icon

Návod na zoznámenie sa

unbeholfen
17. dec 2025

Chcem uspieť tak chcem dodržať všetky vaše rady. t.j. nevyškieram sa, netlačím na pílu že dám väčší interval… Spoznal som upratovačku v McDonaldse a páči sa mi. Vždy keď tam idem tak má službu a vždy si s nou trochu pokecám. Už sme sa takto stretli približne 5x. Kedy je vhodné zaútočiť? Akože vypýtať kontakt, alebo navrhnúť stretnutie mimo jej pracoviska? Ako mám postupovať? Čo jej mám povedať? Kolkokrát sa musím ešte takto stretnúť a prehodiť small talk, kým už bude vhodná doba že netlačím na pílu? Podrobne mi napíšte všetko lebo ja sa nevyznám. Vždy som to robil nesprávne.

Strana
z3
stellarstar
17. dec 2025

Ak tam pôjdeš najbližšie opýtaj sa ju či s tebou nejde.
Ps kde v GA je mäki?

anonym_a1a87b
17. dec 2025
@stellarstar

Ak tam pôjdeš najbližšie opýtaj sa ju či s tebou nejde.
Ps kde v GA je mäki?

@stellarstar kam ci s nim nejde? To sa ma spytat: nejdes so mnou? A kam? Do krikov? Domov?

barka1
17. dec 2025

Zaútočit??? Nikdy! Čo si predátor a ona obet či čo?

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@barka1

Zaútočit??? Nikdy! Čo si predátor a ona obet či čo?

@barka1 to sa tak hovorí lebo že muži sú lovci. Je to myslené tak že vypýtať kontakt, zavolať na rande… Nie doslova. Proste keby je vhodné ísť do akcie, kolko sa má vyčkávať.

anonym_def0fa
17. dec 2025

@unbeholfen Ja ta prosim v mene vsetkych zien neutoc na nu. Ona je len slusna tak ti odpoveda. Ziadna pracujuca zena si nezacne s niekym co vybera smetiaky. Tuto vetu si napis na papier a citaj si ju viac krat denne. Ak chces normalnu zenu, prestan vyberat smetiaky to je zaklad.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@anonym_def0fa

@unbeholfen Ja ta prosim v mene vsetkych zien neutoc na nu. Ona je len slusna tak ti odpoveda. Ziadna pracujuca zena si nezacne s niekym co vybera smetiaky. Tuto vetu si napis na papier a citaj si ju viac krat denne. Ak chces normalnu zenu, prestan vyberat smetiaky to je zaklad.

@anonym_def0fa ved som prestal, mam brigadu, a nevyberam momentalne. Len ked tak moc je (Z) na ociach tak nevydrzim aby som si to nezobral. Však preto ten návod. Ja sa zmením, pracujem na sebe. Budem dodržovať postup čo mi poradíte. Len mi už doprajte lásku. a romantiku.

lentakyterapeut
17. dec 2025

Admin ci moderator by mal taketo hluposti z nudy mazat

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@lentakyterapeut

Admin ci moderator by mal taketo hluposti z nudy mazat

@lentakyterapeut to niesu hlúposti z nudy. Potrebujem rady.

anonym_def0fa
17. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_def0fa ved som prestal, mam brigadu, a nevyberam momentalne. Len ked tak moc je (Z) na ociach tak nevydrzim aby som si to nezobral. Však preto ten návod. Ja sa zmením, pracujem na sebe. Budem dodržovať postup čo mi poradíte. Len mi už doprajte lásku. a romantiku.

@unbeholfen Kym to budes robit vyberat smetiaky normalnu zenu si nenajdes. A ziadne take ze obcas ked je na ociach si vyberies. Nikdy.

anonym_4ba3e8
17. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen uz sa jej opytaj, ci by nesla na kavu. Ak odmietne, aspon budes vediet, ze aj tie small talk jej boli neprijemne.

januska12323
17. dec 2025

Slušne sa jej opýtaj a keď povie nie ber to ako nie.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@anonym_def0fa

@unbeholfen Kym to budes robit vyberat smetiaky normalnu zenu si nenajdes. A ziadne take ze obcas ked je na ociach si vyberies. Nikdy.

