Kde sa zoznámiť s novými mužmi?
Ahojte, už rok som single a nejak sa mi nedarí nájsť novú známost. Myslím si, že je to tým, že sa nemám kde stretnúť s novými mužmi. Ja ako taká mám svoj život dobre zorganizovaný, mám prácu, ktorá má baví, len je tam prevažne ženský kolektív, kamarátky, mám roky tie isté, aktívne cvičím, chodím do posilňovne a na skupinové tréningy ale tam sú tiež prevažne ženy. Vo fitku ma oslovil len raz jeden starší tréner, ktorý by mi mohol byť otcom s prepáčením.. Neviem, či sa mám spoliehať, že nejak to príde, pretože sa snažím chodiť medzi ľudí, ak je nejaká zaujímavá akcia tak sa snažím nahovoriť kamošky a ideme. V lete som chodila dosť von a nikde nikto. Ak som sa mi aj niekto prihovoril vždy taký smalltak a nič z toho.. Zoznamku skúšať nechcem, lebo nechcem padnúť do siete nejakému ktorý by si len užil.. Síce mám "len" 25 ale už som z toho nervózna, že 26 ťuká za rohom a ja furt nič... Už som uvažovala, či aj prácu nezmením.. aby som bola v inom prostredí. Požiadavky na mužov mám také bežné, čiže niesom nejaká náročná princezná, ale dole sa ťahať tiež nenechám.
Zoznamku jednoznačne. Ak si teda rada s niekym píšeš. Alebo všeobecne radšej píšeš ako rozprávaš. Na zoznamke si pekne vieš vyfiltrovať kto ťa zaujíma a kto nie. Kto to myslí seriózne a kto nie. ... Treba trochu aj vedieť uvažovať ako sa správať na tej zoznamke, a pre ženy hlavne - ako hľadať. ... Vonku je šanca, že si nájdeš niekoho s kým si budeš rozumieť náhodou prakticky nulová. Na zoznamke je vysoká. Zvlášť pre babu...
Vonku sa nič samo nestane. Mám svoje skúsenosti. To "vonku" všetci počuli od iných. A to "vonku" znamenalo v drvivej väčšine ísť v piatok večer chlastať do mesta, baru a podobne, resp. sa flákať na ulici a každý vždy zavolal nejakú kamošku či kamaráta...
Take vonku nech si nechajú trosky a alkoholici. Zoznamku by som nevymenil za nič. Len by som uvítal, keby ju ľudia naozaj používali a seriózne používali, nie len ako plácnuť tam fotku a naspamovať hashtagy a hotovo. To ide rovno do koša nech je to aj britney spears.
Zmeň fitko.
neviem si predstaviť, ak náhodou ostanem sama, ako by som sa zoznámila s niekym novým okrem zoznamiek 😀 až raz sa mi stalo, že som sa zoznámila s niekym v meste, bohužiaľ ja som záujem nemala (dovtedy sa ku mne nikto neprihovoril, takže prvá skúsenosť) 😀 môjho priateľa som oslovila ja, ale už sa poznal s kamoškou, na čo sme prišli o pár dní na to keď ma našiel na fb 😂
@anonym_autor a viete odporúčiť nejaké zoznamky?😃 nechcem vyzerat zúfalo zas
@malinkajozka ja som bola predtým 5 rokov sama, čiže ja som si toto všetko prešla, ale potom mi prišiel do cesty ex, ktorý bol síce skvelý človek ale naše cesty sa rozdelili🙂 ja skôr túžim po rodinke 🙂
@anonym_autor a viete odporúčiť nejaké zoznamky?😃 nechcem vyzerat zúfalo zas
@anonym_autor normalny clovek najcastejsie ide na Tinder
Ja som to síce riešila pred 10rokmi, ale mala som viaceré pozit skúsenosti so zoznamkou, konkrétne s pokecom, aj keď viem, že to všetci zatracuju. Proste vela rozhovorov som mala rozbehnutých a vždy niekto potom z toho davu vyčnieval, mali sme si o com písať dlhšie (aj viac týždňov) a nebola nuda ale boli zaujímaví, normalní, aj morálne, intelektuálne v poriadku, neboli uchylaci, nešlo im iba o sex, hľadali seriózny vzťah. Asi s 5mi som mala aj rande, s jedným aj vzťah a jeden ostal ako kamarát a teraz naše deti chodia do jednej škôlky 🙂 takže by som skúsila zoznamku s tým, že by som rátala, že z 20tich rozhovorov ťa osloví možno jeden, a z 10tich s ktorým pôjdeš na rande budeš mat 1 vzťah.
