icon

Keď dvaja chcú rovnakú ženu a ja prehrám

unbeholfen
Včera o 19:06

V práci mám jedného kamaráta kolegu (osoba A), a došla jedna nová slečna, až trom mužom sa páčila, ale prvého (osoba B) hneď odmietla, s osobou A sa k sebe mali ale tvrdila že s ním nechodí, a somnou bola neutrálne že zatial sme boli kamaráti. Začali sme tráviť spolu čas, rozumeli sme si, ale bolo vidieť že osobu A má rada, lebo stále všade hovorila o ňom. Ženy sú také že keď niekoho častejšie spomínajú ako ostatných, tak k nemu niečo cítia viac. Ja som sa do nej postupne zalúbil, ale horšie bolo že som stále musel byť svedkom ako sa objíma a bozkáva s osobou A, a ako pekne o ňom všade rozpráva. Takže nemohol som vyznať city lebo ajtak by ma odmietla a to je v podstate to isté ako teraz že sme sa na tom pohádali, že proste mne ubližuje že stále rieši osobu A. Ona si ho zastala že nemám závidieť že si vybrala jeho a nie mňa. To je všetko v poriadku je demokracia. Ale v tele prebiehajú tie reakcie čomu sa aj ludovo hovorí chémia, tak ako pri zalúbení máte tie “motýle v bruchu” tak ako pri rozchode, sklamani, je ten opačný pocit. A to tak vnútri bolí niečo čomu hovoria “zlomené srdce” niekto sa vtedy opije, niekto si aj ublíži, proste ten blbý pocit a nejde sa ho zbaviť.

anonym_d2d0b5
Včera o 19:17

To hovoríš o tej upratovacke z mcdonaldu? Či si už zmenil pôsobenie?

sisa_s
Včera o 19:22

Dakujeme za oznam.

lentakyterapeut
Včera o 19:26

Cize traja robite mekace a upratovacka ma rada chees tak ide po tom co robi cheese ?

anonym_9ef8ed
Včera o 19:29

Daj sa najskôr dokopy ty sam az potom hľadaj nejaku zenu pretože inak nevyhras nikdy

anonym_98206d
Včera o 19:38

Nie si sam tie potvory nadrzane jeden kolik im nestaci. su to carodejnice.

anonym_7bd94e
Včera o 19:39

Neublížila ti ona, píšeš že odzačiatku bolo jasné, že vy ste kamoši a že sa jej páči osoba A... ak si si robil nádeje a držal si ju blízko napriek tomuto, tak si iba ty ubližoval samému sebe... ona srdcu nerozkáže, nič ti nesľubovala a bolo tvojim vedomím rozhodnutím si nedržať odstup, keď tvoje pocity boli jasne iné ako jej...

anonym_f677cc
Včera o 19:45

vážne si myslíš,že nejaká mladá slečna bude chcieť starého ufňukanca?A to si medzi t ým ešte stíhal aj upratovačku z mekáča.....ty si chodiaca zúfalosť,z teba to kričí už z diaľky

simona_racz
Včera o 19:46

@unbeholfen jooooj zlatko máš to komplikované ale vysvetlím. Netrápi ťa žena ani kamarát. Trápi ťa tvoja pripútanosť k predstave, že ai mala vybrať teba. Utrpenie nevzniká z odmietnutia, ale z odporu voči realite. Láska, ktorú cítiš, je tvoja skúsenosť, nie jej záväzok. Pocit ,,hnusu" je zranené ego, nie zlomené srdce. Keď zmizne potreba byť vybraný, zmizne aj utrpenie.

Keď ťa pália uhlíky v dlani, pustíš ich. Ty ich držíš a pýtaš sa, prečo bolia. Žena si vybrala. Tobsa stalo. Bolesť je myšlienka, ktorú k tomu pripájaš.

Ak sedíš v blate a hovoríš ,,som špinavý", vstaň! Ak tam nesedíš a sleduješ, blato sa ťa netýka.

Láska je prebytok bytia. Keď si plný, dávaš (ona tomu kolegovi). Keď si prázdny, žiadaš (ty od nej).
Kým potrebuješ, aby sa ona správala určitým spôsobom, nie si slobodný.

Tak nebuď smutný, zober si k srdcu tieto moje slová. Poplač si. Ale keď sa budeš riadiť týmto, tak budeš vyrovnaná osobnosť ako ja.

