icon

Kde sa môžem zoznámiť s mužom?

12. feb 2026

Ahojte... chcela by som sa zoznamiť s nejakým mužom. V práci tú možnosť nemám a meniť profesiu neviem či chcem.. kam by ste začali chodiť alebo čo by ste pre to urobili? ako by ste to riešili vy? Cez kamarátov som to skúšala a nejak sa nikto nenašiel s kým by som si rozumela. Aktívne cvičím, uvažovala som aj nad zmenou fitka. Jazykové kurzy nie to napíšem už rovno dopredu, ovládam ANJ aj NEJ na super úrovni. Čakali by ste kým vás niekto niekde osloví?

Strana
z2
anonym_1d1e61
12. feb 2026

V dobe internetu asi len na internete.Dnes málokto osloví toho druhého na ulici

anonym_6345db
12. feb 2026

Piatky a soboty sú plné krčmy a bary mužov.

autor
12. feb 2026
@anonym_1d1e61

V dobe internetu asi len na internete.Dnes málokto osloví toho druhého na ulici

@anonym_1d1e61 skúšala som jednu zoznamku ale boli mi tam sympatickí možno tak dvaja muži a aj to z toho jeden býval na druhej strane slovenska... 😀

anonym_5fbc16
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_1d1e61 skúšala som jednu zoznamku ale boli mi tam sympatickí možno tak dvaja muži a aj to z toho jeden býval na druhej strane slovenska... 😀

@anonym_autor Tak musis byt trpezlivejsia. Ludia tam prichadzaju a odchadzaju. Mozno 2 mesiace dozadu tam bol niekto sympaticky a dal sa dokopy s inou. Nemozes prilis cakat, ze prides a za tyzden hotovo. Aj vysnivany byt na kupu nenajdes hned, aby sedela lokalita, vzhlad, rozloha,... , jedine ze nahoda a stastie.

jblheart
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Samozrejme že tu na Modrom Koníkovi ! Taký pán Unbeholven ťa rád stretne a pozve na kávu a keď zistí z ktorého kúta Slovenska si, tak určite si spomenie na nejaké super prívlastky.. Napríklad ak by si bola zo Stupavy tak ti napíše - že nazdar kyslá kapustárka 😂😂😂. Musíš však počkať dokiaľ objaví túto diskusiu a či sa ešte zmestíš do nabitého programu jeho háremu 👍 😀😀

chrobak7
12. feb 2026

@anonym_autor Zase nejaký žurnalista zbiera podklady, aby mohol napísať nejaký článok o dnešných zoznamovacích praktikách????

Prečo píšeš anonymne? Čo sa hanbíš napísať pod svojím vlastným registrovaným profilom?

chrobak7
12. feb 2026
@jblheart

@anonym_autor Samozrejme že tu na Modrom Koníkovi ! Taký pán Unbeholven ťa rád stretne a pozve na kávu a keď zistí z ktorého kúta Slovenska si, tak určite si spomenie na nejaké super prívlastky.. Napríklad ak by si bola zo Stupavy tak ti napíše - že nazdar kyslá kapustárka 😂😂😂. Musíš však počkať dokiaľ objaví túto diskusiu a či sa ešte zmestíš do nabitého programu jeho háremu 👍 😀😀

@jblheart A či nájde dosť prázdnych zálohovaných fliaš, aby ich vrátil do obchodu a zarobil pár euro na tú kávu.

anonym_adf549
13. feb 2026

@anonym_autor zoznámiť sa na internete, na nejakej zoznamke proste a dať si na profilovku fotku tváre a ideálne na seba nejaké domáce oblečenie a morcaciu čelenku na hlavu.

unbeholfen
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jaaaaj tak sa oprav že kde nájdeš “tebe sympatického muža” lebo inák by som sa ti hneď prihlásil že poď sa zoznámiť.

anonym_58adca
13. feb 2026

@anonym_autor odkial si? Kolko mas rokov? Teraz na mna vyskocilo zopar akcii cez vikend pre nazadanych v BA.

autor
13. feb 2026
@anonym_58adca

@anonym_autor odkial si? Kolko mas rokov? Teraz na mna vyskocilo zopar akcii cez vikend pre nazadanych v BA.

@anonym_58adca 28 a byvam kusok od ba

outami
13. feb 2026

@anonym_autor tiež by som skúsila nejaké zoznamky a uvidíš, možno práve tam nájdeš niekoho, kto ti bude vyhovovať

anonym_4efdb1
13. feb 2026
@anonym_6345db

Piatky a soboty sú plné krčmy a bary mužov.

