Mám dať druhú šancu po prvom nepodarenom stretnutí?
Ahojte, zaujíma ma názor od starších skúsenejších žien, ktoré majú šťastné dlhoročné vztahy/manželstvá. Ako by ste sa zachovali na mojom mieste.. Včera som mala mať prvé stretnutie s jedným mužom a boli sme dohodnutí len, že večer sa uvidíme a čas si upresníme.. No on sa mi od 4 do 8 neozval a údajne zaspal a ja som nevedela, či ideme nejdeme alebo čo. On mi napísal, že sa ospravedlnuje že zaspal a či už je to teraz neskoro niekam ísť.. Tak som odpísala, že áno je to neskoro kým sa nachystám atď.. Bola som sklamaná.. Tak som si dnes dala deň na premyslenie a navrhol mi ďalšie stretko.. On sa veľmi ospravedlňoval, že to pokašlal a že skoro ráno vstával niekoľko dní po sebe a že bol neskutočne unavený.. Neviem, či mám na to ďalšie stretko ísť, na jednej strane som sklamaná, lebo som si to predstavovala inak, na druhej strane vyzerá, že to má v hlave zrovnané a je mi sympatický..
ja som na prve stretko meskala polhodinu lebo som zaspala🤣 teraz je to moj manzel
Toto je len na prvý čierny puntík, určite daj druhú šancu...
Mohla si o 6 zavolať, ako to vidí a či sa máš chystať.
Teraz už len byť viac ostražitá, či náhodou škrt cez plán neurobila manželka.
Keď mu neplánovane telefonuješ zodvihne, alebo má naliehavú prácu a teraz nemôže rozprávať?
Alebo zistíš, že ťažko pracuje a je z toho unavený.
Choď, nemáš čo stratiť. Možno je to ten pravý a dokonca aj ľavý.
Ty si sa mu neozvala či to platí? Obaja ste spravili chybu, viniť z toho len jeho je blbé.
Chod a uvidis,mozno budes velmi prekvapena ako moc sa bude snazit za to prve spackane rande.
Dohodnite si presny cas a hotovo.
Išla by som, občas proste nejde všetko podľa plánu a stane sa všeličo... ale nemáš čo startiť si myslím, jedno rande ťa nezabije, keď výjde tak super, keď nie, tak budeš na tom rovnako ako teraz, ale nebudeš rozmýšľať čo keby...
Jasne možno to bude ten pravy🙏😉
Uvidíš dalej😉
Ano. Moze sa stat. Chapem, ze ta to nahnevalo, ale ospravedlnil sa.
ja by som uz po tomto v kombinacii s mojimi skusenostami s chlapmi co "len zaspali" na dalsie nesla. uz mam k "zaspatiu" taku averziu... ked mam nieco dohodnute, dam si budik.
ale mozno zaspi aj na vlastnu svadbu...
Mohla si o 6 zavolať, ako to vidí a či sa máš chystať.
Teraz už len byť viac ostražitá, či náhodou škrt cez plán neurobila manželka.
Keď mu neplánovane telefonuješ zodvihne, alebo má naliehavú prácu a teraz nemôže rozprávať?
Alebo zistíš, že ťažko pracuje a je z toho unavený.
@anonym_4cdc41 manzelku ani priatelku urcite nema
@anonym_autor Nemáš čo stratiť, tak prečo to neskúsiť? To je skôr tvoj problém,lebo si sa tešila. Ale to neznamená, že to nemôže vyjsť neskôr
@anonym_autor hovorí sa - zlý začiatok, dobrý koniec... Určite choď, inak nezistis
Mne sa to tiež raz stalo keby ma nezobudil mobil ako kamoška mi volá kde som asi po 10-15min čo sme sa mali stretnúŧ a ja doma v posteli tak tiež by som neprišla. Síce na rande som nikdy nemeškala ale dala by som mu šancu. Napriek tomu, že o mne všetci ktorí ma poznajú vedia, že vždy chodím všade skôr, už keď niekde idem na čas mám pocit, že meškám tak sa mi toto stalo.
Už len to,že sa vie ospravedlniť by som brala ako plus
Choď a uvidíš.
