Kde nájsť rozumnú a atraktívnu ženu?
Kde by ste hladali zenu pre kamarata. Ide o 40 rocneho chlapa z okresu TT. s vyskou 192 cm a velmi atletickou, vysportovanou postavou. Velku cast zivota stravil vrcholovym sportom, ktory ho naucil fakt discipline, vytrvalosti a praci na sebe. Aj dnes si udrziava vybornu kondiciu a pohyb je akoby pre neho prirodzenou sucastou zivota. Rad sportuje, chodi do hor, bicykluje, alebo travi cas v prirode. Vyštudoval vysoku skolu technickeho smeru a ma titul Ing. Teraz je majitelom vlastnej stavebnej firmy, ktoru si postupne vybudoval vlastnou pracou, a vytrvalostou. Financne je velmi dobre zabezpeceny. Byva v novopostavenom dome (ja to volam hacienda) a vlastni aj vacsiu chatu na Liptove, kam rad chodi oddychovat a travit cas v prirode a prenajima ju. Vzhladovo je to charizmatický chlap s tmavymi ocami a kuceravymi vlasami. celkovo co ho poznam posobi pokojne a vyrovnane. Nie je typ, ktory potrebuje byt stredobodom pozornosti. Skor ide o introvertnejsiu povahu, ktory preferuje kludne prostredie, hlbsie rozhovory a rozumno traveny cas.. pred hlucnymi spolocenskymi akciami. Nepije alkohol a nefajci. Vdaka svojej sportovej kariere mal moznost vela cestovat a spoznat rozne krajiny a kultury. Je velmi scestovany a cestovanie je pre neho dodnes najoblubenejsie.. Za sebou ma jeden dlhy 18 rocny vztah, ktory sa skoncil rozvodom. S minulostou je vysporiadany, bez konfliktov. Deti nema, no rodinu a co viem tak stabilny vztah povazuje za jednu z najdolezitejsich hodnot v zivote. Navonok ma vsetko, co by malo cloveku priniest spokojnost , zdravie, stabilnu pracu, vlastne byvanie, financnu istotu aj mnozstvo zivotnych skusenosti. Vzhladom na svoju povahu nechodi po baroch ani kluboch a preto nie je pre neho jednoduche spoznavat nove zeny. Skusal aj zoznamky, no tie ho skor sklamali. Casto ma pocit, ze tam stretava zeny, ktore su v uplne inej zivotnej situacii, rozmerovo ci rozumovo z inej dimenzie, alebo hladaju nieco totalne ine, ako stabilny partnersky vztah. Hladame zenu ktora je prirodzena, inteligentna a vyrovnana, ktora ma rada aktivny zivot, cestovanie a dokaze si vazit jednoduche veci. Nemusi byt dokonala, no mala by mat zdravy pohlad na zivot, pozitivnu energiu a chut budovat skutocny vztah zalozeny na dovere, respektu a vzajomnej podpore. Otazkou je, kde dnes moze takyto normalny, stabilny a slusny chlap stretnut zenu, ktora hlada to iste. Viete o takej zene? ci o takom mieste kde sa da spoznat normala zena? PS: ten z ruze pre nevestu mu nesiaha ani po kolena. 🙂 a to nezartujem.
@anonym_autor pozri v Tescu,keď bude akcia
Ten opis je zvlastny, az by si clovek myslel, ze pises o sebe 😏 Si to trochu prehnal s tymi superlativmi.
@anonym_autor úžasná, pekná, inteligentná žena sa nenechá podsunúť nejakému kto si sám nedokáže nájsť ženu a potrebuje na to kamaráta 😋
Ak si kamaratka, tak nechaj si ho. Ak sam pises o sebe, si divny, ze pises ako keby niekto o tebe pise. A ak to pise mamicka, tiez divne. V kazdom pripade opis ako poloboha. Ani po kolena mu nesiaha ten z ruze 😃😃. Ruzu nepozeram. Ale ta posledna veta je top 😃.
