icon

Píše viacerým ženám naraz. Čo robiť?

Dnes o 12:31

Ahojte, skúste mi povedať, ako by ste sa zachovali my. Mám na jednej zoznamke dva profily. Ten druhý som si vytvorila, lebo na tom prvom ma tam atakoval jeden človek, ktorý si vytváral stále nové profily, a vypisoval mi z nich. Tak ma to prestalo baviť a vytvorila som si druhý profil. Ten prvý som ešte nezrušila. Na druhom si teda aktívne píšem. Napísal mi veľmi sympatický muž, písali sme si dlho, aj sme si volali viackrát, už on navrhuje stretnutie. Samozrejme tvrdí, že sa so žiadnou ženou nestretol zo zoznamky a že som prvá ktorej napísal 😉. No samozrejme, že tomu neverím, ale tak dala som mu šancu. vyzerá to tak, že už sa ideme stretnúť... ale... nalogovala som sa po čase na prvý profil a tam vidím, že aj tejto žene napísal. A to zhruba v tom čase, keď už sme našu komunikáciu presunuli na mobil. Zamrzelo ma to. Ja totiž nekomunikujem nikdy s viacerými súčasne. Vždy dám šancu jednému mužovi a keď to nevyjde, idem ďalej. Mám teraz v sebe block. Čo by ste urobili vy? Neriešili to?

Strana
z2
anonym_10a029
Dnes o 12:34

🙄🤦‍♀️
Koľko máš prosím ťa rokov že sa sama nevieš rozhodnúť a týmto sem ideš?

autor
Dnes o 12:34
@anonym_10a029

🙄🤦‍♀️
Koľko máš prosím ťa rokov že sa sama nevieš rozhodnúť a týmto sem ideš?

@anonym_10a029 ja mám 12 rokov a ty 🙂?

tatiana288
Dnes o 12:35

Ak ste vo fáze zoznamovania, nevadilo by mi, že píše viacerým a rozširuje si obzory. Vadilo by mi, že mi o tom zbytočne klame.

anonym_7e5d51
Dnes o 12:36

Nechápem toto - byť na zoznamke ale nikomu inému nepísať iba sa zamerať na jedného človeka ktorého si v živote nestretla... Vieš akú % úspešnosť má dotiahnúť písanie na reálne stretko? Úplne mizivú.
Zbytočné zabíjanie času a príležítosti

Ale tak mimo tému - to čo tam máš za fotky, že ťa nespoznal? 😂

anonym_dda870
Dnes o 12:38

@anonym_autor Ešte ťa ani nevidel, ste si navzájom cudzí, prečo by nemohol komunikovať s inou ženou? Uvidíš, či sa stretnete a aké to bude. A možno nebude nič. On uvažuje dobre, aktívne hľadá. Ty si divná.

anonym_68c729
Dnes o 12:39

Ešte ste sa ani nestretli, nič z toho nemusí byť, ani len to stretko a teda za mňa je úplne v poriadku a normálne komunikovať aj s inými ľuďmi... čo ma skôr prekvapilo je, že na jednom z tých profilov máš cudzie fotky a iné meno?

ljmmm
Dnes o 12:40

aj mna bybto zamrzelo, ale eviduje, ze je akasi moda, ze kym si s partnerom nepiviete, ze ste frajeri dovtedy mozete skusat a randit s inymi.

anonym_429dfb
Dnes o 12:40

vadilo by mi klamanie. Neznášam klamárov a z toho dôvodu by som to s ním skončila.

autor
Dnes o 12:41
@anonym_68c729

Ešte ste sa ani nestretli, nič z toho nemusí byť, ani len to stretko a teda za mňa je úplne v poriadku a normálne komunikovať aj s inými ľuďmi... čo ma skôr prekvapilo je, že na jednom z tých profilov máš cudzie fotky a iné meno?

