Mám šancu nájsť mladšieho partnera?
Vzdy ma povahou a spravanim pritahovali mladi partneri kvoli urcitym veciam ktore chlapi v mojom ci v starsom veku uz nemaju. Mam mladych kamaratov a citim sa pri nich o dost lepsie aj zaujmy a tak.
Lenze otazka je ci by ma taky mlady chcel. Mam coskoro 28 a hladam nieco tak od 18 do 22. Lenze chalani chcu prirodzene mladsiu od nich. Tak to vacsinou je.
Co sa tyka rodiny skrz zdravotnych veci deti mat nebudem takze nad rodinou nepremýšľam ani nebudem. Co si o tom myslite? Ja skor poznam pripady kde zena ma 40 a chlap 30 ale skor ma zaujima ci to ide aj v takomto mladom veku u chalanov alebo takito skor naozaj hladaju mladicku ako su oni
Ved je mlady a blby a financie tiez nic moc. Ci mas sancu v tomto veku? Ano, mas. V 28 r si v najkrajsom veku, muzi maju zaujem. Ked sa spytas v 45-50tke, ci najdes mladsieho, tak vtedy skor nie.
Záleží na čo. Ak si k svetu, tak toho mladšieho bez problémov nájdeš, akurát sa nedá čakať, že to bude navždy alebo že si za pár rokov nezmysli, že chce deti.
28 chcu vsetci. Mladi aj stari.
Ja som vždy bola na mladších a aj som v tom veku randila s o 4-5 rokov mladšími chalanmi, no ukázalo sa, že kamarátstvo fungovalo lepšie ako vzťah. Pri ešte mladších si nemyslím, že by išli do reálneho vzťahu s o 10 rokov staršou "tetou", maximálne tak úlet, aby sa pochválili, že zbalili MILFku. Nakoniec som skončila s rovesníkom.
Preboha. Keď si predstavím môjho 18 ročného študenta s 28 ročnou kofou. 🤣🤣🤣Čo by si s ním okrem sexu asi tak robila? Rozprávala sa o Fortnite?
@anonym_autor ak si staršia a finačne za vodou, vždy sa nájde mladý cicik, ktorý sa mile rád na teba nacucne a nechá sa vydržiavať. Ešte zvlášť, ak sa budeš o neho starať ako láskavá mamička 😃
Preboha. Keď si predstavím môjho 18 ročného študenta s 28 ročnou kofou. 🤣🤣🤣Čo by si s ním okrem sexu asi tak robila? Rozprávala sa o Fortnite?
@anonym_9df8db 18 to som asi prehnala 🤣🤣ale ja mam dost specificke zaluby a to maju len mladi chalani.
Som dost realisticka mozno negqtivna co sa tyka vztahov - ja neverím ma vztah ktory vydrží do smrti takze staci dokym si budeme rozumiet a mat obaja chut byt v tom vztahu. Kedze ja rodinu riešiť nikdy nebudem
Jaaaaaaaaaaaj načo ti bude taký mladý blbec
@anonym_autor Čiže pomaly starneš, si infantilná, neplodná a ešte aj málo zarábaš.🤣🤣🤣🤣🤣 Vhodná jedine na jednorazový sex, prípadne si daj inzerát, že zaučíš mladých chlapcov do čarovného sveta sexu. Priestor však musíš mať vlastný, lebo k rodičom, do detskej izby si ťa študent neodvedie a na hotel mať nebude. Možno sa nejaký nájde a popritom si bude hľadať seberovnú mladú dievčinu. Ale ak ti toto stačí...
@anonym_autor No tak zajačika ulovíš jedine na vidinu "bezprácneho" sexu - bez okolkov, bez zbytočných namotávačiek, bez záväzkov, ideálne na jednu noc - nech sa môže pochváliť kámošom, čo za "pumu" ulovil a čo všetko s ňou robil. Viac od toho nečakaj...