Ak si kamaratka, tak nechaj si ho. Ak sam pises o sebe, si divny, ze pises ako keby niekto o tebe pise. A ak to pise mamicka, tiez divne. V kazdom pripade opis ako poloboha. Ani po kolena mu nesiaha ten z ruze 😃😃. Ruzu nepozeram. Ale ta posledna veta je top 😃.
@anonym_eed364 pisem o mojom svagrovi, teda ex-svagrovi, nakolko jeho byvala manzelka je moja sestra.
@anonym_eed364 pisem o mojom svagrovi, teda ex-svagrovi, nakolko jeho byvala manzelka je moja sestra.
@anonym_autor Akoze byvala svagrina napise - hladame zenu 😃. Si super sestra, ze sa staras o jej exa. Skoda, ze takeho dokonaleho muza sa tvoja sestra vzdala. Mala by si jej dohovorit. A teraz tu rozpravku o cervenej ciapocke napis 😃.
@anonym_autor Akoze byvala svagrina napise - hladame zenu 😃. Si super sestra, ze sa staras o jej exa. Skoda, ze takeho dokonaleho muza sa tvoja sestra vzdala. Mala by si jej dohovorit. A teraz tu rozpravku o cervenej ciapocke napis 😃.
@anonym_eed364 mozo sa zasmejes ale 2 roky dozadu prave na plese bola sestra za karkulku a on za vlka a to nezartujem cisto nahoda.
Ak by bol taký úžasný, tak nemá problém si nájsť ženu. Môj názor.
@earlgrey ty asi nebudes zrovna nejak velmi inteligentna.
@anonym_autor až mov dokonalo ho opisuješ, ak by bol ozaj taky dokonalý nenal by problem si najst hocijaku ženu
No, daj, prečo sa sestra rozviedla? Inak mi z tvojho plamenneho popisu vychádza asketicky suchár. Brrr.
No a predstav si, že ja to mám veľmi podobne, len som o pár rokov staršia, a z inej časti SVK. Tiež nechodím po baroch, diskotékach a jediné po čom túžim je domov, rodina, niekam patriť, niekto kto sa bude pri mne prebúdzať a s kým budem zaspávať a bude ma milovať.
@anonym_autor niečo na ňom nebude v poriadku, pretože podľa opisu by mal mať na každý prst desať. Už fakt, že švagriná hľadá pre neho ženu je total absurd. Nebude to děvkař?
Mne to pride smiesne, dohadzovat chlapovi okolo 40ky nejaku znamost. Hadam uz je dost stary, aby to vyriesil sam. A mozno ani nikoho nehlada. A ak by aj hladal, tak my ti tu teraz mame dat adresu nejakej dokonalej zeny pre neho ci ako? A otazka, ze "kde sa da najst normalna zena" to cele zaklincovala😏
@anonym_autor niečo na ňom nebude v poriadku, pretože podľa opisu by mal mať na každý prst desať. Už fakt, že švagriná hľadá pre neho ženu je total absurd. Nebude to děvkař?
@anonym_308b22 To je rovnaky princip, ako ked zena (samozrejme podla vlastneho usudku je urcite skvela) pride na zoznamku a vsetci si tam luzri. Samozrejme okrem nej. Takze mozu byt uplne ludia v pohode, len neprebehol posledny chybajuci clanok. Stretnut sa dvaja, kde si plno obaja navzajom vyhovuju. Cim mladsi su dvaja, tym je to lahsie, lebo vela ludi je single, nemaju deti a maju kopec volneho casu. Cim su starsi., tym je to horsie a tazsie. Mensi vyber, menej volneho casu.
Tak najlepšie asi niekde do spoločnosti by mal chodiť alebo pri nejakom tom športe, proste to príde. Ale tiež nechápem prečo to zisťujem pre neho🙂
Mne to pride smiesne, dohadzovat chlapovi okolo 40ky nejaku znamost. Hadam uz je dost stary, aby to vyriesil sam. A mozno ani nikoho nehlada. A ak by aj hladal, tak my ti tu teraz mame dat adresu nejakej dokonalej zeny pre neho ci ako? A otazka, ze "kde sa da najst normalna zena" to cele zaklincovala😏
@luccys "kde sa da najst normalna zena" ano. nakolko sme spolu pozerali zozamku a jedine co tam stoja za nieco su ukrajinky a on sa uz rusky neucil.
