že na Koníku bývajú rozumné názory, preto sa pýtam práve tu.

Online zoznamiek som už vyskúšal niekoľko, ale pôsobia všetky rovnako. Veľa mužov sa tam správa nevhodne a ten, kto sa chce zoznámiť úprimne, ľahko zapadne medzi túto väčšinu. Zoznamky majú tiež platené balíčky, ktoré často zvýhodňujú „tých nesprávnych“

Mam 28 rokov bývam na dedine a práca spolu so športom ma trochu obmedzuje v spoločenských akciách, no napriek tomu hľadanie nevzdávam.

Zaujímalo by ma, aké máte skúsenosti a kde podľa vás môže človek dnes spoznať niekoho zaujímavého či už v reálnom živote, alebo v online svete.

Ďakujem za každu radu alebo Váš osobný názor

anonym_42d93d
22. sep 2025

Pokec ... V každom prípade tu nie.

7miriam77
22. sep 2025

No asi by som ti odporúčala viac chodiť medzi ľudí, alebo teda aspoň meniť nejaké miesta....skús chodiť na turistiku, do mesta občas zájdi, občas sa zúčastní dakej akcie...teraz sú jarmoky... Proste zvýš šance na nové zoznámenia. A online svet...skús Badoo. Veľa šťastia

anonym_c32b9f
22. sep 2025

@anonym_autor cez kamarátov, kolegov

anonym_0ce639
24. sep 2025

No... určite zoznamku odporúčam... len problém so zoznamkou je ten, že pre mužov nefungujú. Resp. Môžeš používať každý deň, celý rok, a dostaneš tak pár zhôd a to nemusí byť ani extra niekto kto ťa zaujal, ale kde si sa skôr pomýlil alebo ti ušla ruka. :D

No ale, inak pýtaš sa, že kde. No tak povedzme že v mestskom fitnescentre, pri pravidelnom cvičení po práci, počas roka si všimneš kto tam chodí tiež pravidelne, a koho si tam ešte nikdy nevidel a podobne. A môžeš skúsiť sa niekomu prihovoriť. A to ani nemyslím akože priamo baliť, len ako tak ohladom cvičenia, alebo všeobecne z nudy sa predstaviť. ... Po obchodoch v meste chodíš, obchodných centrách, nakupovať. Prečo sa nespýtaš tam dievčat, slušne, nejakým spôsobom?

Inak na zoznamkách odporúčam použiť lokalizáciu v iných štátoch. Ale to aj niečo stojí neskôr, no zase funguje to efektívne tak ako pre ženy zoznamka u nás. 🙂

anonym_ad3ecb
24. sep 2025

@anonym_autor ja sa kľudne hlásim ale nie na vzťah ale na priateľstvo
V dnešnej dobe je to veľmi ťažké je jedno či máš 20 alebo 40 či 60 nájsť si partnera v dnesnej dobe ... hrozne veľa ľudí nikoho nemá a ja si ani neviem predstaviť kde by som niekoho našla keby som ostala sama..Kedysi sme chodili von každý piatok sme sa stretávali ale v dnešnej dobe je veľa ľudí za počítačom a tie zoznamky by sa mi ozaj nechcelo riešit...Držim palce aby si si našiel spriaznenú dušu

autor
26. sep 2025
@anonym_0ce639

No... určite zoznamku odporúčam... len problém so zoznamkou je ten, že pre mužov nefungujú. Resp. Môžeš používať každý deň, celý rok, a dostaneš tak pár zhôd a to nemusí byť ani extra niekto kto ťa zaujal, ale kde si sa skôr pomýlil alebo ti ušla ruka. :D

No ale, inak pýtaš sa, že kde. No tak povedzme že v mestskom fitnescentre, pri pravidelnom cvičení po práci, počas roka si všimneš kto tam chodí tiež pravidelne, a koho si tam ešte nikdy nevidel a podobne. A môžeš skúsiť sa niekomu prihovoriť. A to ani nemyslím akože priamo baliť, len ako tak ohladom cvičenia, alebo všeobecne z nudy sa predstaviť. ... Po obchodoch v meste chodíš, obchodných centrách, nakupovať. Prečo sa nespýtaš tam dievčat, slušne, nejakým spôsobom?

Inak na zoznamkách odporúčam použiť lokalizáciu v iných štátoch. Ale to aj niečo stojí neskôr, no zase funguje to efektívne tak ako pre ženy zoznamka u nás. 🙂

@anonym_0ce639 Ďakujem

autor
26. sep 2025
@anonym_ad3ecb

@anonym_autor ja sa kľudne hlásim ale nie na vzťah ale na priateľstvo
V dnešnej dobe je to veľmi ťažké je jedno či máš 20 alebo 40 či 60 nájsť si partnera v dnesnej dobe ... hrozne veľa ľudí nikoho nemá a ja si ani neviem predstaviť kde by som niekoho našla keby som ostala sama..Kedysi sme chodili von každý piatok sme sa stretávali ale v dnešnej dobe je veľa ľudí za počítačom a tie zoznamky by sa mi ozaj nechcelo riešit...Držim palce aby si si našiel spriaznenú dušu

@anonym_ad3ecb áno, máte pravdu je to v dnešnej dobe celé prevrátene. Ďakujem

simona_racz
27. sep 2025

@anonym_autor na akciách, keď je to cez kamarátov… Inak nie, lebo starší mi hovorili že v 90-tych rokoch, mohli hocikde vonku osloviť ženu, ale dnes by to bolo brané ako obťažovanie. Takže bacha na to. Aj v škole/práci hneď všetko berú ako harašment. Kamaráti na to už doplatili. Oslovil spolužiačku a pár dní na to si ho predvolali že obťažuje dotyčnú. Druhého skoro zbili na diskotéke, keby som sa medzi nich nepostavila, iba preto že ma zobral na tanec, a druhý ma chcel tiež, tak ho chcel zbiť. Hladajte na oslavách, a takých akciách kde viete o koho ide, že nemáte soka ktorý vám spraví zle kvôli tomu atď. Viem že ženu vždy chcú viacerí naraz (ja to tak mám stále) tak bacha hlavne na sokov.

slnecnica145
12. nov 2025

@anonym_autor poradim len jedno a to ,ze na ziadnej zoznamke nemozes najst takeho cloveka akeho si predstavujes,najlepsie je spoznat cloveka niekde vonku ,tam vies ako ta osoba skutocne vypada ,vidis ako sa vyjadruje ,co z nej vyzaruje ,ked si chytrejsi prides aj nato ,ci sa pretvaruje ,hra divadlo ,hra sa na nieco ,co nie je ,ale to spoznaju ludia skor taki,co uz maju s niecim takym skusenosti ,za mna zoznamky su len na zahnanie nudy...a bohuzial v zivote bud natrafis na spravnu osobu alebo sa nikdy nestretnete a zmieris sa aj s tym ,co mas...a zoberes aj to ,co ti zivot ponukne.