icon

Neistota pri zoznamovaní cez internet

9. sep 2025

Skusam silu internetu a hlavne hladam zenske rady (muzi vitani) 🙂

Dievcata, pisem si 8 dni s jednym muzom, zacali sme si pisat na zoznamke, potom sme si vymenili kontakty a teraz je kontakt cez whatsapp. Ale som neista a nejak mi nieco na tom celom nesedi.
Hned druhy den mi poslal eroticku basnicku o nas dvoch. Aj na fotky doslo. Vie pisat aj o normalnych veciach, pyta sa ma na moju rodinu/konicky a tak dalej, ved to poznate, nemusim sa rozpisovat. On dost tlaci na stretnutie, aj ked som mu povedala, ze mi to moc nevyhovuje momentalne, pretoze mam vela prace, pracujem na 12 hodinove smeny, koncim o 19tej a ked pridem domov je pol osmej a poznate to.. chcete byt na rande upravena, pripravena, oddychnuta, proste aby sme boli tip top. No on dost nalieha aj ked mu napisem, ze mi to nevyhovuje, tak vymysla, ze pride na 10 minut posediet na lavicku pred moj dom, ze prinesie cinu a tak. Nejak sa mi to ale nezda, pretoze ignoruje akosi moje potreby, z celeho toho pisania citim silny natlak z jeho strany. Nechava to na mne, ale zaroven robi natlak.

Neviem co si o tom mysliet, popravde som dost zmatena, tych 10 minut mi pride take neuctive, akkoby si chcel obzriet "tovar", ci za to stojim. Neviem, poradte.

Strana
z3
gribka1
9. sep 2025

Chce sex.

autor
9. sep 2025
@gribka1

Chce sex.

@gribka1 Tiez mi to tak pride.

autumn1
9. sep 2025

Došla som len po to, že ti poslal erotickú básničku. Môj ex po pár dňoch mi vypisoval ako je do mňa zamilovaný a tiež mi to nesedelo, skončilo to po pár mesiacoch lebo ma podvádzal. Do pol roka vystriedal ďalšie 3 ženy. Ver svojej intuícii, keď ti niečo na ňom nesedí, nie je to normálne. Ako nemám nič proti pikantnejším správam ale keď už som vo vzťahu a poznáme sa toto je úchylné.

ghost2323
9. sep 2025

@anonym_autor úprimne, podľa mňa si šla trochu rýchlo do toho, zvlášť pri dnešných mužoch na zoznamkach, po pár dňoch číslo vymeniť. A v podstate si si sama odpovedala, keď ti poslal erotickú básničku o vás dvoch a nalieha na stretnutie tak tiež mám názor, že mu ide skôr o sex.

autor
9. sep 2025

Rozmyslam uplne rovnako, navyse ma ta basnicka dost znepokojila, toto nenapise muz, ktoremu ide o vazny vztah. To ma cas az sa pozname, vo vztahu. Okrem ineho, poslal aj foto aj video viete coho. Do toho pise ale uplne normalne veci, akoby chcel vztah.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_autor

Rozmyslam uplne rovnako, navyse ma ta basnicka dost znepokojila, toto nenapise muz, ktoremu ide o vazny vztah. To ma cas az sa pozname, vo vztahu. Okrem ineho, poslal aj foto aj video viete coho. Do toho pise ale uplne normalne veci, akoby chcel vztah.

@anonym_autor Veď to je úplne jasné, stopni ho.

autor
9. sep 2025

Preto som z toho taka zmatena, pretoze na jednej strane pise basnicky, posiela videa a fotky a na druhej strane planuje vylety a tak.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_autor

Preto som z toho taka zmatena, pretoze na jednej strane pise basnicky, posiela videa a fotky a na druhej strane planuje vylety a tak.

@anonym_autor Tak skúša, čo na teba zaberie.

autor
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Tak skúša, čo na teba zaberie.

@gribka1 Akoze tie vylety a tie reci o vztahu su len kulisa, tiez ma to napadlo. Vlastne celu dobu to tak citim. A ten natlak na stretnutie to len podtrhuje.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 Akoze tie vylety a tie reci o vztahu su len kulisa, tiez ma to napadlo. Vlastne celu dobu to tak citim. A ten natlak na stretnutie to len podtrhuje.

@anonym_autor No keby ste došli do toho štádia, že sa vidíte, už by si to mala sama vidieť, čo je zač. Len určite nech nevie, kde bývaš. Niekde mimo, medzí ľuďmi.

autor
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor No keby ste došli do toho štádia, že sa vidíte, už by si to mala sama vidieť, čo je zač. Len určite nech nevie, kde bývaš. Niekde mimo, medzí ľuďmi.

@gribka1 Zatial sme sa nevideli, ale teda uz mi pisal, ci mi moze dat pusu.

autor
9. sep 2025

Tak teda, vazny vztah by ste od toho asi necakali, ze?

gribka1
9. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 Zatial sme sa nevideli, ale teda uz mi pisal, ci mi moze dat pusu.

@anonym_autor Fuj, mu šibe? Tak tohto by som nechcela ani vidieť. Solídny týpek to teda nebude.

diewcatqoo
9. sep 2025

Ukonci to, nenamotavaj sa dalej. Ved si pisete len 8 dni. Uz po tej basnicke by som sa mu neozvala.

autor
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Fuj, mu šibe? Tak tohto by som nechcela ani vidieť. Solídny týpek to teda nebude.