Vy ostatní nebuďte naňho takí zlí. Prosím. Ja som neutrálna, a nikomu neškodím, ani neprajem nič zlé. Nech píše ako chce, nech používa nárečie, aké chce, ale podľa mňa, je lepší človek ako mnohí z vás. Chudoba nieje hanba, ani diagnóza. Ja ti držím palce Her Unbeholfen 🙂 aby si bol šťastný, či už so ženou, alebo bez. Daj na moje slová, a nikdy viac sa ti toto nestane. Všimni si ako ti radím ja, a ako ostatní. Nejdem riešiť že máš zmastiť kolegu, alebo sa s ňou pohádať. Ale choď od základu. Podľa môjho návpdu, by si sa ani nezalúbil, a toto celé, by sa nemuselo stať.

simona_racz
Včera o 19:48
@anonym_7bd94e

Neublížila ti ona, píšeš že odzačiatku bolo jasné, že vy ste kamoši a že sa jej páči osoba A... ak si si robil nádeje a držal si ju blízko napriek tomuto, tak si iba ty ubližoval samému sebe... ona srdcu nerozkáže, nič ti nesľubovala a bolo tvojim vedomím rozhodnutím si nedržať odstup, keď tvoje pocity boli jasne iné ako jej...

@anonym_7bd94e joooj ďakujem v podstate toto isté som mu vysvetlovala.

anonym_98206d
Včera o 20:07
@simona_racz

@unbeholfen jooooj zlatko máš to komplikované ale vysvetlím. Netrápi ťa žena ani kamarát. Trápi ťa tvoja pripútanosť k predstave, že ai mala vybrať teba. Utrpenie nevzniká z odmietnutia, ale z odporu voči realite. Láska, ktorú cítiš, je tvoja skúsenosť, nie jej záväzok. Pocit ,,hnusu" je zranené ego, nie zlomené srdce. Keď zmizne potreba byť vybraný, zmizne aj utrpenie.

Keď ťa pália uhlíky v dlani, pustíš ich. Ty ich držíš a pýtaš sa, prečo bolia. Žena si vybrala. Tobsa stalo. Bolesť je myšlienka, ktorú k tomu pripájaš.

Ak sedíš v blate a hovoríš ,,som špinavý", vstaň! Ak tam nesedíš a sleduješ, blato sa ťa netýka.

Láska je prebytok bytia. Keď si plný, dávaš (ona tomu kolegovi). Keď si prázdny, žiadaš (ty od nej).
Kým potrebuješ, aby sa ona správala určitým spôsobom, nie si slobodný.

Tak nebuď smutný, zober si k srdcu tieto moje slová. Poplač si. Ale keď sa budeš riadiť týmto, tak budeš vyrovnaná osobnosť ako ja.

Vy ostatní nebuďte naňho takí zlí. Prosím. Ja som neutrálna, a nikomu neškodím, ani neprajem nič zlé. Nech píše ako chce, nech používa nárečie, aké chce, ale podľa mňa, je lepší človek ako mnohí z vás. Chudoba nieje hanba, ani diagnóza. Ja ti držím palce Her Unbeholfen 🙂 aby si bol šťastný, či už so ženou, alebo bez. Daj na moje slová, a nikdy viac sa ti toto nestane. Všimni si ako ti radím ja, a ako ostatní. Nejdem riešiť že máš zmastiť kolegu, alebo sa s ňou pohádať. Ale choď od základu. Podľa môjho návpdu, by si sa ani nezalúbil, a toto celé, by sa nemuselo stať.

@simona_racz chvilku som tomu zacal verit 😄 ale tak kazdy tu nie je vzdy za seba ale skor su vacsina fiktivne postavicky mozno ako aj ty.

ivanaks
Včera o 20:08

@unbeholfen Lásku si nevynútiš ani nevytrucuješ. Ona si vybrala iného. Chápem, že Ťa to bolí a ešte chvíľu aj bude. Nikto nie je dôležitejší ako Ty sám. Daj sa dokopy a láska si Ťa raz nájde (aspoň dúfam, lebo pôsobíš na mňa ako milý chlapík). Prajem Ti pokojné Vianoce a úspešnejší nový rok, či už v pracovnej, alebo súkromnej sfére. Držím Ti palce! A skús si s odstupom a chladnou hlavou prečítať príspevok od @simona_racz, myslím, že to celé pekne pomenovala.

