icon

Odporúčate si dať pauzu od zoznamiek?

Dnes o 00:48

Zdravim,

som pol roka po rozchode, a mám pocit že stále hladám niekoho kto zaplní to prázdno v mojom srdci. Mal som asi 6 stretnuti niektoré aj opakovane. Okrem jedného to bola fakt pozitívna skúsenosť ale proste aj keď bola na 3. a 4. rande pusa tak sme sa nejak tak zhodli že to obaja necítime…
Sem tam oslovim aj v realite niekoho ale zatiaľ som to štastie nemal. Makám na sebe cvičím, šoortujem ale vždy na konci dňa pociťujem takú samotu a niekedy ma už aj opúšťa nádej. Nádej či ešte niekedy zažijem tú lásku v predošlom vzťahu ktorý bol ukončený druhou stranou nez nejakého vysvetlenia…
Mám 30..

milmiu
Dnes o 03:30

@anonym_autor treba tomu jednoznacne nechat cas a netlacit tak, si kratko po rozchode a mozno by bolo aj fajn, keby si chvilku sam

moonlight1210
Dnes o 03:58

Potrebujes najprv najst zmysel v sebe samotnom. Vediet robit spolocnost sebe samemu. Byt svojim kamosom.
A necitit sa preto opusteny.

Potom mozes hladat vztah.

Ked budes len hladat zaplatu na samotu, nebude to fungovat.

Ludia, co vedia byt sami sebe dobrou spolocnostou, hladaju vztah preto, lebo ho naozaj chcu, nie preto, ze ho zufalo potrebuju, aby nejak zaplnili to hluche prazdno v sebe. A vyberaju si zvycajne aj rozumnejsie. Lebo im az tak velmi nezalezi, kedy, ako rychlo ten vztah bude. Zaziju aj menej sklamani, lebo ho nenadvazuju umelo.

A ty este asi okrem ineho potrebujes doriesit seba, lebo najskor mas v sebe skrytu potrebu po vysvetleniach od ex. A ak ju mas, potrebujes pochopit, ze tie vysvetlenia nepotrebujes.
Zvycajne nevysvetlia nic, aj keby ti ich exka povedala. Je vysoka moznost, ze nepovie celu pravdu, iba to, co sa jej hodi. Z takej skladacky ziaden obraz neposkladas, takze sa i tak k nicomu nedopatras. Maximalne mas vysoku sancu pootvarat stare rany, ziskat nove a nazbierat novu sadu nezodpovedanych otazok. Takze naco to?

jogy1984
Autor odpoveď zmazal
jogy1984
Dnes o 04:47

dnes je ťažké nájsť vzťah a lepšie sa naučiť fungovať sám a možno i rezignovať na sex . Keď sa niekto objaví dobre ak nie tak si ideš svoje

hacula1816
Dnes o 04:59

v prvom rade sa nauc byt aj sam a potom hladaj svoju polovicku

arek00
Dnes o 05:14

Na toto neexistuje rada, proste hladaj aj nehladaj. Uzivaj si...zoznamuj sa, pracuj na sebe. Mal som to podobne ako ty, ale davnejsie sa to u mna zlomilo a som spokojny tak, ako to je. Stan sa chlapom 💪.O zeny nudzu nemam 😎, same sa hrnu jedna za druhou...

zmrzlinka2021
Dnes o 05:15

@anonym_autor

Sorry ale mne vyznievas ako zufalec, to je absolútne nepritazlive.

Človek musí byť ok aj single. Vyrovnaný a šťastný.

miminka91
Dnes o 05:21

To najhorsie, co mozes spravit je presne to, ze sa budes hned pokusat si niekoho najst. Takze urcite si daj prestavku od zoznamiek.

anonym_fb2f66
Dnes o 05:35

Najprv si daj čas sám pre seba. V tomto momente každého porovnávaš, nič nie je pre teba dostatočné. Viem to, lebo robím to isté a to som už pár rokov od rozchodu. Na každého človeka sa musíš pozerať ako na originál. Nikto nebude taký ako tvoja ex, ale môže byť iný a lepší. A keď nič, minimálne môžeš získať kamošku, ber to tak.

zavana
Dnes o 05:58

Treba dat tomu pokoj, ver mi. Nic nehladaj a ono si ta to najde samo. ❤

anonym_cd4b98
Dnes o 06:03
@zavana

Treba dat tomu pokoj, ver mi. Nic nehladaj a ono si ta to najde samo. ❤

@zavana alebo aj nie. Zas kto nehľadá, aspoň nevytvára podmienky, nenájde, nestretne... A rastúci vek tomu nepridáva. Ale tu na koňovi každý, kto hľadá, je vyhlásený za zúfalca.