Ale napr moja sestra našla manžela tak, že kým išla na vecko od počítača (chatovala už dlhé mesiace) , tak som na tych 5 minút sadla na jej miesto ja, začala som novy rozhovor s jedným typom a potom keď sa ona vrátila, tak si už písali oni spolu a sú manželia. Proste nikdy nevieš.
Inak manžela som stretla v reálnom živote. V kúpeľoch. Išla som si zatancovať a pozval ma do tanca. Možno sa zdôveruj kamoškam, nech rozhodia siete, možno niekto v ich blízkosti, známosti hľadá partnerku.
V dnešnej dobe a v tomto veku asi Tinder... ja som tam bola iba chvíľu, celkom dávno, ani som nehľadala tak úplne vzťah, ale mala som tam pár veľmi príjemných rozhovorov 🙂 jasné, sú tam aj všelijakí podívini atď., ale myslím, že sa dá na to celkom rýchlo prísť... najlepšie asi skúsiť rande a uvidíš... veľa šťastia 🙂
Myslím si že toto je o vyžarovaní. Mne sa napríklad skoro všade prihvorí nejaký muž aj keď o to absolútne nestojím a nikoho nechcem. Oni akokeby tie ženy čo majú záujem nevidia a idú po tých čo záujem nemajú. Možno to tak pripadá len mne..
@anonym_91768e nepomylil si si diskusiu?
Ja a moje kamošky sme spoznali našich na zoznamkách. Klasika Badoo, Tinder... každá na inej, jednej sadla jedna, druhej iná. Ale tak za seba odporúčam Badoo.
@anonym_autor Ja mám opačnú skúsenosť.
Mňa chlapi vždy stretli v realite...V práci zákazník , rovno si vypýtal moje telefónne číslo a že sa nemusím báť lebo on je policajt :D ... v autobuse "cudzí chlap" , ktorý si len sadol vedľa mňa a 3 roky sme už kamaráti,a máme veľa spoločného ...v paneláku napríklad, keď prišiel nový sused,ihneď sme si padli do oka a nevedeli spolu prestať kecať...Ja neviem , chlapi sú kdekoľvek.V inej práci som mala šťastie len na chlapský kolektív,takže som mala haldu "bratov"....A to som také hanblivé slušné "dievčatko", neznášam flirtovať, niesom vyzývavá..Som len milá.
Ale jedna vec je ich stretnúť a mať kamarátov kopu a druhá vec je či stojí nejaký za to si s ním začať.
So zoznamkami mám len zlé skúsenosti...Buď písal priveľa a nevedel prestať...alebo si vynucoval stretko do 3 dní , najlepšie hneď ..alebo ešte sme sa ani naživo nestretli a už ma odsudzoval prečo som na zoznamke, určite som nejaká tučná, tá fotka nieje moja , alebo ma chlapi neznášajú tak som single ..Koľko profilov a chlapov, tolko "blbín " som si musela čítať.
A úplný odpalovák bol chlapík ,zase zo života (ale ja som sa odsťahovala pred rokmi a jeho som poznala len okrajovo) Vraj na mňa celé roky myslel,tak mi napísal .Keď už sme sa pekne zoznámili a písali denne asi 2 mesiace,povedala by som že sme si mali o čom,jemu vybehlo z úst , že on sa ešte necíti sa stretnúť a potom ,že chcel by sa ale iba kôli s@xu .Dva mesiace si denne vypisuje s babou kôli s@xu???
Nikde nemáš "istotu" ,že to nebude nejaký uchylák,alebo psycho..alebo ,že keď už si rozumiete,tak to nieje iba kôli s@xu ..A ja som napríklad dnes single,po 30-tke..A čo?
To je tak dôležité sa do 26-tky vydať?
A čo keď len narýchlo natrafíš nejakého tupca?
Veď si užívaj svoj život, kým máš celú výplatu pre seba, nijaký chlap ťa nenúti mu prať žehliť..a doma ti nekričia deti až ťa z toho bolí hlava..a máš toľko starosti ,že nevieš kde ti hlava stojí...Vieš kolko žien sa vydá len preto že ich životy sú nudné,tak aspoň sa majú v manželstve a rodine čím "zaoberať" ?
