Kto všetko je tu single?
Kto všetko tu je single? Kľudne anonymne len chcem vediet ze nie som sama. A napíšte aj vek 😀 začnem ja.
Žena, 40
👩🏽 42
Žena,38
@anonym_autor zena 42
35
38
žena, 44
Žena, 29r
@anonym_autor ja niesom single ale závidím vám, svätý pokoj ..robíš si čo chces a kedy chces, proste sloboda
Muž 41 single
Muž, 41
Muž 28 ..Namaste 🤞🏻🫣
Žena, 37 a ako dobre mi je <3
Žena, 27
@anonym_autor ja, žena 47. Dnes sme sa bavili, že po operácii kolena pôjdem asi do kúpeľov a moja mama zahlásila mojej dcére, donesie ti odtiaľ ,,apuku,, tam taký sú... 😆
@anonym_autor Bol som single do 32, potom 3 roky chodenia a už vyše 5 rokov ženatý.
@anonym_autor Bol som single do 32, potom 3 roky chodenia a už vyše 5 rokov ženatý.
@pr85 čiže 40 a mimo témy 🤣🤣🤣
@anonym_f88ba2 Ale dlhý čas som single bol. A dokázal som ten čas efektívne využiť pre seba (cestovanie, štúdium cudzích jazykov, atď). Teraz som už len otecko (a preto som na MK).
@pr85 v pohode, som zvyknutá, ze tu ľudia vzdy píšu aj mimo témy 🤣
ehhh....ženy píšu anonymne,muži pod nickom.
Zaujímavé.
@anonym_autor ja niesom single ale závidím vám, svätý pokoj ..robíš si čo chces a kedy chces, proste sloboda
@anonym_674f12 ak máš elektronický prístup na slovensko.sk tak žiadosť o rozvod si môžeš podať aj dnes. Vyriešené.
ehhh....ženy píšu anonymne,muži pod nickom.
Zaujímavé.
@rozculena to vieš, muži : hej, som single keby náhodou niektorá 👋🏽
Ženy : hej, som single a pre vlastný kľud chcem aby to tak zostalo 🤚🏼🤣🤣🤣
Muž 27 rokov a single
@anonym_674f12 Ja si mozem robit co chcem a kedy chcem a to som vydana pani. Manzelstvom nestracas slobodu.
Žena, 41.
zena 36 aj ja som sama 🙂 ale dufam ze uz coskoro nebudem
ja tiez som, ale nemusime uz byt ani jeden, ked si dame sancu.

@anonym_autor ja, zena 44