@anonym_6345db ideálna partia!

tato_
Autor odpoveď zmazal
arek00
13. feb 2026

Napriklad aj tu, raz som sem dal moj inzerat na zoznamenie...vsetko bolo, fotky a aj nieco o mne popisane. Bol som veeeeelmi a milo prekvapeny, kolko vela zien sa mi ozvalo. Debata tam bola az na 10 stran 💪...spravy lietali, len problem bol ze vsetky boli z celeho slovenska tak +100 km odo mna a ja uprednostnim zenu z mvojho okolia....
Zoznamit sa da vsade, kazdy jeden chlap co prejde okolo teba je prilezitost...matrix nesedi na zadku a dava sance stale... len sa toho treba chytit 💪✌️

unbeholfen
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_58adca 28 a byvam kusok od ba

@anonym_autor ja som blízko BA spoznáme sa? Vekový rozdiel je medzi nami. Ja mám 44.

anonym_5fbc16
13. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_autor ja som blízko BA spoznáme sa? Vekový rozdiel je medzi nami. Ja mám 44.

@arek00
@unbeholfen nebyt vas dvoch, tak sa tu zeny nemaju ani s kym zoznamit. Esteze ste tu obaja dosli.

anonym_cc8276
13. feb 2026
@anonym_5fbc16

@arek00
@unbeholfen nebyt vas dvoch, tak sa tu zeny nemaju ani s kym zoznamit. Esteze ste tu obaja dosli.

@anonym_5fbc16 👍😂😂😂

anonym_824a43
13. feb 2026

@anonym_autor mas 28, zijes v centre kde sa stahuje/zije extremne mnozstvo tvojich rovestnikov. A nevies sa zoznamit? Natvrdo, problem je v tebe samej. Predstav si, ze si niekde v hladovej doline, kde 90% tvojich rovestnikov je v nemecku, BA...na turnusoch.... v tomto smere som naozaj presvedceny, ze problem je v jednotlivcovi.

unbeholfen
13. feb 2026
@anonym_824a43

@anonym_autor mas 28, zijes v centre kde sa stahuje/zije extremne mnozstvo tvojich rovestnikov. A nevies sa zoznamit? Natvrdo, problem je v tebe samej. Predstav si, ze si niekde v hladovej doline, kde 90% tvojich rovestnikov je v nemecku, BA...na turnusoch.... v tomto smere som naozaj presvedceny, ze problem je v jednotlivcovi.

@anonym_824a43 vynikajúce, ja si naplno užívam výhody juhozápadného slovenska. Ja dochádzam do práce na frekventovanej trase, možností na zoznámenie je kvantum. Len ja zlyhávam v tom ďalšom leveli že niesom pre druhú stranu dostatočne atraktívny.

orisker
13. feb 2026

V Bratislave, v centre mesta.
"Prosím vás, pane, kde by som tu mohol nájsť nejakú peknú a povoľnú ženu a nejaký ten pohárik k tomu?"
"Vidíte ten kostol - Dóm sv. Martina?"
"Áno, vidím."
"Tak tam nie. Ináč všade."

unbeholfen
13. feb 2026

Na obchodnej. Išiel som raz kupovať telefón cez inzerát do karlovky, a ako som prechádzal električkou cez obchodnú, tak tam bolo mrte ludí, pekné ženy, to bola podívaná. Bol to nejaký víkendový večer… Najradšej by som tam vystúpil, ale v karlovke ma čakali tak som sa len cez okno díval na tú krásu okolo.

arek00
13. feb 2026
@anonym_5fbc16

@arek00

@anonym_5fbc16 nahodou, registrujem tu mnoho chlapov.. mozno autorka natrafi na nejakeho aj tu, prajem jej to ✌️

autor
13. feb 2026
@anonym_824a43

@anonym_824a43 a aky je problem vo mne? mňa raz za čas osloví nejaký muž na ulici ale vacsinou je ovela starsi alebo je divny. Vo fitku mam kamaratov ale to su taki ti testosteronovi buchači a jedneho by som doma nechcela lebo je agresívny a druhý tam balí každú druhu. Ostatni maju priatelky. Keď ideme von ja som otvorená, kecám aj všetko ale ak si muz nevypyta cislo ja si pytat nebudem. Čo sa týka kamaratov, skúšala som sa zoznamit cez nich a nevyšlo buď sú ich kamosi zadaní alebo niečo. A ešte dodám posledný muž, s ktorým som sa zoznamila a stretavala ma klamal ze je slobodny a bol zadany. Len pre info a to ma oslovil v kaviarni. A zas zúfalo posobit nechcem, že budem naháňať muzov, pretoze ja sama som submisivna tym padom hladam iniciativnejsieho muza. Neviem byt v pozici vodcu