rembura
Dnes o 06:28

Mas 30 rokov a za sebou nestastnu lasku. Rozumiem, ze sa ti teraz zrutil svet a neveris, ze este pride niekedy nieco pekne. Ale ver mi, ze to tak bude. Ono iba netreba tak uplne tlacit na pilu a silou mocou sa s tym vsetkym ponahlat.

anonym_04ea32
Dnes o 06:49

@anonym_autor pol roka po rozchode, už 6 stretnutí, a rezignácia? Tvoj život predsa nekončí a nezačína u partnera. Tak sa nestazuj a dospej a nauč sa žiť sám.

anonym_bb39d0
Dnes o 07:53

Keby mas 58rokov nepoviem nic.ale v 30?pride to vtedy ked to budes najmenej alebo vobec cakat

tamtamka26
Dnes o 08:50

ideálne by bolo, keby si tak rok a pol (nie iba polroka) od rozchodu začneš intenzívne hľadať. dovtedy to nechaj na náhodu...

anonym_e2578a
Dnes o 09:18

Problém vidím vo vete: 'mám pocit že stále hladám niekoho kto zaplní to prázdno v mojom srdci'. Podľa môjho názoru ešte nie si vysporiadaný z rozchodom. Ako dlho ste boli spolu? Nemusíš hneď zrušiť zoznamku, len zmierni tempo, netlač hneď na vzťah. Bol si za krátky čas so 6 ženami - to je celkom dosť, nemyslíš? stretneš sa s každou, s ktorou si píšeš? naozaj si až taký zúfalý? ja som si na zoznamke našla manžela, ale kým sme sa stretli, prepísmenkovali sme veľa strán. Okrem neho som bola von ešte s 1 mužom a ten ma svojím nátlakom na 'vzťah' tak vystrašil, že som sa naozaj odmietala stretnúť s každým, kto mi po pár minútach napísal 'dáme kávu'? skús trošku zmierniť tempo a spoznať tú druhú stranu cez písmenká. Ja viem, že človek vie byť chrumkavý a písať bláboly, ale práve tým dlhším písaním sa vieš o ňom dozvedieť viac a overiť si jeho úprimnosť.

anonym_1faa44
Dnes o 09:38

A nebolo by lepsie ak dat si do poriadku zivot a nehladat nieco co zaplni prazdnotu? Vysporiadat sa s tym co bolo, mat rad seba ako takeho, dospiet do stavu, ked zistis, ze aj bez vztahu si plnohodnotny clovek a tvoja hodnota nezavisi od toho ci niekoho mas alebo nemas. Ked budes "za vodou" skusit nieco nove, co nebude len "zaplatou na prazdne miesto po niekom". Ver tomu, ze nikto nechce vztah, kde funguje len ako naplast na bolacku. Taky vztah nema ziaden zmysel a ani perspektivu.

margotka17
Dnes o 10:39

@anonym_autor myslím si, že si najskôr musíš utriedit myšlienky. Vyjsť niekam častejšie do prírody, stretnúť sa s kamarátmi, možno aj nejakú dovolenku absolvovať s partiou skvelých ľudí, kde vypnes, zabavis sa a prídeš na ine myslienky. Ver si, že aj na teba niekde caska láska a možno ešte väčšia, ako bola tá predošlá. Určite aj na teba niekto čaká. Držím ti palceky 👍.

autor
Dnes o 14:35
@anonym_1faa44

A nebolo by lepsie ak dat si do poriadku zivot a nehladat nieco co zaplni prazdnotu? Vysporiadat sa s tym co bolo, mat rad seba ako takeho, dospiet do stavu, ked zistis, ze aj bez vztahu si plnohodnotny clovek a tvoja hodnota nezavisi od toho ci niekoho mas alebo nemas. Ked budes "za vodou" skusit nieco nove, co nebude len "zaplatou na prazdne miesto po niekom". Ver tomu, ze nikto nechce vztah, kde funguje len ako naplast na bolacku. Taky vztah nema ziaden zmysel a ani perspektivu.

@anonym_1faa44 tak ja mám dosť aktivít a nie som typ čo sedí doma a plače do vankúša. Len proste by som ten život rád s niekým zdielal a budoval niečo dlhodobé. Pravdou je že predošle vzťahy boli na dialku čiže vlastne som nikdy nebol že s niekym na dennej báze a práve to už by som chcel no… ako písanie je fajn ale mám pocit že zlomové je vždy osobné stretko a nie raz sa mi to potvrdili že až tam človek spozná toho druhého.

anonym_2f9d9a
Dnes o 16:32

@anonym_autor prázdno si plátaj sam, co sme my zeny, nejake naplaste? Takeho chudacika prázdneho co sa ľutuje, ziadna nechce. Ani fúkať ti bobino po rozchode ti ziadna nebude, to kde si na to dosiel? A z mojej vlastnej skusenosti, ten co sa najviac ľutuje, je najväčšia svina podrazacka. Dobre to hráš, ale nie vsetky sme retardované.