tiika
Včera o 20:15

@unbeholfen vidím to takto - zacni sa mat rad! Aj keď budeš smutný, sklamaný, nešťastný, daj si sam sebe to, čo by ti dal milujúci rodič - pochopenie, prijatie, žiadne súdy, ale ani sľuby či falošne nádeje. Realita je taká, aká je. Ty máš rad ju, ona teba nie, nič viac. Neznamena to, ani že ty si horší, ten druhy lepsi, ona neviem aká. Proste si v takých chvíľach pomysli, je to tak, ako to ma byt (aj keď ešte nemusíš vedieť prečo).
Podľa mna ta to ma niečomu naučiť - možno odpútať sa od niekoho, kto tvoje city neopatuje, nesúdiť za to seba, ani ju a nespôsobovat si ďalšiu bolesť.
Píšeš, ako musis byt svedkom, že sa spolu objímajú, bozkávajú. Nie, nemusíš. Nič nemusíš, ani toto. Môžeš sa stretávať len s kamosom, alebo i s nou ale len pokial sa nebudete bavit o nich dvoch. Alebo môžeš zmeniť prácu, ak sa to inak nedá.. sú rôzne možnosti.

sevrin
Včera o 23:07

@unbeholfen nepáčiš sa jej, to je všetko. To isté by som ti napísal aj pred 15 rokmi, keď som prvý krát zaevidoval tvoje fňukanie, prečo ťa žiadna nechce. Čo už narobíš... stáva sa. Ale u teba je to horšie, že už len fyzický vzhľad nie je žiadne terno.

anonym_98206d
Včera o 23:32
@sevrin

@unbeholfen nepáčiš sa jej, to je všetko. To isté by som ti napísal aj pred 15 rokmi, keď som prvý krát zaevidoval tvoje fňukanie, prečo ťa žiadna nechce. Čo už narobíš... stáva sa. Ale u teba je to horšie, že už len fyzický vzhľad nie je žiadne terno.

@sevrin on tu fnuka 15 rokov ? 🫨

unbeholfen
autor
Dnes o 05:10
@tiika

@unbeholfen vidím to takto - zacni sa mat rad! Aj keď budeš smutný, sklamaný, nešťastný, daj si sam sebe to, čo by ti dal milujúci rodič - pochopenie, prijatie, žiadne súdy, ale ani sľuby či falošne nádeje. Realita je taká, aká je. Ty máš rad ju, ona teba nie, nič viac. Neznamena to, ani že ty si horší, ten druhy lepsi, ona neviem aká. Proste si v takých chvíľach pomysli, je to tak, ako to ma byt (aj keď ešte nemusíš vedieť prečo).
Podľa mna ta to ma niečomu naučiť - možno odpútať sa od niekoho, kto tvoje city neopatuje, nesúdiť za to seba, ani ju a nespôsobovat si ďalšiu bolesť.
Píšeš, ako musis byt svedkom, že sa spolu objímajú, bozkávajú. Nie, nemusíš. Nič nemusíš, ani toto. Môžeš sa stretávať len s kamosom, alebo i s nou ale len pokial sa nebudete bavit o nich dvoch. Alebo môžeš zmeniť prácu, ak sa to inak nedá.. sú rôzne možnosti.

@tiika presne to som urobil, že sa bavím s kamošom, a tento cirkus nás v podstate ešte viac zblížil, lebo ona vykvákala kamošovi že som ju balil, a že som sa s ním porovnával, a všetko, a on sa ma dokonca zastal aj pred ňou! To nás v podstate s kamošom ešte viac zblížilo lebo sme skoro do rána písali o nej, že ako na mňa bola vytočená a on ukludňoval situáciu a zastával sa ma. Práve on čo mal byť mojim sokom, mi držal stranu, mal pre mňa pochopenie a tak. Ale úplne sa nevyhnem tomu lebo síce máme naplánované veci že ideme len my dvaja ale čo ak s kamošom príde aj ona? To sa akože mám otočiť a odísť? Alebo keď kamoš mal pre mňa pochopenie tak mu poviem že keď my budeme spolu, tak nech tam ona nieje. Lebo jediné riešenie je fakt len nemusieť sa tomu prizerať. @sevrin ty na to čo hovoríš. V tomto mi možno aj dáš za pravdu.