@anonym_def0fa vieš jak to láka, su to proste zahodené peniaze…

lentakyterapeut
17. dec 2025
@unbeholfen

@unbeholfen ale su bludy a z nudy. Na to by mal byt zvlast kos

anonym_6273fd
17. dec 2025
@anonym_def0fa

@anonym_def0fa k tomuto musím oponovať, záleží od situácie. Slušne oblečená žena v šatách a lodičkách si zobrala vyhodené stoličky od kontajnera a naložila si ich do auta.

cimage
17. dec 2025

Opytaj sa jej, ci po praci zajde na kavu.

anonym_10f80d
17. dec 2025
@unbeholfen

@barka1 to sa tak hovorí lebo že muži sú lovci. Je to myslené tak že vypýtať kontakt, zavolať na rande… Nie doslova. Proste keby je vhodné ísť do akcie, kolko sa má vyčkávať.

@unbeholfen muzi su lovci 😂 len co im to odobria zasluzile matky na konovi

anonym_188572
17. dec 2025

@unbeholfen najprv sa jej opýtaj aký mala deň, pokecaj a potom sa opýtaj či by ste spolu mohli niekedy zájsť na kávu. Že nie do Mekača, ale po práci niekde inde v meste. Tu kávu jej potom aj zaplať. O tom jej samozrejme nič nehovor, je len info pre teba.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@lentakyterapeut

@unbeholfen ale su bludy a z nudy. Na to by mal byt zvlast kos

@lentakyterapeut ziadne bludy z nudy ja tu realne tu zenu chcem zbalit.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@anonym_188572

@unbeholfen najprv sa jej opýtaj aký mala deň, pokecaj a potom sa opýtaj či by ste spolu mohli niekedy zájsť na kávu. Že nie do Mekača, ale po práci niekde inde v meste. Tu kávu jej potom aj zaplať. O tom jej samozrejme nič nehovor, je len info pre teba.

@anonym_188572 ja viem, ja som neni žgrloš veď len teraz na posedenie som minul 17,30 čo ini majú na 3 dni… Ja som velkorysý keď mám z čoho…

la_dolce_vita
17. dec 2025

Ak vnimas z jej strany naklonnost, opytaj sa, ci by si ju mohol niekam pozvat, ze by si ju rad spoznal blizsie. Ak bude suhlasit, nech ti povie, aku ma konkretne predstavu. Napr. kaviaren, v meste punc, kino, prechadzka, vylet..

sevrin
17. dec 2025
@unbeholfen

@anonym_188572 ja viem, ja som neni žgrloš veď len teraz na posedenie som minul 17,30 čo ini majú na 3 dni… Ja som velkorysý keď mám z čoho…

@unbeholfen z tej sumy 17,30 si koľko minul na seba? Bolo to menej ako 17,30?

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@sevrin

@unbeholfen z tej sumy 17,30 si koľko minul na seba? Bolo to menej ako 17,30?

@sevrin na seba lebo nikoho nemám.

stellarstar
17. dec 2025
@anonym_a1a87b

@stellarstar kam ci s nim nejde? To sa ma spytat: nejdes so mnou? A kam? Do krikov? Domov?

@anonym_a1a87b na kávu? Preboha !🙄

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Však nech povie ona… Uvidí sa ako ona rada trávi voľný cas.

anonym_6273fd
17. dec 2025

@unbeholfen zájdi do nemocnice na personálne a opýtaj sa, či nepotrebujú sanitára. Mal by si pravidelný príjem aj viac možností na zoznámenie.

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Mne stači aj tá jedna.

anonym_def0fa
17. dec 2025
@unbeholfen

Však nech povie ona… Uvidí sa ako ona rada trávi voľný cas.

@unbeholfen Ty inak tak casto chodis do mekaca? 5 krat ani za rok tam nejdeme. Ale ako kazdy nech chodi ako casto len chce. Len zo zaujimavosti sa pytam.

unbeholfen
autor
17. dec 2025

Ale poradili ste… Keď som sa jej spýtal či by si našla čas, tak už išli všemožné výhovorky takže je po skcii… U žien to funguje tak že áno znamená áno, a všetko ostatné znamená nie.

anonym_4ba3e8
17. dec 2025
@unbeholfen

Ale poradili ste… Keď som sa jej spýtal či by si našla čas, tak už išli všemožné výhovorky takže je po skcii… U žien to funguje tak že áno znamená áno, a všetko ostatné znamená nie.

@unbeholfen no vidis, tak teda nic. Len uz orosim ta neries s nou ani to small talk.

unbeholfen
autor
17. dec 2025
@anonym_def0fa

@unbeholfen Ty inak tak casto chodis do mekaca? 5 krat ani za rok tam nejdeme. Ale ako kazdy nech chodi ako casto len chce. Len zo zaujimavosti sa pytam.

@anonym_def0fa ale pozor 5x od vtedy ako chodím do Bratislavy na ten projekt pre zdravotne znevýhodnených. Brigáda sa len pridala ale tiež v BA. To je už od zhruba jesene.

Strana
z3