Možno je chybou,že niesi dosť milá, a tvorená komunikovať..Možno je to výzor, ktorý môžeš vylepšiť..Možno odsúdiš chlapa už keď ho vidíš..Neviem, to si musíš ty odpovedať.Ja som vyrástla s bratom,nevadí mi komunikovať s mužmi len tak..
Ale môj osobny názor je ,že na zoznamke sa ľudia spoznajú na sex a potom si spolu aj niečo začnú..to nieje ale správne.To je celé zle...
Skús sa zamerať na to čo ťa baví a na svoje koníčky..a tu hľadaj pána nie "dokonalého" ale podobného ako si ty,teda ktorý má tiež taký koníček.Neverím , že v posilke nieje muž,to musí byť prepchaté chlapi..alebo tam chodíš vtedy keď sú všetci v práci..
Dnes je ťažké sa zoznamovať a najsť si dobrú partiu -polovičku ,svet tak povrchný...
Mňa chlapi vždy stretli v realite...V práci zákazník , rovno si vypýtal moje telefónne číslo a že sa nemusím báť lebo on je policajt :D ... v autobuse "cudzí chlap" , ktorý si len sadol vedľa mňa a 3 roky sme už kamaráti,a máme veľa spoločného ...v paneláku napríklad, keď prišiel nový sused,ihneď sme si padli do oka a nevedeli spolu prestať kecať...Ja neviem , chlapi sú kdekoľvek.V inej práci som mala šťastie len na chlapský kolektív,takže som mala haldu "bratov"....A to som také hanblivé slušné "dievčatko", neznášam flirtovať, niesom vyzývavá..Som len milá.
Ale jedna vec je ich stretnúť a mať kamarátov kopu a druhá vec je či stojí nejaký za to si s ním začať.
So zoznamkami mám len zlé skúsenosti...Buď písal priveľa a nevedel prestať...alebo si vynucoval stretko do 3 dní , najlepšie hneď ..alebo ešte sme sa ani naživo nestretli a už ma odsudzoval prečo som na zoznamke, určite som nejaká tučná, tá fotka nieje moja , alebo ma chlapi neznášajú tak som single ..Koľko profilov a chlapov, tolko "blbín " som si musela čítať.
A úplný odpalovák bol chlapík ,zase zo života (ale ja som sa odsťahovala pred rokmi a jeho som poznala len okrajovo) Vraj na mňa celé roky myslel,tak mi napísal .Keď už sme sa pekne zoznámili a písali denne asi 2 mesiace,povedala by som že sme si mali o čom,jemu vybehlo z úst , že on sa ešte necíti sa stretnúť a potom ,že chcel by sa ale iba kôli s@xu .Dva mesiace si denne vypisuje s babou kôli s@xu???
Nikde nemáš "istotu" ,že to nebude nejaký uchylák,alebo psycho..alebo ,že keď už si rozumiete,tak to nieje iba kôli s@xu ..A ja som napríklad dnes single,po 30-tke..A čo?
Veď si užívaj svoj život, kým máš celú výplatu pre seba, nijaký chlap ťa nenúti mu prať žehliť..a doma ti nekričia deti až ťa z toho bolí hlava..a máš toľko starosti ,že nevieš kde ti hlava stojí...Vieš kolko žien sa vydá len preto že ich životy sú nudné,tak aspoň sa majú v manželstve a rodine čím "zaoberať" ?
Možno je chybou,že niesi dosť milá, a tvorená komunikovať..Možno je to výzor, ktorý môžeš vylepšiť..Možno odsúdiš chlapa už keď ho vidíš..Neviem, to si musíš ty odpovedať.Ja som vyrástla s bratom,nevadí mi komunikovať s mužmi len tak..
Ale môj osobny názor je ,že na zoznamke sa ľudia spoznajú na sex a potom si spolu aj niečo začnú..to nieje ale správne.To je celé zle...
Skús sa zamerať na to čo ťa baví a na svoje koníčky..a tu hľadaj pána nie "dokonalého" ale podobného ako si ty,teda ktorý má tiež taký koníček.Neverím , že v posilke nieje muž,to musí byť prepchaté chlapi..alebo tam chodíš vtedy keď sú všetci v práci..
Dnes je ťažké sa zoznamovať a najsť si dobrú partiu -polovičku ,svet tak povrchný...