anonym_5fbc16
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_824a43 a aky je problem vo mne? mňa raz za čas osloví nejaký muž na ulici ale vacsinou je ovela starsi alebo je divny. Vo fitku mam kamaratov ale to su taki ti testosteronovi buchači a jedneho by som doma nechcela lebo je agresívny a druhý tam balí každú druhu. Ostatni maju priatelky. Keď ideme von ja som otvorená, kecám aj všetko ale ak si muz nevypyta cislo ja si pytat nebudem. Čo sa týka kamaratov, skúšala som sa zoznamit cez nich a nevyšlo buď sú ich kamosi zadaní alebo niečo. A ešte dodám posledný muž, s ktorým som sa zoznamila a stretavala ma klamal ze je slobodny a bol zadany. Len pre info a to ma oslovil v kaviarni. A zas zúfalo posobit nechcem, že budem naháňať muzov, pretoze ja sama som submisivna tym padom hladam iniciativnejsieho muza. Neviem byt v pozici vodcu

@anonym_autor Problem je, ze ak je niekto tak pohodlny, ze sa nevie spytat niekoho sympatickeho s usmevom na nieco (kolko je hodin, ako sa dostanem...), vytvorit prilezitost a zvysok aktivity nechat na nom. Iba pasivne caka (viete, som stara skola), ktory trubadur ju oslovi. A preto si tak dopadla aj s tym zadanym klamarom, lebo ti oslovuju zo sportu,..., ci sa nejaka chyti a neda mu. Dalej pasivne cakaj a cuduj sa, preco stale nic ....

autor
13. feb 2026
@anonym_5fbc16

@anonym_autor Problem je, ze ak je niekto tak pohodlny, ze sa nevie spytat niekoho sympatickeho s usmevom na nieco (kolko je hodin, ako sa dostanem...), vytvorit prilezitost a zvysok aktivity nechat na nom. Iba pasivne caka (viete, som stara skola), ktory trubadur ju oslovi. A preto si tak dopadla aj s tym zadanym klamarom, lebo ti oslovuju zo sportu,..., ci sa nejaka chyti a neda mu. Dalej pasivne cakaj a cuduj sa, preco stale nic ....

@anonym_5fbc16 ale odkedy ma zena oslovovat muza? Nerozumiem. Nemam ho este aj zbalit a pozvat na kavu? Neznasam vtierave zeny. Co poznam muzov si z nich maximalne robia srandu aj u nas v rodine.

anonym_5fbc16
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_5fbc16 ale odkedy ma zena oslovovat muza? Nerozumiem. Nemam ho este aj zbalit a pozvat na kavu? Neznasam vtierave zeny. Co poznam muzov si z nich maximalne robia srandu aj u nas v rodine.

@anonym_autor nie, zostan radsej sama, ak ti to vyhovuje
Najskor sa spytas: "Čakali by ste kým vás niekto niekde osloví?" Dostanes radu, ak vytvoris prilezitost, budes mat lepsi vyber. A odpovies, ze to robit nebudes. Tak dobre, nerob.

autor
13. feb 2026
@anonym_5fbc16

@anonym_autor nie, zostan radsej sama, ak ti to vyhovuje
Najskor sa spytas: "Čakali by ste kým vás niekto niekde osloví?" Dostanes radu, ak vytvoris prilezitost, budes mat lepsi vyber. A odpovies, ze to robit nebudes. Tak dobre, nerob.

@anonym_5fbc16 ja som v lete takto raz prihovorila ale nic z toho iba sme kecali a to bolo vsetko 🙂
Ale skúsim. Len vo fitku a tam kam bezne chodim tak tam je to divne.

anonym_5fbc16
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_5fbc16 ja som v lete takto raz prihovorila ale nic z toho iba sme kecali a to bolo vsetko 🙂
Ale skúsim. Len vo fitku a tam kam bezne chodim tak tam je to divne.

@anonym_autor keby vsetko vychadzalo hned na prvy krat, to by bol krasny svet. ... a nudny. 🙂 Skus castejsie ako raz a casom budes vidiet, ci to niekam vedie. Ved prehovor par viet, spomenies, ze musis uz ist. Ak ma zaujem, tak pojde za tebou, si vypyta cislo alebo stretko. Tak nestratis ani vela casu, ani vela dostojnosti. 🙂

autor
13. feb 2026
@anonym_5fbc16

@anonym_autor keby vsetko vychadzalo hned na prvy krat, to by bol krasny svet. ... a nudny. 🙂 Skus castejsie ako raz a casom budes vidiet, ci to niekam vedie. Ved prehovor par viet, spomenies, ze musis uz ist. Ak ma zaujem, tak pojde za tebou, si vypyta cislo alebo stretko. Tak nestratis ani vela casu, ani vela dostojnosti. 🙂

@anonym_5fbc16 si chlap ci zena ked toto radia? Len zo zaujimavosti nie utoku. Ale vyskusam 🙂

Strana
z2