icon

Kedy sa stretnúť po zoznámení?

27. nov 2025

ahojte. Pisali ste si uz s niekym , s kym ste sa spoznali na dialku, ci uz cez zoznamku, alebo nejak podobne, Pisali ste si tak dlho pred prvym stretnutim, ze ste prisli do bodu, kedy ste si uz nemali co povedat a nakoniec ste sa ani nestretli? Nieco take kde z prveho ocarenia , silnych emocii, motylov v bruchu, ste sa nakoniec ani nestretli? A co teraz? Lutovat a hnevat sa na seba, ze stretnutie mohlo prist ovela skor a spolocne zazitky by uz dominovali dalsim dbatam, alebo sa presviedcat ze asi by s nim bola nuda aj tak a nemali by ste si co povedat ?

anonym_e8281a
27. nov 2025

Tak pisat si tyzdne mesiace... je len zabijanie casu kym stretnes niekoho, kto sa s tebou stretnut chce...

januska12323
27. nov 2025

Čím skôr sa stretnete tým lepšie.

haley7897
27. nov 2025

Hlavne sa asi nestresovat niečím co sa nestalo. To je ako platiť účet ktorý nedlhujem..

la_dolce_vita
27. nov 2025

To nestretnutie malo aky dovod? Riesit co by bolo alebo nebolo je len strata casu.

autor
27. nov 2025

@la_dolce_vita vzajomne dopisovane zacalo viaznut menej a menej az nakoniec uz pozvanie neprislo.

unicornlady
27. nov 2025

Ako dlho ste si písali?
Bývate od seba ďaleko, že ste sa nestretli?

Ono, písať si s niekým, tam to môže uviaznuť. A naživo to môže fungovať.
Rovnako aj opačne, písanie fajn, ale naživo žiadna chémia či súhra.

autor
27. nov 2025
@unicornlady

Ako dlho ste si písali?
Bývate od seba ďaleko, že ste sa nestretli?

Ono, písať si s niekým, tam to môže uviaznuť. A naživo to môže fungovať.
Rovnako aj opačne, písanie fajn, ale naživo žiadna chémia či súhra.

@unicornlady 55 km je to

la_dolce_vita
27. nov 2025
@anonym_autor

@la_dolce_vita vzajomne dopisovane zacalo viaznut menej a menej az nakoniec uz pozvanie neprislo.

@anonym_autor tak ste sa nestretli, zivot ide dalej... preco to riesit, akosi nechapem.

anonym_9c3a61
27. nov 2025

Keď som bol mladší tak prvýkrát som sa stretol s niekým cez internet po pár mesiacoch ale osobne sme si nerozumeli a keď som sa stretol s inou po týždni tak doteraz ju mám ako kamarátku....ak je možnosť sa stretnúť tak zbytočne je to predlžovať

annammaarria
27. nov 2025

@anonym_autor Ahoj. My sme si písali 2 aj pol roka, ale nepravidelne. Potom sme sa stretli, o mesiac sme mali prvú spoločnú dovolenku koncom augusta a teraz po 4 mesiacoch ideme spolu bývať.

danica2711
27. nov 2025

očarenie, silné emócie, motýle v bruchu - z písania?! To koľko máš rokov? A keď ste si zakrátko nemali čo povedať, teda napísať, tak čo ľutuješ?

alexanderkovacs
28. nov 2025

@anonym_autor cim skor stretnu ked je tam vzajomna simpatia. Ked pisete intenzivne tak max tyzden, ked sem tam tak par tyzdnov. Ale hlavne cim skor lebo potom vzťah uz nebude mat sancu. Skor vychladne ako by ste zacali stretavat

nelka93
29. nov 2025

@anonym_autor ano spoznali sme sa medzi vianočnými sviatkami, po par dňoch sme sa stretli, začali sme spolu žiť a uz sme manzelia. Písať s niekym neviem ako dlho a bez stretnutia je strata času, hlavne ak ty hľadáš niečo ine