@anonym_68c729 na jednom profile mám fotku zo zadu, vidno mi iba vlasy. Na druhom profile som normálne. Ale teda ja v tomto som veľmi veľmi striktná a v tomto bode nemám záujem o stretnutie už.

anonym_ed0aea
Dnes o 12:42

A na tej zoznamke nie sú fotky? Že ťa nespoznal v tom starom profile

autor
Dnes o 12:42
@anonym_ed0aea

A na tej zoznamke nie sú fotky? Že ťa nespoznal v tom starom profile

@anonym_ed0aea nie, nemusíš tam mať vôbec fotku. Alebo nemuíš mať tvár.

anonym_ed0aea
Dnes o 12:46

Z mojej skúsenosti na zoznamke - muži píšu každej skoro, oni nemajú vysokú úspešnosť, že im baby odpisujú tak ako muži ženám. Takže skúšaju. Ale píšeš, že v tom čase ste už mali rozbehnutú konverzaciu aj mimo zoznamky.. stretla by som sa s ním a až potom toto riešila, či ešte vypisuje ostatným. Veď ťa ešte ani nevidel a nevie ako si sadnete naživo, takže skúša aj inde ešte. Mne po prvom stretku sám muž napísal, že si ruší tu zoznamku, lebo uz tam nema potrebu chodiť.

viestta
Dnes o 12:46

@anonym_autor na zoznamke prebieha kontinualne vyberove konanie, kde vo vybere moze byt aj viac ucastnicok. Nie je nic zle na tom, ze "divezifikuje" pozornost. Ale v istom momente uz by mal mat uzavrete vyberove konanie a venovat sa len jednej, najlepsej kandidatke. Len ty vies v ktorom kole vyberoveho konania ste. Este ste sa ani nestretli, nic ste neuzavreli

autor
Dnes o 12:47
@viestta

@anonym_autor na zoznamke prebieha kontinualne vyberove konanie, kde vo vybere moze byt aj viac ucastnicok. Nie je nic zle na tom, ze "divezifikuje" pozornost. Ale v istom momente uz by mal mat uzavrete vyberove konanie a venovat sa len jednej, najlepsej kandidatke. Len ty vies v ktorom kole vyberoveho konania ste. Este ste sa ani nestretli, nic ste neuzavreli

@viestta hej, za mna je to uz uzavrete a moze pokracovat vo vyberovom konani s inymi zenami. A ja pojdem tiez inym smerom.

viestta
Dnes o 12:48
@anonym_autor

@viestta hej, za mna je to uz uzavrete a moze pokracovat vo vyberovom konani s inymi zenami. A ja pojdem tiez inym smerom.

@anonym_autor no vidis, ake jednoduche.

autor
Dnes o 12:50
@viestta

@anonym_autor no vidis, ake jednoduche.

@viestta nemam rada klamstvo. Keby povedal, vies co komunikujem s viacerymi zenami, zatial to nikde nie je vazne, s niekym si piseme, s niekym si volame... bola by to fer odpoved. Ale ak mi povie, ze ziadnu inu zenu neriesi a som jedina zena, ktorej napisal. Tak to je klamstvo. A pre mna no go.

anonym_10a029
Dnes o 12:51
@anonym_autor

@anonym_10a029 ja mám 12 rokov a ty 🙂?

@anonym_autor ja mám dosť rokov aby som sa vedela rozhodnúť. Nečakaj že chlap si bude už len s tebou písať. N

anonym_db1f48
Dnes o 12:51

Toto sa na tých zoznamkách bežne stáva.....

anonym_68c729
Dnes o 12:52

Rozhodnutá zjavne si, máš na to plné právo samozrejme a teda asi zbytočne ďalej diskutovať 🙂

patrike

Taky pokus som kedysi davno urobil tiez, dokonca vo faze, kde sme uz par krat stretli aj osobne. V tej faze mi to uz vadilo, len pocas pisania s tym problem nemam. Ako pise ina diskuterka, je to virtualne vyberove konanie a kazdy komunikuje s viacerymi osobami naraz, na tom nie je nic zle. Takto mzes prist o sancu zoznamit sa so zaujimavym clovekom, vadili by mi len hrube klamstva naprikald o detoch alebo rodinnom stave.