@anonym_9df8db Co je na tom take ze preboha? Dobre no, povedzme ze 18 rocny je vacsinou este decko, ale nie vzdy. Ale ja som mala 31 (a 10 rocnu dceru) a 20 rocneho priatela a ostali sme spolu vela vela rokov. Nakoniec som opustila ja jeho, on uz nikdy inu zenu nechcel ani nemal a to ma dnes 47!. Stale sme v kontakte, lebo moju dceru berie ako svoju vlastnu, moje vnucata ako nase vnucata, dcera ho berie ako otca, proste sme rodina, aj ked my dvaja uz spolu nezijeme (on by stale chcel, ja uz celkovo ziadneho muza nechcem -nepotrebujem). Cize zivot pise rozne pribehy..
@anonym_autor myslíš čo bude mať s tej brigády cez víkendy?
@anonym_autor Čiže pomaly starneš, si infantilná, neplodná a ešte aj málo zarábaš.🤣🤣🤣🤣🤣 Vhodná jedine na jednorazový sex, prípadne si daj inzerát, že zaučíš mladých chlapcov do čarovného sveta sexu. Priestor však musíš mať vlastný, lebo k rodičom, do detskej izby si ťa študent neodvedie a na hotel mať nebude. Možno sa nejaký nájde a popritom si bude hľadať seberovnú mladú dievčinu. Ale ak ti toto stačí...
@anonym_b28070 v 28 naozaj nestarnem prave naopak 🤣len vela ludi nevie prekusnut ze existuju aj zeny ktore nechcu starsieho lebo si s nim nerozumeju🙂
A netusim preco sa spomina sex. Keby slo cisto o sex tak nehladam vztah.
Kto si?
@anonym_9df8db 18 to som asi prehnala 🤣🤣ale ja mam dost specificke zaluby a to maju len mladi chalani.
Som dost realisticka mozno negqtivna co sa tyka vztahov - ja neverím ma vztah ktory vydrží do smrti takze staci dokym si budeme rozumiet a mat obaja chut byt v tom vztahu. Kedze ja rodinu riešiť nikdy nebudem
@anonym_autor aké sú tie záluby? Menuj konkrétne. Nech mám príklad, nech si to viem predstaviť o čo ide.
Určite máš šancu ja mam 27 a balia ma 20 roční.. 😂
To je o povahe nie o veku. Ja sa viem porozprávať s ľuďmi od 16 do 70.
Ako matka takého mladého ti odkazujem daj im pokoj a hľadaj si seberovného. Na zvrhlosti majú čas
Pojdem proti prudu hejtu, ktory sa spustil ale ja ti rozumiem, tiez som skor na mladsich ale mam len o rok mladsieho 🤭 Co prakticky ani rozdiel neni 🙂
Chodila som na gymko a tam sa dve ucitelky dali dokopy so svojimi studentmi, vekovy rozdiel okolo desat rokov urcite. Jeden byvaly student, ktory uz bol zo skoly prec ale druhy bol iba 16- 17 rocny zasran, ked sa sepkalo ze tvori par so svojou ucitelkou. Samozrejme, boli z toho klebety po celej skole, nuz ale chalan bol asi vyspely. Zobrali sa, mali dieta a su spolu stastne hadam aj doteraz.
Cize za mna je to vysoko individualne a zavisi to hlavne od dusevnej vyspelosti ale aj vkusu mladeho muza 😉 Zelam vela stastia pri hladani vhodneho zajačika 😂😁
Ako matka takého mladého ti odkazujem daj im pokoj a hľadaj si seberovného. Na zvrhlosti majú čas
@anonym_ab2951 🤣🤣🤣 to si len ty myslíš ze máš nrviniatko doma

@anonym_autor taki mladi chalani chcu akurat tak zenu... takmer absolutne nezalezi na veku, toboz nie ak mas iba 28 🙂 🙂... ak s nimi planujes robit to, co chlapci od bab ocakavaju, tak smelo do toho