Keby si videla naše prvé rande 🤣 Písali sme si na pokeci asi 2 mesiace, ja som sa stretnúť nechcela, on ma lámal. Mali sme vianočné posedenie s kolegyňami v bare a jasné že sa popilo, tak som mu písala nech príde stretneme sa. Pokedy prišiel som vytriezvela, bolo mi hrozne zle a celý čas čo sme boli spolu som rozmýšľala či sa idem 🤮 v bare na wcko alebo nie. Nešla som. Bolo mi jasné že to rande je prvé aj posledné. On sa chudák snažil, ja som ho ani nepočúvala, fakt mi bolo hnusne zle. A v decembri bude 18 rokov čo sme spolu.
Mala si pristat na rande po 20. "...co si musela chystat? Videli by ste sa a na prvotny otuk by to stacilo. Mozno by ste sa tulali a tulili do polnoci. Vedela by si, ci ozaj zaspal, alebo drzo klame a pred tebou uz mal ine"vyberove konanie". Nie si moc pohotova... 🥀
@anonym_autor stalo sa mi niečo podobné. Bol ženatý 🙂
@anonym_autor áno, stane sa...ale ja by som si nastavila budík, ale tak chlapi inak rozmýšľajú🤣
@anonym_autor stalo sa mi niečo podobné. Bol ženatý 🙂
@joannita a tiež si s tebou vypisoval od rána do večera?
@joannita a tiež si s tebou vypisoval od rána do večera?
@anonym_autor keď nebol s manželkou, áno. Dokonca mi aj rad vyvolával 😁
Mne tvrdil, že je rozvedený pár rokov a potom som našla jeho ženu na IG ako pridávala spoločne zaľúbené fotky.
Mala som aj ďalšieho, ktorý mal snúbenicu v Žiline a do Ba za mnou chodil často. Tiež som vďaka sieťam zistila že má frajerku doma, s ktorou plánovali svadbu,vlastnili dom...
A ešte jeden, ale ten mi sám po 2 stretkach prezradil, že má frajerku s ktorou sa snažia o dieťa a dokonca ma volal k nim domov, keď ona bola v práci, že si užijeme.
Toto všetko sa mi stalo v priebehu posledneho roka.
Takto chlapi funguju, takíto sú.
Tak ozvať si sa mohla aj ty jemu. Prípadne ísť na hodinku von o ôsmej. Nevidím dôvod sa neviem koľko chystať.
@anonym_autor keď nebol s manželkou, áno. Dokonca mi aj rad vyvolával 😁
Mne tvrdil, že je rozvedený pár rokov a potom som našla jeho ženu na IG ako pridávala spoločne zaľúbené fotky.
Mala som aj ďalšieho, ktorý mal snúbenicu v Žiline a do Ba za mnou chodil často. Tiež som vďaka sieťam zistila že má frajerku doma, s ktorou plánovali svadbu,vlastnili dom...
A ešte jeden, ale ten mi sám po 2 stretkach prezradil, že má frajerku s ktorou sa snažia o dieťa a dokonca ma volal k nim domov, keď ona bola v práci, že si užijeme.
Toto všetko sa mi stalo v priebehu posledneho roka.
Takto chlapi funguju, takíto sú.
@joannita preboha to je mi velmi luto..
Na sretko chod a uvidis ako to dopadne. Či zase zaspí alebo čo sa udeje a podľa toho sa zariadis
Mala si pristat na rande po 20. "...co si musela chystat? Videli by ste sa a na prvotny otuk by to stacilo. Mozno by ste sa tulali a tulili do polnoci. Vedela by si, ci ozaj zaspal, alebo drzo klame a pred tebou uz mal ine"vyberove konanie". Nie si moc pohotova... 🥀
@anonym_1a7120 tak neskoro by som už s niekým koho nepoznam von nešla. A určite mu netreba uľahčovať život a ustupovať zaspal tak ma smolu aj podľa toho ako zareaguje sa dá o nom dost zistiť
@anonym_autor veď choď, stať sa to môže hoci komu. Možno by bola škoda nedať mu druhú šancu ak je taký normálny ako píšeš. Držím palceky 😉👍

Sama ho nepoznáš a nepoznáme ho ani my. Môže to byť fakt len blbá zhoda náhod ze zrovna keď ste mali mať stretnutie tak to "pokaslal" tým ze zaspal. Skus mu dat jednu šancu a vnímaj. Neodpisuj ho na základe jedného omylu. Stane sa, človek zaspí aj na pohovor na ktorom mu záleží tak aj na rande atď.