@popcorn2myska vieš čo ja mam skoro všetky kamosky zadané, a chcela by som s niekym cestovat a s kamoskami to nejak neni ono.. a celkovo je iné mať partnera a kamaratky
@popcorn2myska v gyme sú chlapi ale nikto za mnou ešte neprišiel a neprihovoril sa. Oni si ma obzerajú a to je tak všetko😃 a az na toho trénera ktorý ma o 2 roky menej ako moj otec😀😀😀
ci si niekoho najdem, ktovie, ale nedavno sa mi skoncil neuveritelne toxicky vztah, ktory som zrejme postrebovala prezit aby som si nieco dolezite v zivote uvedomila. Na zoznamky osobne by som viac nesla, nemam s tym dobre skusenosti, mne tam vypisovali len uchylaci zenaci noa totalni zufali magori, nemala som chut citat tie blbosti. Par ludom z okolia sa tusim na badoo podarilo najst si svoje polovicky ale to muzom, kamoske ani jednej. Skor som otvorena speeddatingom alebo niekde v spolocnosti, na akcii, na podujati sa nenutene zoznamit, popripade ked ta niektora z kamosiek zoznami toto mi pride ako najrozumnejsie riesenie. Ak mas 35+ je to sakra tazke, ked si prezijes nejake tazive vztahy potom mas chut sa skor zamerat jedine na seba, co je moj pripad :D Nejako som sa na to prestala zameriavat. Normalnych muzov je malo, vacsina rozchytana, je to o stasti by som povedala. Tak drzme si palce :D
ak chceš cestovať, skús nejaké zájazdy sama a možno tam stretneš niekoho, kto bude tiež sám, je to o náhode. Tiež rád cestujem aj sám a na zájazdoch spoznávam fajn ľudí.
Aj s tým, ktorý ťa osoloví na ulici, na akcii atď to môže padnúť do toho, že si bude chcieť len užiť a potom už sa neozve, ja by som tie zoznamky nezatracovala, poznám veľa párov, ktoré sa takto zoznámili a vyšlo im to 🙂
@lindous má pravdu. Ja som si na ,,...okeci,, nasla pred 15 rokmi svojho manžela 🥰
@anonym_autor ja som sa s priateľom zoznámila na zoznamke, sme spolu už 4 roky a je to super. Na Badoo, popíšeš si s pár ľudmi a ak ťa niekto zaujme pôjdete na nezáväznú večeru alebo prechádzku a uvidis ako to bude. Podľa mňa je to super a zaujímavé, mňa bavilo písať si s rôznymi ľudmi
Nedávno tu jeden zháňal ženu možno sa ozve 🤣
Nedávno tu jeden zháňal ženu možno sa ozve 🤣
@anonym_873af3 ja zas nehladam prveho co ma dve oci a dycha😀 napadnikov ktory mi nesedia mam dost
@anonym_873af3 ja zas nehladam prveho co ma dve oci a dycha😀 napadnikov ktory mi nesedia mam dost
@anonym_autor neboj robila som si srandu 😄😁😄 kamarátka našla na tinderi tak možno vyskúšaj 😊
Zoznamku jednoznačne. Ak si teda rada s niekym píšeš. Alebo všeobecne radšej píšeš ako rozprávaš. Na zoznamke si pekne vieš vyfiltrovať kto ťa zaujíma a kto nie. Kto to myslí seriózne a kto nie. ... Treba trochu aj vedieť uvažovať ako sa správať na tej zoznamke, a pre ženy hlavne - ako hľadať. ... Vonku je šanca, že si nájdeš niekoho s kým si budeš rozumieť náhodou prakticky nulová. Na zoznamke je vysoká. Zvlášť pre babu...
Vonku sa nič samo nestane. Mám svoje skúsenosti. To "vonku" všetci počuli od iných. A to "vonku" znamenalo v drvivej väčšine ísť v piatok večer chlastať do mesta, baru a podobne, resp. sa flákať na ulici a každý vždy zavolal nejakú kamošku či kamaráta...
Take vonku nech si nechajú trosky a alkoholici. Zoznamku by som nevymenil za nič. Len by som uvítal, keby ju ľudia naozaj používali a seriózne používali, nie len ako plácnuť tam fotku a naspamovať hashtagy a hotovo. To ide rovno do koša nech je to aj britney spears.
@bennn fakt? Dcera sa zoznamila cez zoznamku, zlaty mily chalan ...naoko.... po roku sme až zistili, že je alkoholik, sukničkár a ešte mal navyše aj psychické problémy... este že sme na to včas prišli a nestihol jej komplet zničiť život.... dobrý herec no...