patrike
@anonym_10a029

@anonym_autor ja mám dosť rokov aby som sa vedela rozhodnúť. Nečakaj že chlap si bude už len s tebou písať. N

@anonym_10a029 Plati aj opacne.

anonym_7e5d51
Dnes o 12:54
@anonym_autor

@viestta nemam rada klamstvo. Keby povedal, vies co komunikujem s viacerymi zenami, zatial to nikde nie je vazne, s niekym si piseme, s niekym si volame... bola by to fer odpoved. Ale ak mi povie, ze ziadnu inu zenu neriesi a som jedina zena, ktorej napisal. Tak to je klamstvo. A pre mna no go.

@anonym_autor ani sa nedivím že to chlapi nepriznávajú ... takéto hysáky robiť kvôli zatiaľ fiktívnému človeku 😉

anonym_1f4b2a
Dnes o 12:55

Nevidim na tom, ze komunikuje s viacerymi naraz ziaden problem. Je to bezne. To ze komunikuje s nejakou zenou neznamena vztah. Ten nema ani s Tebou. Ma prestat komunikovat aj s kolegynami v praci, lebo z toho potencialne moze vzniknut vztah? To ze to mohol otvorene povedat je pravda a zmenilo by to Tvoj pohlad?

patrike
@anonym_autor

@anonym_autor Ucelove klamstvo, lebo tu dava odpoved, aku ocakavas. Nabuduce sa take veci nepytaj. Takych klamstiev a ocakavanych spravnych odpovedi je v beznom vztahu plno, dostal uz niekto presnu odpoved na :
Co ti je ? (odpoved mlcanie alebo NIC)
Pribrala som ? (chlap si mysli "ano", spravna odpoved "nie")

patrike
@anonym_7e5d51

@anonym_autor ani sa nedivím že to chlapi nepriznávajú ... takéto hysáky robiť kvôli zatiaľ fiktívnému človeku 😉

@anonym_7e5d51 Ziarliva stihacka a este nic nebolo.

autor
Dnes o 12:56
@anonym_7e5d51

@anonym_7e5d51 ešte raz, on nech si píše aj s 300 ženami. Ale nech neklame. Tvrdí, že som jediná žena, ktorej tam napísal. A to nie je pravda. Ešte som mu povedala, že mi viem ako to chodí, že mi nemusí klamať, na čo naozaj povedal, že napísal iba mne. A iba ja viem teda o mne a o "inej zene". A takých bude isto aj cez 30. Za mna stratil muž hodnotu.

maskpure
Dnes o 12:59

Možno ten druhy profil nepocital, kedze z tamteho si mu neodpisala. V takom pripade predsa nejde o pisanie si s inou zenou, ak napisal a ona (teda ty) nereagovala.

patrike
Dnes o 13:00
@anonym_autor

@anonym_7e5d51 ešte raz, on nech si píše aj s 300 ženami. Ale nech neklame. Tvrdí, že som jediná žena, ktorej tam napísal. A to nie je pravda. Ešte som mu povedala, že mi viem ako to chodí, že mi nemusí klamať, na čo naozaj povedal, že napísal iba mne. A iba ja viem teda o mne a o "inej zene". A takých bude isto aj cez 30. Za mna stratil muž hodnotu.

@anonym_autor Tak vyberaj dalej, normalnych kusov je tam malo a tento nic hrozne neurobil.

anonym_10a029
Dnes o 13:02

Tak hľadaj ďalej, možno natrafíš na normálneho

anonym_7e5d51
Dnes o 13:05
@anonym_autor

@anonym_autor tak niekoho kto mi neodpíše nerátam, že si s ním píšem
A načo je teda táto téma dobrá? Tak už si sa rozhodla tak čo chceš? Povolenie od užívateľov koňa?

Strana
z2