Ja autorku chápem
Tiež poznám kopec takých chlapov,len tie ženy...nic moc výber v dnešnej dobe fakt
Ako keby ich jedna plasticko chirurgicka ambulancia mala a záujmy len o seba, jednoducho slabota úplne
Ja autorku chápem
Tiež poznám kopec takých chlapov,len tie ženy...nic moc výber v dnešnej dobe fakt
Ako keby ich jedna plasticko chirurgicka ambulancia mala a záujmy len o seba, jednoducho slabota úplne
@anonym_118d75 skor obezitologicke ambulancie, akoby vsetky mali spolocne.
@anonym_autor nikde. Prečo by som ja mala hľadať ženu pre kamaráta? Maximálne by som ho mohla zoznámiť s nejakou mojou nezadanou kamoškou, ktorá by oňho mohla mať aspoň teoreticky záujem. Ale aby som ja aktívne hľadala partnerku / partnera pre niekoho iného - to je trošku divné. Potom im budeš aj pri sexe sviečku držať?
Veď hádam taký úžasný chlap nemôže mať problém osloviť ženu podľa svojich preferencií.
@anonym_118d75 skor obezitologicke ambulancie, akoby vsetky mali spolocne.
@anonym_autor je to ako mor,ženy oblbnute ilúziou krásy a zabúdajú na iné hodnoty,je to o ničom a škoda, čo už
@anonym_autor je to ako mor,ženy oblbnute ilúziou krásy a zabúdajú na iné hodnoty,je to o ničom a škoda, čo už
@anonym_118d75 daj tip kde v regione chodievaju , stihle, nezadane aspon 175cm vysoke zeny bez deti ktorym to aspon trochu pali .
Tak ked chodi s prace do fitka a potom domov, tak vela zien nespozna, lebo ide tunel rutina a nestretava jednoducho novych ludi... to potrebuje, aby mu hladala partnerku ex-svagrina? Sam musi vediet, ze taketo zeny v tom veku nebehaju po ulici, ale ak vobec - tak na zoznamkach a su opatrnne... ak chce zenu vekovo na zakladanie rodiny, nech sa zapise externe na nejaku vysku - zvysi si kvalifikaciu a tych inteligentnych peknych nezadanych zien bude mat okolo seba kopu..
Netuším 🙄😃
A aké má ten chlap negativa?
@anonym_118d75 daj tip kde v regione chodievaju , stihle, nezadane aspon 175cm vysoke zeny bez deti ktorym to aspon trochu pali .
@anonym_autor Stihla a nad 175 cm? Tych moc nebude. A najlepsie do 25 rokov, ze. Si mal hned napisat, ze hlada modelku.
Tak uz vieme, preco je stale single.
Prečo ja to chápem, chlap ma 40 chlapov, úprimne? Predpokladám, že nehľadá mladú 20 ročnú zlatokopku, a teda reálne pre neho je žena od 30 rokov, a v tejto vekovej kategórii si dovolím tvrdiť, že tie normálne, milé, krásne, múdre, zamestnané sú už dávno zadané, čiže ostáva mu možno tak nejaká rozvedená s dieťaťom čo nemala štastie na lásku, ak veľmi preberá bude sa mu ťažko hľadať, nakoľko píšem nieje už najmladší, píše autor, že mal jeden 18 ročný vzťah takže asi to bude stabilný muž čo vie od života čo chce a chce normálnu ženu, čudné je len, že nemali spolu dieťa za ten vek prežitý, tam by ma tiež zaujímal názor prečo sa rozišli?
Podľa popisu sa Ti páči, pravdepodobne sa páčiš aj Ty jemu, keďže máš nejaké spoločné črty so sestrou (v minulosti sa mu páčila). Prečo to s ním neskúsiš Ty? 😁

Podla mna najidealnejsie v okoli. Ak sportujes, tak v gyme, na podujatiach a pod. Ci s tym nemas dobre skusenosti?