@anonym_autor zoznamky moc nefunguju, a v realite sa aspon mne stava ze kazdu co oslovim je zadana, alebo nic nechce riesit 😅 tak uz pomaly zacinam starnut sam
Ja mam po 40tke, vydatá ....naozaj neviem ci je to tym, ze som není voľná a nikoho nechcem ale ja mam toľko pozvaní, sprav, oslovení. ..ja sa niektorích naozaj neviem doslova zbavit roky 😀. Naozaj nechápem, ze mladá holka rozmýšľa, kde nájsť chlapa.
Práca, šport, voľnočasové aktivity....mne stačí pridať príspevok v skupine na fcb, žiadna zoznamka..záujmové skupiny a uz muži vypisujú.
Napríklad ak mas rada nieco, čomu sa venuješ vo voľnom čase, pridaj sa do tej skupiny, hľadajú sa partaci na x vecí....môžeš sa tam s niekým zaujímavým stretnúť. Fitko, kurzy, turistika....
Ja mam po 40tke, vydatá ....naozaj neviem ci je to tym, ze som není voľná a nikoho nechcem ale ja mam toľko pozvaní, sprav, oslovení. ..ja sa niektorích naozaj neviem doslova zbavit roky 😀. Naozaj nechápem, ze mladá holka rozmýšľa, kde nájsť chlapa.
Práca, šport, voľnočasové aktivity....mne stačí pridať príspevok v skupine na fcb, žiadna zoznamka..záujmové skupiny a uz muži vypisujú.
Napríklad ak mas rada nieco, čomu sa venuješ vo voľnom čase, pridaj sa do tej skupiny, hľadajú sa partaci na x vecí....môžeš sa tam s niekým zaujímavým stretnúť. Fitko, kurzy, turistika....
@mischy00 podľa mňa to je z časti tým, že na FB sú takto aktívni presne tvoji rovesníci a celkovo sú skôr (pre mňa) starší muži otvorení takto sa ozvať náhodnej žene, čo vnímam... aspoň mne ak príde nejaká takáto správa, vždy to je od muža 40+ a ešte aj pôsobia jednoduchšie väčšinou, moji rovesníci vôbec 😅 ale teda ignorujem to tak či tak, keďže tiež som šťastne vydatá
@mischy00 podľa mňa to je z časti tým, že na FB sú takto aktívni presne tvoji rovesníci a celkovo sú skôr (pre mňa) starší muži otvorení takto sa ozvať náhodnej žene, čo vnímam... aspoň mne ak príde nejaká takáto správa, vždy to je od muža 40+ a ešte aj pôsobia jednoduchšie väčšinou, moji rovesníci vôbec 😅 ale teda ignorujem to tak či tak, keďže tiež som šťastne vydatá
@lindous práveže vôbec, v každej skupine je rôzna kategória mužov, keďže su to skupiny pre všetky vekové kategórie. A ozvu sa aj mladý, aj starší....keďže ja neodpisujem, neviem posúdiť každého muža aj z inej stránky. Ale nemyslím si ze je tam len nejaký odpad, keďže su to skupiny, kde sa aktívne ľudia venujú tym činnostiam. A vedia poradiť. Ale oslovujú ma aj reálne, naozaj v tomto neviem kde majú mladé holky problém.
@lindous práveže vôbec, v každej skupine je rôzna kategória mužov, keďže su to skupiny pre všetky vekové kategórie. A ozvu sa aj mladý, aj starší....keďže ja neodpisujem, neviem posúdiť každého muža aj z inej stránky. Ale nemyslím si ze je tam len nejaký odpad, keďže su to skupiny, kde sa aktívne ľudia venujú tym činnostiam. A vedia poradiť. Ale oslovujú ma aj reálne, naozaj v tomto neviem kde majú mladé holky problém.
@mischy00 ja facebook nepouzivam to je pre 35+ podla mna😀 a keď som to pouzivala tak mi zvykli pisat bud nepouzitelne kusy alebo taki co pisali kazdej a velakrat aj mojim kamoskam a ani o tom nevedeli

Aj s tým, ktorý ťa osoloví na ulici, na akcii atď to môže padnúť do toho, že si bude chcieť len užiť a potom už sa neozve, ja by som tie zoznamky nezatracovala, poznám veľa párov, ktoré sa takto zoznámili a vyšlo im to 🙂