@gribka1 Kriminalista :D Asi vie, ako cloveka dostat kam chce.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 Kriminalista :D Asi vie, ako cloveka dostat kam chce.

@anonym_autor Tak to už vôbec nie. Oblbovák.

autor
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Tak to už vôbec nie. Oblbovák.

@gribka1 Tak tomu verim, ze tam pracuje.

anonym_22aaa8
9. sep 2025

Mu semeno tlačí na mozog, už len keby mi napísal erotickú básničku a poslal nahé fotky, tak by ma to odradilo a už by som mu viac neodpisovala a nieto sa stretnúť.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 Tak tomu verim, ze tam pracuje.

@anonym_autor Myslím, že vie manipulovať, týmto štýlom som myslela.

autor
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Myslím, že vie manipulovať, týmto štýlom som myslela.

@gribka1 Ano, to iste pisem ja. Ze ma v tom prax.

sova7
9. sep 2025

Už by bol zablokovaný. S tým posedením na lavicke to je čo za zúfalca? A na zoznamke vážny vzťah nehľadaj tam kazdy hľadá nieco celkom iné. A žiadne fotky ani videá. Fotku tváre a nech je spokojný. Tohto uz ani neries. Určite sa nájde rovnako zúfalá čo mu raz da

zanka777
9. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 Ano, to iste pisem ja. Ze ma v tom prax.

@anonym_autor koľko máte rokov?

sova7
9. sep 2025
@anonym_22aaa8

Mu semeno tlačí na mozog, už len keby mi napísal erotickú básničku a poslal nahé fotky, tak by ma to odradilo a už by som mu viac neodpisovala a nieto sa stretnúť.

@anonym_22aaa8 ja mám odloženú jednu fotku kolibricka čo mi raz niekto poslal. Keď sa stane že mi niekto pošle svoje klenoty tak mu pošlem ja svojho a viac sa mu neozvem. Moze hutat ak má čím

sova7
9. sep 2025
@anonym_autor

Tak teda, vazny vztah by ste od toho asi necakali, ze?

@anonym_autor vážny vzťah? On ťa chce akurát vážne pretiahnuť. A prosím ťa nahé fotky alebo dáke videá neposielaj nikomu to je v tejto dobe cista samovražda. A ak je henten kriminalista zjem svoje topánky s horčicou. Policajt čo by mal o teba záujem a boji sa by ťa ešte aj upozornil že háklivé fotky nemáš posielať kdekomu. Nabudúce si pis ale posielaj len fotku tváre a zavolaj si s tým človekom. Pozorne počúvaj hlas vyjadrovanie pocity veľa ti to o človeku povie. Aj to keď okolo volania robí tajnosti a ofuky. Dnes niekomu bloknut číslo trvá dve sekundy

lenja1
9. sep 2025

Chce další zarez. Doba je taka. Stretni sa pár krát bez bozku a uvidis ako to rýchlo vzdá.

sova7
9. sep 2025
@gribka1

@gribka1 určite je dobré aby nevedeli adresu ani kde býva. Policajt čo videl všetko možné a chce si dať silou mocou stretko pred jej bytom a ešte keď teraz nedávno aj na stranke polície upozorňovali na opatrnosť na zoznamkach to je asi taký policajt ako ja gynekológ. Dávala by som si pozor aj na videá. Môže tam byť zneuzitelny alebo predajný obsah zariadenie bytu predmety vhodné na krádež šikovný oblbovac podvodník vydierac zlodej s toho vie vytazit veľa fotky to tiež

autor
9. sep 2025
@sova7

@anonym_autor vážny vzťah? On ťa chce akurát vážne pretiahnuť. A prosím ťa nahé fotky alebo dáke videá neposielaj nikomu to je v tejto dobe cista samovražda. A ak je henten kriminalista zjem svoje topánky s horčicou. Policajt čo by mal o teba záujem a boji sa by ťa ešte aj upozornil že háklivé fotky nemáš posielať kdekomu. Nabudúce si pis ale posielaj len fotku tváre a zavolaj si s tým človekom. Pozorne počúvaj hlas vyjadrovanie pocity veľa ti to o človeku povie. Aj to keď okolo volania robí tajnosti a ofuky. Dnes niekomu bloknut číslo trvá dve sekundy

@sova7 On poslal svojho ehmmm, mne. Ja som mu neposielala.

gribka1
9. sep 2025
@sova7

@gribka1 určite je dobré aby nevedeli adresu ani kde býva. Policajt čo videl všetko možné a chce si dať silou mocou stretko pred jej bytom a ešte keď teraz nedávno aj na stranke polície upozorňovali na opatrnosť na zoznamkach to je asi taký policajt ako ja gynekológ. Dávala by som si pozor aj na videá. Môže tam byť zneuzitelny alebo predajný obsah zariadenie bytu predmety vhodné na krádež šikovný oblbovac podvodník vydierac zlodej s toho vie vytazit veľa fotky to tiež

@sova7 Určite, so všetkým súhlasím.

gribka1
9. sep 2025
@anonym_autor

@sova7 On poslal svojho ehmmm, mne. Ja som mu neposielala.

@anonym_autor Ani jeho byť nemusel😂

autor
9. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Ani jeho byť nemusel😂

@gribka1 😂😂

Strana
z3